Πρόσκληση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αγρινίου.


Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
Ευχαριστεί του πολίτες του Αγρινίου που τον τίμησαν με την ψήφο του, και τον ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη στον Δήμο μας.
Την εμπιστοσύνη, που του έδειξαν την εκλαμβάνει ως εντολή να προχωρήσουμε μαζί, και όχι ως μια σχέση στην οποία θα προχωράει ερήμην των πολιτών.
Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, καλεί τους πολίτες του Αγρινίου, τόσο αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν, όσο και αυτούς που δεν έχουν πειστεί, σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Αγρινίου την Τετάρτη 16 – 05 – 2012 στις 19.30 μ.μ. προκειμένου να συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις και ο ρόλος της Αριστεράς.
Θα συζητήσουν μαζί μας ο Δ. ΒΙΤΣΑΣ μέλος της Γραμ. του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ Βουλευτής Αιτ/νίας και όλοι οι υποψήφιοι του νομού μας. 

ΑΚΟΥΜΕ – ΣΥΖΗΤΑΜΕ – ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.