Ασφαλίστηκε η δυτική πλωτή προβλήτα στο λιμάνι του Μύτικα.


Εργασίες είχαμε σήμερα στο λιμάνι του Μύτικα. Η μία από τις πλωτές προβλήτες, συγκεκριμένα η δυτική, της οποίας οι αλυσίδες που την συγκρατούσαν είχαν κοπεί πάνω στα μπλόκια πριν μέρες, λόγω του έντονου αέρα, δέθηκε και ασφαλίστηκε από συνεργείο που δούλεψε γι αυτό το σκοπό. Μένει τώρα το ίδιο να γίνει και για την ανατολική πλωτή προβλήτα, όπου τα ρεμέντζα των σκαφών είναι αυτά που την κρατάνε και τίποτα άλλο, μιας και όλες οι αλυσίδες της είναι κομμένες πάνω στα μπλόκια, όπως διαπίστωσε ο δύτης Νίκος Παπαϊωάννου.

11 σχόλια:

  1. Να πληρώσετε τους ανθρώπους που δούλεψαν εκεί πάνω τόσες ώρες. Όχι στο τζάμπα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμ το αλλο το λιμανι δεν το θελατα ηταν παρανομο λες κ θα εφτιαχναν πυρινικο εργοστασιο τςρα φτιαχτε πλοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ!!!!!!! ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!!!!ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ ΣΚΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δούμε τι θα πρωτοπληρώσουν, τα χρέη που άφησαν οι προηγούμενοι ή τη νομιμοποίηση και αποκατάσταση των μισοτελειωμένων έργων που παρέλαβαν; Γιατί απο ότι ακούω και οι τρεις αυτές πλωτες παράνομες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκανδαλο με τις πλωτες, κουνιστες προβλητες που καθε τοσο τις μετακινει ο αερας, σπανε οι αλυσιδες προσδεσης κλπ κλπ ποιος εισαγγελεας θα ψαξει?
    Δε πρεπει να δωσουν λογο ο τοτε δημαρχος, νομρχης, μηχανικοι, εργολαβοι?
    Περιμενουμε δραση και οχι λογια απο το Μυτικιωτη Πανο προεδρο του Λιμ. ταμειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλω το φιλο μπλογκερ να ερευνησει αν πραγματι εσπασαν οι αλυσιδες, γιατι αν ρωτηθει κανενας ναυτικος θα μας πει οτι οι αλυσιδες δεν σπανε μεσα στα λιμανια. Εδω κρατανε πλοια εκατο χιλιαδω τοννων στις ραδες. Οι αλυσιδες μονο ξεσερνουν! σπανε μονο αν ειναι παλιες η κανει 10-12 μποφορ σε μεγαλα και φοτωμενα πλοια η σε συνθηκες τετοιες που δεν ισχυουν για λιμανια.
    Αν οντως εσπασαν τοτε φαινεται οτι εγινε αρπακολατζιδικη ψευτοδουλεια(σαπιες και αχρηστες καδενες,κακο δεσιμο και αλλα) .
    Με αυτη την ενοια εχει δικιο ο ανωτερω φιλος 913

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έσπασε το σίδηρο (οπλισμός) πάνω στα μπλόκια από τις οποίες ήταν περασμένες οι αλυσίδες και όχι οι ίδιες οι αλυσίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά μπορούμε να μάθουμε ποιός και πόσο πληρώνει τις ζημιές; Το Λιμενικό Ταμείο που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία του λιμανιού και έκανε την πάπια όταν μπήκαν οι πλωτές στο λιμάνι, ο πρώην Νομαρχης που τις έβαλε, ο πρώην δήμαρχος Αλυζίας που τις δέχτηκε ή ο νέος δήμος Ξηρομέρου; Επίσης να ρωτήσουμε τι θα γίνει φέτος στο λιμάνι θα υπάρξει κανένας έλεγχος όπως πέρσι ή θα επανέλθουμε στο παλιό μπάχαλο, γιατί κάτι τέτοιο ακούω στα καφενεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ , ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟ ΕΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνα με το Νατουρα στο λιμανι υπαρχουν ειδικα σπανια καβουρια και δρογγοι με κοφτερα δοντια και λιμαρουν τις καδενες και για αυτο κοβοντε. Ολε..ολε..ολε.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.