Πρόεδρος Τ.Κ. Μύτικα: Θέλουμε το Κ.Υ. Μύτικα να λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα.


Παρέμβαση έχουμε από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μύτικα Κώστα Τζάλα, σχετικά με τη λειτουργία του Κ.Υ Μύτικα. Τα προβλήματα που παρατηρούνται το τελευταίο καιρό είναι πολλά και σημαντικά. Δείτε τι ακριβώς αναφέρει στο έγγραφο που απέστειλε.

5 σχόλια:

  1. ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΚΑ Κ.ΤΖΑΛΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΥΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ
    ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

    ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή δημοσιες σχέσεις και ανοιχτές επιστολές για τα μάτια του κόσμου. Τόσα χρόνια γράφετε και ξαναγράφετε αλλά από αποτέλεσμα μηδέν. Σταματήστε επιτέλους να ευλογείτε ο ένας τα γένεια του άλλου. Σας καταλάβαμε πιά. Να λύνετε τα προβλήματα και να μιλάτε με τα έργα σας. Έχουμε μυαλό και σας κρίνουμε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε(8:53) της μυστικής διπλωματίας και της ανωνυμίας.Πρέπει να γνωρίζεις τα εξής. Με το σχόλιο μου στην επιστολή του πρόεδρου της Τ.Κ Μυτικα Κωνσταντινου Τζαλα ήθελα να τονίζω την απόλυτα σύμφωνη γνωμη μου ως προς το περιεχόμενο της επιστολής, και κυρίως την συμπαράσταση μου για ένα θέμα που αφορά την υγεία των κατοίκων της Αλυζίας και όχι μόνο του Μυτικα.Τωρα αν εσύ διαφωνείς με τη επιστολή, η έχεις άλλη πρόταση να κάνεις σχετικά με το Κέντρο Υγείας του Μυτικα ευχαρίστως να την ακούσουμε. Το οτι "ευλογούμε ο ένας τα γένια του άλλου" μάλλον δεν στέκει, γιατί πολύ απλά απ'οτι ξέρω γένια δεν έχουμε και οι δυο!!. Επίσης πρέπει να ξέρεις οτι δεν διστάζω να εκτεθώ γιάυτο βάζω πάντα το όνομά μου. Δεκτή λοιπον η κριτική σου, αλλά θα πρέπει να είναι επώνυμη,γιατί η ανωνυμία μάλλον άλλους σκοπούς εξυπηρετεί.

    Μουρκούσης Βασίλης

    Πρόεδρος Δ.Σ Δήμου Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την "κανει" σιγα σιγα το Κ.Υ. Μυτικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τις αναρτήσεις,σχετικά με το θέμα του Κ.Υ. Μύτικα,προκύπτει ότι για τη δυσλειτουργία του ευθύνονται κάποιοι.Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οι προϊστάμενες αρχές να ασχοληθούν με το ζήτημα.Τα περιστατικά ασθενών της περιοχής μας, όπως αναγράφονται στο έγγραφο του Προέδρου της Τ.Κ. Μύτικα,αποδεικνύουν του λόγου το αληθές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.