To Jeep της οργής. Δεν ντρέπεστε να επιτρέπετε να σκορπιούνται τα χρήματα για φρου-φρου κι αρώματα;


Γράφει ο Παναγιώτης Ηλ. Χολής.
Δημότης Δήμου Ξηρομέρου από Βασιλόπουλο Αστακού.
Με ταυτότητα, λευκότατο ποινικό μητρώο.
Ενεργός πολίτης, ελεύθερος σκέψης και πράξης.

Κατά ξηράν jeepαρα 2.500 κυβικά, κατά θάλασσαν σκαφάρα 25 μέτρων. Άιντε και κατά αέρα, σύντομα ελικόπτερο για τα ψηλά βουνά του δύσβατου Ξηρομέρου, για να ολοκληρωθεί το θεάρεστο έργο σας κ.κ. Πυθαγόρα–Λιβάνη-Ντίνα και λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι τις πλειοψηφίας.
Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου για αγορά ενός ΤΖΙΠ 2500 κυβικών, αξίας 50000 ευρώ, για τις μετακινήσεις του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά δεν με εξέπληξε. Τους ξέρω όλους απ’ έξω κι ανακατωτά και δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από την αδράνεια τους. Το σκεπτικό τους όμως για τούτη την απόφαση δεν θέλω να το κατανοήσω.
Ο Δήμαρχος το έβαλε ως θέμα από ιδιοτέλεια αφού στην ουσία αυτός θα το χρησιμοποιεί. Προκλητικότατη κίνηση του Δημάρχου, αλλά τώρα θα μάθουμε τι εστί Πυθαγόρας Σαμαράς; Τόσα χρόνια που τον τρώμε στη μάπα δεν τον μάθαμε; Τον ξεπερνάω γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ και θα μείνω στους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν την εν λόγω πίστωση.
Έχετε λύσει όλα τα προβλήματα του Δήμου και το μόνο που σας έμεινε ήταν η μετακίνηση του αμετακίνητου ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ; Δεν έχετε δει τι συμβαίνει γύρω σας, δεν βλέπετε τη μιζέρια που έχει ο Δήμος μας και έχετε πολλές ευθύνες γι αυτό; Δεν ντρέπεστε να επιτρέπετε να σκορπιούνται τα χρήματα για φρου-φρου κι αρώματα τι στιγμή που έχετε εγκαταλείψει τα χωριά και τους κατοίκους τους στο έλεος τις αδυσώπητης μοίρας τους, δίχως νερό και όπου υπάρχει να είναι μολυσμένο από τη δική σας εγκληματική αμέλεια; Δεν ντρέπεστε και δεν αισθάνεστε καμία ενοχή που δύο χρόνια τώρα το μόνο που κάνετε είναι να ψηφίζετε ανούσια θέματα κακής διαχείρισης της καθημερινότητας και δεν έχετε να παρουσιάσετε κανένα μα κανένα έργο που θα διευκόλυνε τη καθημερινότητα του Δημότη σας; Δεν κουραστήκατε να ψηφίζετε ότι σας λέει ο Κύριος ΦΩΤΗΣ και η Κυρία ΝΤΙΝΑ, που εκτελούν χρέη Δημάρχου; Ένας από εσάς δεν γίνετε ΜΙΑ φορά να ορθώσει το ανάστημα του και να πει. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ; Κοιτάτε γύρω σας και δείτε με τα 50000 ευρώ, που με τη ψήφο σας επιτρέπετε να δοθούν για πολυτελής ρόδες και λαμαρίνες για να μετακινείται ο μεγιστάνας ΑΡΧΟΝΤΑΣ του τόπου, πόσα έργα θα μπορούσαν να γίνουν και που θα καλυτέρευαν έστω για λίγο την καθημερινότητα των δημοτών μας. Κοιτάτε για παράδειγμα τον βιολογικό καθαρισμό, λειτουργεί, ΟΧΙ, αναρωτηθήκατε γιατί; Όχι. Τα σφαγεία λειτουργούν; Όχι. Ενδιαφερθήκατε ποτέ; Κλειστό γυμναστήριο είναι εδώ και 4 χρόνια στα θεμέλια, το γνωρίζετε; Οι παραλίες από Αγ. Γεώργιο-Μαραθιά-Ασπρογιάλι-Βελά-Μύτικα γεμάτες σκουπίδια, το γνωρίζετε; Το λιμάνι του Αστακού ΒΡΩΜΑΕΙ και διώχνει το κόσμο, ντόπιο ή επισκέπτη, εσάς σας μυρίζει ή έχουμε διαφορετική μύτη; Το θεατρικό του Γυμνασίου με τις πολλές ανά την Ελλάδα βραβεύσεις σταμάτησε να λειτουργεί λόγω έλλειψης χρημάτων, το γνωρίζετε; Το βυτιοφόρο για τα βοθρολύματα που τα εναποθέτει, αφού στο βιολογικό του Πλατυγιαλιού δεν πάει λόγω υψηλού κόστους; Όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα διαμαρτύρονται για την εγκατάλειψη από τη Δημοτική Αρχή, το γνωρίζετε και αν ΝΑΙ τι έχετε κάνει; Σας ανέφερα ελάχιστα παραδείγματα θεμάτων που θα μπορούσατε να παρέμβετε και να τύχουν, με την επιμονή σας και τις σοβαρές προτάσεις σας, σοβαρής αντιμετώπισης και επιλύσης. ΤΙΠΟΤΑ όμως εσείς δεν κάνατε, αν και το έχετε υποχρέωση απέναντι στους ψηφοφόρους σας και πολίτες του Δήμου μας. Επιλέγετε ακόμα και σήμερα να κάθεστε ΣΟΥΖΑ απέναντι στον ΑΦΕΝΤΗ σας και στα Αφεντόπουλα ΦΩΤΗ και ΝΤΙΝΑ υπηρετόντας τους πιστά, απ' το να υπηρετήσετε τους πολίτες και τον τόπο για το κοινό συμφέρον. Βέβαια μπορεί και να σας αδικώ, αν επί παραδείγματι πιστεύετε ότι όλα αυτά που σας αναφέρω εγώ ο αφελής, δεν επιλύθηκαν γιατί δεν μπορούσε να μετακινηθεί ο Δήμαρχος και τώρα με τα 2500 κυβικά του πολυτελέστατου τζιπ με το οποίο θα περιδιαβαίνει ο ίδιος ή ως συνήθως η-ο εκτελών χρέη Δημάρχου κα ΝΤΙΝΑ και κος ΦΩΤΗΣ όλα θα γίνουν όπως τα υποσχεθήκατε. ΛΥΠΑΜΑΙ.
Το σκεπτικό με το οποίο ο Αντιδήμαρχος κος Φώτης Λιβάνης έφερε το θέμα για συζήτηση ΜΟΝΑΔΙΚΟ. «Μετά το άσχημο συμβάν τροχαίου ατυχήματος του Δημάρχου, κατέστη άμεση ανάγκη αγοράς αυτοκινήτου τύπου geep. Ο Δήμος Ξηρομέρου είναι ένας ορεινός Δήμος αποτελούμενος από 19 Δημοτικά Διαμερίσματα και με άσχημο οδικό δίκτυο. Για να γίνει η αγορά χρειαζόμαστε την ψήφο των Δημοτικών Συμβούλων».
Ως δημότης του Δήμου Ξηρομέρου δεν επιτρέπω σε κανέναν να υποτιμά τι νοημοσύνη μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν Δήμαρχο ή Αντιδήμαρχο να χρήζει του πολίτες και ειδικά τους δημότες του σε Α και Γ κατηγορίας πολιτών. Αυτό ακριβώς κάνει ο ανεκδιήγητος Αντιδήμαρχος με την εισήγηση του θέματος. Μιας και ο ίδιος έβαλε το θέμα τον καλώ στο επόμενο συμβούλιο να φέρει ως θέμα την αγορά από τον Δήμο αυτοκινήτων τύπου jeep τα οποία στη συνέχεια να δοθούν προς χρήση σε δημότες που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα, για περισσότερη ασφάλεια δική τους, όπως κάνει για τον Δήμαρχο του. Επίσης να μεριμνήσει ώστε να προμηθευτούν από το Δήμο, ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ του Δήμου, αυτοκίνητα του ανωτέρω τύπου, αφού όπως αναφέρει στην εισήγηση του, ο Δήμος έχει άσχημο οδικό δίκτυο ώστε και αυτοί οι πολίτες όπως και ο Δήμαρχος του, να κυκλοφορούν με ασφάλεια. Έχει μεγαλύτερη αξία η ζωή του Δημάρχου, κύριε Φώτη Λιβάνη, από τη ζωή του απλού Δημότη σας; Αυτή είναι η εκτίμηση σας για τους συνδημότες σας; Να σας χαίρονται όσοι σας ψηφίσαν. Αλλά μήπως με το jeep θα μετακινήστε και εσείς και η ετέρα Αντιδήμαρχος-σύζυγος του Δημάρχου-κυρία Ντίνα Κουμανδράκη; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ να μας προκαλείται, σε μια δύσκολη εποχή για όλους τους πολίτες και δεν υπάρχει ίχνος τσίπας ώστε να σκορπάτε τα λιγοστά χρήματα του Δήμου σε πανάκριβες πολυτέλειες; Η απόφαση πάρθηκε με τη διπλή ψήφο του Προέδρου, αφού οι ψήφοι ήταν 11 ναι και 11 όχι. Παρόν ήταν στην αρχή 25 σύμβουλοι και κατά την συζήτηση του επίμαχου θέματος απουσίασαν 3 σύμβουλοι ΕΣΚΕΜΕΝΑ μάλλον. Τώρα όσον αφορά τον Πρόεδρο, κύριο Μουρκούση, που χάρις στη διπλή του ψήφο πάρθηκε η οριακή πλειοψηφία, θέλω να του πω ότι περίμενα καλύτερη στάση, αφού τον θεωρώ ακόμα έντιμο άνθρωπο, αλλά απ' ότι φαίνεται Βασίλη, ο Πυθαγόρας σας έχει όλους δεμένους χειροπόδαρα και δεν θα τον ξεπεράσετε ΠΟΤΕ.
Κλείνοντας το θέμα μου θέλω να τους ενημερώσω ότι η σιωπή μου για τα Δημοτικά θέματα έχει λάβει ΤΕΛΟΣ, από εδώ και πέρα θα τα λέμε συχνά και με τα ονόματά σας για ότι κάνετε στο Δήμο. Η ασυλία σας έλαβε ΤΕΛΟΣ. Αφού δεν μας σέβεστε γιατί να σας σεβαστούμε;
ΚΥΡΙΟΝ Πυθαγόρα Σαμαρά. Στη δύση της μεγάλης σας καριέρας περίμενα να ενδιαφερθείτε για την υστεροφημία σας, αλλά αποδεικνύεται ότι ούτε αυτό σας ενδιαφέρει ή δεν είστε ικανός.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ JEEP-ΑΤΟΙ και ΣΚΑΦΑΤΟΙ ψευτοηγέτες του ταλαιπωρημένου και από εσάς ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

17 σχόλια:

  1. Μπραβο Παναγιωτη.. Νομίζω πως πολλοί θα πουν "ν΄αγιασει το στόμα σου"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ , ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος αναγνώστης θέλει να σχολιάσει, να κριτικάρει να θέσει ερωτήματα στον κ. Χολή να τα στείλει επώνυμα ή να του τα πει κατ' ιδίαν. Ο άνθρωπος είναι γνωστό που βρίσκεται, κυκλοφορεί στο δρόμο, ας του τα πει κατ' ιδίαν.
    Δεν θα δεχτούμε ανώνυμα σχόλια, ειρωνίες και επιθέσεις σε κάποιον που επώνυμα παίρνει μία θέση. Δεν είναι σωστό.

    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΟΛΗ: (ΜΕ ΛΕΥΚΟΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ)
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΤΟ ΕΓΚΟΜΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΕΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ?(ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΤΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ)
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΤΟ ΕΓΚΟΜΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΒΕΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΒΕΛΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ?
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΤΟ ΕΓΚΟΜΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ?ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ?ΛΕΥΚΟΜΗΤΡΩΕ!!!

    “ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη σωστη απαντηση σας τη δινει ο 4.54.Φαινετε ομως να με ξερετε καλα να με διαβαζετε και να παρακολουθειται τη πορεια μου.Γι'αυτο δεν επιτρεπετε νακανετε λαθη η να τα διαβαζετε αναποδα.Για το πρωτο ετσι ειναι και ετσι επρεπε νακανω.Για τα αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι και το γνωριζετε.Οδρομος το τεμπλο και τα οικοπεδα του στο σταυρωλιμνωνα ειναι μεγαλη ιστορια για τα οποια κρατησα μια διαφορετικη σταση απο αυτη που ισως να θελατε.Ειμαι στη διαθεση σας να σας δωσω οσα στοιχεια θελετε για τις επιμαχες εποχες με μονη προυποθεση να ξερω με ποιον μιλαω.Ειναι θεμα Αρχης.Τωρα ΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ που επωνυμα αρθρογραφησα ,για σενα το προβλημα δεν ειναι το θεμα,,αλλα Εγω, τι να πω.ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς ΧΟΛΗΣ.

      Διαγραφή
  6. Άρα 2:14 αυτό σημαίνει ότι επειδή είπε μπράβο στα σωστά πρέπει να κάνει μώκο στο jeep. Νόμπελ εξυπνάδας!!! Ωρέ ξεκαβαλήστε τα καλάμια σας εκεί στο Δήμο και ξερωτευτείτε τις καρεκλίτσες σας και μάθετε να ακούτε και να δέχεστε την κριτική και διορθώστε τα λάθη σας. Το καλοκαίρι σας επηρέασε πολύ μου φαίνεται και οι χοροί και τα πανηγύρια δεν σας αφήνουν να δείτε πέρα από τη μύτη σας η οποία έχει μεγαλώσει πολύ τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχει δικιο ο 2:14. το αλαθητο το εχει ο Παπας και ο Δημαρχος. μη μιλαει κανενας. ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ... ωχ λαθος αυτο ειναι απο αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Χολή δεν σας γνωρίζω και προφανώς δεν με γνωρίζετε και σεις. Η γενίκευση και η τοποθέτηση των πάντων στο ίδιο τσουβάλι είναι φασισμός. Εγώ προσωπικά έχω πει ΟΧΙ στο δημοτικό συμβούλιο περισσότερο από ΜΙΑ φορές και πρόσφατα υπέβαλα και την παραίτησή μου από τη θέση του αντιδημάρχου. Εσείς οφείλατε να το γνωρίζετε αφού όπως φαινεται από τα γραφόμενά σας είστε ενεργός πολίτης. Το ίδιο όμως ισχύει και για άλλους συναδέλφους μου της συμπολίτευσης. Μπορείτε να αναφέρετε κάποιο ανάλογο παράδειγμα από την αντιπολίτευση;
    Φιλικά
    Σπύρος Λύτρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΤΕ , ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε Λυτρα εχει δικιο ο αναγνωστης 11.01 ,εισασταν στο συμβουλιο αλλα αποχωρησατε οταν ηρθε η ωρα να συζητηθει το επιμαχο θεμα,γιατι; Δεν ειχατε αποψη;Αν καθοσασταν οπως οφειλατε θα ψηφηζατε οχι, οποτε δεν θα περναγε το θεμα. η φυγη σας διευκολυνε και η προταση περασε,ΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΥΤΡΑ;προς τι η ενοχληση σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να παρετε και στον Λιβανη ενα,κριμα ειναι και αν δεν εχετε αλλα λεφτα σας δινω το δικο μου τζιπ, για την πατριδα ρε γαμωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Χολή και σεις χολή μάλλον ξέρετε να βγάζετε μόνο, με αποτέλεσμα να χάνετε και το δίκιο σας. Άλλα σας ρωτούν και άλλα απαντάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θεμα μας,επαναλαμβανω,ειναι η προκληση της αγορας του θηριωδους ΤΖΙΠ και σε αυτο το θεμα ,αν θελετε ,πειτε μας την αποψη σας.Απολογουμενοι γι'αυτη την αποφαση ειναι οσοι συμετειχαν με τον εναν η τον αλλο τροπο στη διαμορφωση της και οχι εγω που αντεδρασα γραφοντας την αποψη μου. Υ.Γ ..και δεν ειμαι ανθρωπος της αντιπολιτευσης που ισως να νομιζουν καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Χολή έχει δίκιο ο αναγνώστης 8:58 μ.μ. Εγώ αναφέρθηκα στο σχόλιό σας ότι δεν βρέθηκε ένας από εμας να ορθώσει το ανάστημά του ΜΙΑ φορά...κλπ. Προφανώς δεν έχετε παρακολουθήσει όλα τα δημοτικά συμβούλια και σίγουρα δεν γνωρίζετε τι λέγεται στα προσυμβούλια. Αν το είχατε κάνει θα ξέρατε ότι δεν έχετε δίκιο. Αυτό όμως επιβάλει να είστε πιο προσεκτικός ώστε να μην αναγκάζεστε στη συνέχεια να ζητάτε συγνώμη για τα λάθη σας. Και ξέρετε τι λέει ο λαός για τις συγνώμες.
    Με φιλική διάθεση
    Σπύρος Λύτρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνεχιζετε να μη μας λετε την αποψη σας για την αγορα του θηριωδους πολυτελεστστου και πανακριβου ΤΖΙΠ,σε μια εποχη που οι Δημοι κλεινουν(αποφαση Κ.Ε.Δ.Ε)και απο ενα Δημο που χρωσταει σε ολους σχεδον τους εργολαβους του(να σας θυμισω την αντιδραση του σωματειου τους) και που οι Δημοτες του υποφερουν λογω τις κρισης .Επισης, δεν αισθανεστε την αναγκη να μας πληροφορισετε γιατι τελικα φυγατε απο το συγκεκριμενο συμβουλιο και δεν μεινατε ,οπως οι αλλοι συναδελφοι σας ,να ψηφισετε;Αντ'αυτου προσπαθειτε να ανοιξετε μια κοντρα μαζι μου και δεν καταλαβαινω το λογο που το επιθυμητε τοσο πολυ.Αν εγω ειμαι καλα ενημερωμενος πολιτης η οχι δεν εχει καμμια σημασια για την καθημερινοτητα του δημοτη μας και ουτε εμποδιζει την αναπτυξη του δημου.Ορθογραφικα λαθη κανουμε ολοι οσοι γραφουμε και ειδικα στο INTERNET, εσεις ομως ακομα και τη συγνωμη μου την ειρωνευεστε.Τι να πω.Καλη συνεχεια κυριε Λυτρα στο εργο σας και καλα δρομολογια στο ΤΖΙΠ του Δημου.Ισως σε μια ανοιχτη συνελευση δημοτων να πουμε περισσοτερα. ΦΙΛΙΚΑ Παναγιωτης χολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.