Δελτίο τύπου Λιμενικού Ταμείου Αιτ/νίας.


Συνεδρίασε στις 14-5-2012 το Δ.Σ. της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας. Το Δ.Σ. μεταξύ των άλλων έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
1. Επανεξέλεξε στη θέση του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής τον Πάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε παραιτηθεί λόγω κωλύματος θέτοντας υποψηφιότητα στις Βουλευτικές Εκλογές στις 6-5-2012.
2. Έγινε ενημέρωση για τη διαδικασία μεταβίβασης των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας στα νεοσύστατα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Αμφιλοχίας και Ναυπακτίας.
3. Αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας και το Επιμελητήριο του Πρίντεζι της διεθνούς ιστιοπλοϊκής εκδήλωσης Regatta. Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη θα βρίσκονται στον Αστακό στις 17 Ιουνίου και στο Μεσολόγγι στις 18 Ιουνίου, όπου και θα πραγματοποιηθούν σχετικές εκδηλώσεις υποδοχής και εκθέσεις προβολής τοπικών προϊόντων.
4. Αποφασίστηκε ο τρόπος καθαρισμού των παραλιών Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Κρυονερίου, Κάτω Βασιλικής και Τουρλίδας Μεσολογγίου.
5. Έλαβε απόφαση για αδειοδοτήσεις καταστημάτων και παραχωρήσεις χώρων αρμοδιότητας Λιμενικού Ταμείου.
6. Ενέκρινε τις τρέχουσες δαπάνες του Λιμενικού Ταμείου. 

Από τη Διοίκηση
του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.