Πρόσκληση σε επιχειρηματίες να επενδύσουν στο Δήμο Ξηρομέρου από το Δήμαρχο.


O Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας Σαμαράς με αφορμή την επένδυση της εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. στην θέση «Τσαπουρνιά» της τοπικής κοινότητας Μαχαιράς του Δήμου Ξηρομέρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αντίδοτο στην οικονομική ύφεση που πλήττει την πατρίδα μας και κατά συνέπεια τον τόπο μας αποτελούν οι επενδύσεις. Κάθε λοιπόν επενδυτική δραστηριότητα που πραγματοποιείται στο Δήμο μας και η οποία θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας είναι καλοδεχούμενη. Θέλω εδώ να απευθύνω πρόσκληση σε επιχειρηματίες ντόπιους και μη να επενδύσουν στην περιοχή μας. Η Δημοτική Αρχή στοχεύει στην προσέλκυση νέων και βιώσιμων επενδύσεων, σε τομείς και δράσεις όπου η περιοχή μας έχει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα. Με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον και τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας.» 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

10 σχόλια:

  1. χαχα πλακα εχει επενδυσε αυτος που ελεγε 500 κλινες κ θελει να φερει κ αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν αρχίζετε εσείς κύριε Δήμαρχε;!

    ΠΕΡΚΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.Δήμαρχε θέλετε να επενδύσουν νέοι επιχειρηματίες; σαν πιό παλιός και έμπειρος κάνετε εσείς την αρχή και θα ακολουθήσουν και άλλοι, ή μήπως δεν ρισκάρετε επένδυση σε μία περιοχή που παραμένει στάσιμη για πολλά χρόνια; έχετε τα κότσια;
    Πως να επενδύσει επιχειρηματίας εδώ; με τουρισμό 20 ημέρες το χρόνο; έτσι τα έχετε καταφέρει. να λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα.
    Από που να αρχίσω; από βιολογικό; από ύδρευση; από οδικό δίκτυο; από εφαρμογή σχεδίου πόλης; ....... θέλετε κι άλλα;
    κ.Δήμαρχε κάνετε ένα ΜΕΓΑΛΟ λάθος: υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ, Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΕ ΕΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΡΕΞΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα εκανε τυροκομικη μοναδα ελεγαν τα παπαγαλακια του,ειχαν δωσει και ονομα,ΞΗΡΒΓΑΛ.ξηρομεριτικη βιομηχανια γαλακτος.ΧΑΧΑΧ και ΚΛΑΨ για γελια και για κλαματα.Αλλοι μπαιναν οδηγοι στα βυτια γαλακτος αλλοι φυλακες και αλλοι αγορασαν ασπρες ΡΟΜΠΕΣ να γινουν τυροκομοι.Εξυπνος ο Σαμαρας ομως τι τυροκομειο να ανοιξω σκεφτηκε,η περιοχη εχει μονο ΒΟΔΙΑ τα ΒΟΔΙΑ δεν βγαζουν γαλα,μονο να σερνουν τις βοδαμαξες ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΡΙΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΛΙΟΒΑΡΚΑ?
    Η ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ? ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ Η ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΩΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΕΔΩ , ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΜΕΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΓΩΝΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?? ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΣΑΜΑΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.

    Τ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα σας κ. 12.19 π.μ . Εφόσον αναφέρεσθε και ρωτάτε για τα ψάρια ποιός φταίει; γιατί δεν τους αναφέρετε ; Αν εισθε στην ηλικια μικρός και δεν θυμάσθε - και δικαιολογημένα - ρωτήστε να σας πουν ποιος ήταν πρόεδρος και ποιοι Σύμβουλοι στην τ. Κοινότητα Μύτικα όταν πρωτοιδρυθήκανε οι Ιχθυοκαλιεργητικές μονάδες μέσα στη μπούκα του πανέμορφου Μύτικα. Και οταν το μαθετε να βγειτε να το πειτε .Και τότε θα δείτε - εφόσον κατ΄εσας η στερηση της αναπτυξης του Μύτικα ήταν τα ψάρια - ποιοι κατεστρεψαν τον Μύτικα ΜΑΣ ! Οπως το αυτό έπραξε και ο τ. Κοινοτάρχης του Αρχοντοχωρίου στη θέση Βερίνα κ.λπ.

      Διαγραφή
  7. O KOINOTARXHS AYTOS EGINE METEPEITA DHMARXOS DYO FORES KAI TORA THELEI NA KSANAGINRI DHMARXOS. AS TON KSANAPSIFISPYN TA KOROIDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σχέδιο πόλεως Μύτικα. Επιτέλους προχωρήστε το... Γιατί διστάζετε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.