Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αιτ/νίας.


Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας ευχαριστεί τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ενωτικού μας σχήματος για την αμέριστη βοήθειά τους που είχε σαν αποτέλεσμα την εκλογή για πρώτη φορά βουλευτή της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στο Νομό μας. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ επιμένει στην πολιτική του που στηρίζεται στο τρίπτυχο:
  • Ακύρωση του μνημονίου.
  • Συνεργασία αριστερών δυνάμεων.
  • Εναλλακτικό πρόγραμμα που έχουμε υποβάλει στο λαό και που βγάζει την χώρα από την κρίση με όρους κοινωνίας, υπέρ του κόσμου της εργασίας.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές Γενικές Συνελεύσεις με την παρουσία στελεχών μας για την πολιτική επικαιρότητα και την συνδιαμόρφωση των δράσεων της επόμενης μέρας.

Το Γραφείο Τύπου.

1 σχόλιο:

  1. Ρε πόσα χρόνια πίσω με γυρίζουνε αυτές οι ανακοινώσεις του Σύριζα. Θα γελάσουμε πολύ σύντροφοι. Θέλω συνέλευση σε χωριό. Να μπλεχτούνε Συριζαίοι, Κουκουέδες, Χρυσαυγίτες και άντε να το ξεμπλέξεις μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.