Αποφάσεις τοπικής κοινότητας Μύτικα.

Mytikas by the zen, master Xaris Xristopoulos
Στα πλαίσια της διαφάνειας, αλλά και της ενημέρωσης των κατοίκων του Μύτικα, συνεχίζουμε και αναρτούμε τα πρακτικά των αποφάσεων που παίρνονται στα συμβούλια της τοπικής κοινότητας Μύτικα, ώστε οι Μυτικιώτες να λαμβάνουν γνώση του τι συζητήται και τι αποφασίζεται σε αυτά τα συμβούλια.
Η απόφαση του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Μύτικα που σας παρουσιάζουμε σήμερα αφορά την παραχώρηση χώρου στη θέση «Βορρός» στους Προσκόπους του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Από 28/7 έως 12/8 δεκάδες παιδιά θα βρίσκονται στο Μύτικα, κατασκηνώνοντας στη θέση «Βορρός». Πάρα πολύ σωστή κίνηση νομίζουμε, θα διαφημίσει και θα προβάλει το Μύτικα.
Δείτε το έγγραφο της απόφασης, καλή ανάγνωση.

3 σχόλια:

 1. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του χωριού μας, Ντίνο Τζάλα, που από την πρώτη στιγμή που τον ενημέρωσα ότι οι Οδηγοί θέλουν να κάνουν αυτή τη δράση στον τόπο μας ήταν δίπλα μου!! Ενήργησε άμεσα, ειδοποίησε τον δήμο μας και έτσι μας παραχωρήθηκε ο χώρος στη θέση " Βορρός". θα ήθελα ακόμα να προσθέσω ότι πέρα από την προβολή του Μύτικα και την προσφορά στο χωριό μας από τα παιδιά, θα στηριχθούν και πολύ τα καταστήματα του τόπου μας. Οποιαδήποτε ανάγκη που θα έχει η κατασκήνωση θα καλύπτεται από τα μαγαζιά του χωριού. Φούρνος, super market, κρεοπωλείο και οτιδήποτε άλλο προκύψει. Ας στηρίξουμε όλοι λοιπόν αυτή την προσπάθεια και σας εγγυώμαι ότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!!!
  Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!

  Νάντυ Γαλάτη (μέλος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σαν blog δηλώνουμε αρωγοί στην πολύ ωραία αυτή προσπάθεια, θα τη στηρίξουμε και θα τη προβάλλουμε με τις μικρές μας δυνάμεις και θα προτείνουμε να θεσμοθετηθεί για κάθε καλοκαίρι. Θέλουμε το χωριό μας να είναι ζωντανό, τουλάχιστον το καλοκαίρι, με νέους ανθρώπους και μπράβο και από εμάς στο Πρόεδρο που το είδε και αυτός έτσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν όλοι ενώσουμε αυτές τις μικρές δυνάμεις μας, θα καταφέρουμε κάτι πολύ όμορφο!! Γιατί πραγματικά το χωριό μας αξίζει πολλά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.