Επιστολή διαμαρτυρίας από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Αλυζίας.


Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κανδήλας, Μύτικα, Αρχοντοχωρίου, Βάρνακα και Παναγούλας προς τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά, με θέμα την προβληματική λειτουργία του Κ.Υ. Μύτικα και των Περιφερειακών-Αγροτικών Ιατρείων της Δ.Ε. Αλυζίας.
Η επιστολή κοινοποιείται στους Διοικητές των Νοσοκομείων του Αγρινίου και του Μεσολογγίου και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και έχει ως εξής:
«Κύριε Υπουργέ,
διαμαρτυρόμαστε έντονα για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας στην Δημοτική Ενότητα Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου. Μπορεί κατά την πρόσφατη επίσκεψη σας να παραδώσατε τον εξοπλισμό για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και ο Δήμος Ξηρομέρου να ενεργοποίησε τις συνδέσεις internet, αυτά όμως όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετά για να λύσουν το πρόβλημα. Αυτή την στιγμή τα Περιφερειακά Ιατρεία Αρχοντοχωρίου και Κανδήλας υπολειτουργούν και το Αγροτικό Ιατρείο Βάρνακα είναι ουσιαστικά εκτός λειτουργίας.

Το αποτέλεσμα αυτού είναι οι κάτοικοι όλων των χωριών της Αλυζίας να προσπαθούν να εξυπηρετηθούν από το Κέντρο Υγείας Μύτικα. Εκεί υφίστανται μια πρωτοφανή ταλαιπωρία. Άνθρωποι ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία τους, με σημαντικά προβλήματα υγείας, άτομα με ειδικές ανάγκες συνωστίζονται κυριολεκτικά από τις 5 και 6 τα χαράματα για να μπορέσουν να πάρουν τα «μαγικά χαρτάκια» με τα νούμερα που μοιράζει το Κέντρο Υγείας Μύτικα, τα όποια έχουν περιορισμένο αριθμό (20) και με περιορισμένη χρονική διάρκεια (μέχρι τις 1-2 το μεσημέρι) και παρά πολλοί συνδημότες μας δεν προλαβαίνουν την ίδια μέρα να γράψουν τα φάρμακα τους και όταν προσπαθούν να ψελλίσουν κάτι σαν διαμαρτυρία, εισπράττουν ειρωνείες και φωνές. Έτσι επιστρέφουν στα χωριά τους (Κανδήλα, Βάρνακα, Παναγούλα και Αρχοντοχώρι), χωρίς να έχουν προμηθευτεί τα απαραίτητα για την υγεία τους φάρμακα και είναι αναγκασμένοι την επόμενη μέρα από νωρίς το πρωί να ξανά επισκεφτούν το Κέντρο Υγείας Μύτικα, μήπως αυτή την φορά σταθούν πιο τυχεροί……
Τριτοκοσμικές καταστάσεις που αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας. Πάρτε λοιπόν άμεσα μέτρα έτσι ώστε τα Περιφερειακά Ιατρεία Κανδήλας και Αρχοντοχωρίου να λειτουργούν τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και το Αγροτικό Ιατρείο Βάρνακα.
Επίσης το Κέντρο Υγείας Μύτικα να λειτουργεί όπως προβλέπει ο νόμος, να εκτελεί εφημερίες κανονικά και να γράφει εξετάσεις για άλλα διαγνωστικά κέντρα, καθώς έχουμε πολλά παράπονα από πολίτες ότι οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας αρνούνται να κάνουν κάτι τέτοιο.
Κύριε Υπουργέ, μπορεί για κάποιους η υγεία να αποτελεί απλώς «νούμερα», για μας όμως είναι ένα Θεμελιώδες Ανθρώπινο Δικαίωμα. Θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο να παρέχουμε αυτό το Δικαίωμα στους συνδημότες μας


ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ


ΜΥΤΙΚΑ-ΤΖΑΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΝΔΗΛΑΣ-ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ-ΛΙΟΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ-ΛΙΑΓΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΒΑΡΝΑΚΑ-ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

13 σχόλια:

  1. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που οι 5 Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων έχουν πνεύμα συνεργασίας και ας ανήκουν σε αντίθετες παρατάξεις. Αυτό να το εκτιμήσουμε και εμείς ως ψηφοφόροι αλλά να το λάβουν σοβαρά στις επόμενες εκλογές και όσοι αναλάβουν να "φτιάξουν" συνδυασμούς. Να επιλέξουν ανθρώπους με διάθεση να δραστηριοποιηθούν αλλά και με ποιότητα σαν αυτή που δείχνουν οι 5 Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων. Και από ότι ξέρω δεν είναι το μόνο θέμα στο οποίο έχουν συνεργαστεί από κοινού. Γενικώς και οι 5 έχουν διάθεση να συνεργάζονται για να λύνουν θέματα. Πιθανότατα να υπάρχουν και αντιπαραθέσεις αλλά εμένα μου είναι παραπάνω από αρκετή αυτή η επιστολή. Συγχαρητήρια και στους 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει άμεσα (αύριο), ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Ταμπάκης να συγκαλέσει μία σύσκεψη στο πρώην Δημαρχείο Αλυζίας. Να καλέσει το Δ/ντη του Κ.Υ. Μύτικα και τους Προέδρους και να βρούνε λύση στο πρόβλημα αν υπάρχει. Να ακουστεί και ο Δ/της του Κ.Υ. Μύτικα τι έχει να πει. Μήπως όλα αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται από τη γενικότερη οικονομική κατάσταση και την έλλειψη προσωπικού; Να πει και αυτός ο άνθρωπος τι γνώμη του και να εξηγήσει τη λειτουργία του Κ.Υ. και των Ιατρείων και τι είναι αυτό που πάει λάθος αλλά κυρίως να μας πει τι πρέπει να γίνει. Είναι ο άμεσα υπεύθυνος που γνωρίζει και επιτέλους ας αφήσουμε κάποια θέματα να μας τα εξηγήσουν αυτοί που έχουν την αρμοδιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω, ετσι λυνονται τα θεματα και οχι με ανακοινωσεις-διαμαρτυριες για το θεαθηναι

      Διαγραφή
    2. Μόνο για το θεαθήναι δεν είναι οι διαμαρτυρίες, αλλά η συνάντηση πρέπει να γίνει και μετά να γίνει ανακοίνωση για το ποιός λέει τι και για το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να κριθούνε για το τι λένε και για το τι πράττουνε. Δυστυχώς δεν έχουμε διεκδικήσει σαν κοινωνία την ποινή για όποιον βγαίνει και λέει ανεύθυνα την αερολογία του και θίγει γενικώς. Δεν φταίει για όλα η κρίση. Φταίει και η ανικανότητα διοίκησης, φταίει και η ανικανότητα διαχείρισης, φταίει και η ανικανότητα επικοινωνίας, φταίει και που είμαστε ξερόλες, πολλά φταίνε.

      Διαγραφή
  3. ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ??
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ , ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΥΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 1:17 ΚΑΙ ΦΙΛΕ 1:27 ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή οι 5 Πρόεδροι διαχειρίζονται τα πάντα με άψογο τρόπο στα χωριά τους; να θυμηθούμε τι έγινε το καλοκαίρι στον Μύτικα με τον πεζόδρομο ή το λιμάνι; (την ίδια στιγμή μάλιστα που κάποιοι ξεκατινιάζονταν δημόσια με κάποια κυρία της οποίας δεν θυμάμαι το ονομά της)
    Οσον αφορά στο Κ.Υ.Μύτικα ο κύριως αρμόδιος να μιλήσει είναι ο Διευθυντής, να μας πει π.χ αν έχει το προσωπικό για να φέρει εις πέρας το σπουδαίο έργο του Κ.Υ; το ρωτάω αυτό γιατί ακούω οτι μεγάλα τριτοβάθμια νοσοκομεία των Αθνηνών υπολείτουργουν (τα περιφερειακά στα οποία δίνουν λόγο τα οποια Κ.Υ. υπο-υπολειτουργούν). Να μας πει επίσης αν αυτά τα 20 εισιτήρια
    που κόβει είναι 20 ή γίνονται περισσότερα κατα την διάρκεια της ημέρας;
    Και μια ερώτηση για τους Προέδρους και ειδικά για τον Πρόεδρο του Μύτικα: Βγάζετε ανακοινώσεις και στέλνετε επιστολές, και καλώς πράττετε, αναρωτιέμαι όμως αν έχετε πατήσει το πόδι σας στο Κ.Υ. ή αν έχετε συζητήσει το θέμα με τον Διευθυντή.
    Εν τέλει όλο αυτό είναι σωστή και δίκαιη κριτική ή εμπάθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ 10:38 ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ Ο ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Κ.ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ?? ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ?? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ??.ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ Τ.Κ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΥΖΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ??? ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ..
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΩΝ....
    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ φίλε μου γνωρίζεις οτι το Κ.Υ.Μύτικα όπως λειτουργεί κατά την διάρκεια των εφημεριών είναι παράνομο; γιατί; οι νόμιμες εφημερίες πρέπει να αποτελούνται απο δυο γιατρούς εκ των οποίων ο ένας να είναι ειδικευμένος, σε διαφορεετική περίπτωση οφείλει να κλείσει. Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη αν γίνει κάτι στις εφημερίες; αυτοί που στέλνουν επιστολές η μήπως αυτοί που τους υποστηρίζουν; Οταν θέλουμε να λειτούργουν όλα καλά νόμιμα στο Κ.Υ. πρέπει να αναφερόμαστε σε όλα και οχι σε αυτά που μας συμφέρουν.... αλλά γι'αυτό μούγγα στην στρούγγα...

      Υ.Σ.Αν δεν έχει συμμετάσχει στα παραπάνω που αναφέρεσαι έπραξε λάθος, αυτό όμως δεν αθωώνει εσάς της τοπικής αυτοδιοίκησης ή των φίλων αυτής που κάνετε κριτική εξ αποστάστεως, εκ του ασφαλούς και επί παντός του επισθητού σε μια Ελλάδα που τα πάντα καταρρέουν.

      Διαγραφή
  8. Κατα αρχας δεν επρεπε να υπαρχει Κ Υ Μυτικα σας αρεσει η οχι.
    Εαν υπηρχε τοση αναγκη ολο και καποιος ιδιωτης θα ειχε ανοιξη ιατρειο Ενα διθεσιο ιατρειο και αγροτικα ιατρεια στα αλλα χωρια και ειστε οκ. Ο Αστακος εφημερευει για ολη την περιοχη και οχι για τους Αστακιωτες.
    Εκτος εαν πρεπει να γινουν κεντρα υγειας σε καθε χωριο με 1000 κατοικους.Δευτερον ο Μυτικας ειναι περιοχη που για να δηλωσει καποιος αγροτικος τα ιατρεια του θα πρεπει να ειναι απο κοντα εκει.
    Και τωρα με 1000 ευρω μισθο το βλεπω χλωμο να πατησει καποιος γιατρος το ποδι του αφου 300 θελει για ενοικιο το μηνα βενζινες .τηλ ρευμα κλπ ουτε για κουλουρι το πρωι δεν μενει
    Οσο οτι υπαρχου πολλοι γεροι στην περιοχη ε οι γεροι πανε στα νοσοκομεια αλιμονο εαν πανε οι νεοι.Και τελος παντων για την αποσταση το Πανε.Νοσοκ.Πατρων ειναι απο την ακρη της πατρας 1 ωρα και παραπανω για καθε Πατρινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 9:49μ.μ. (23.11.2012). ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ? ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 250.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΕΚΕΙ. Μ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝΑ 2 ΜΕ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΣΗ-ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ!!!!!!
    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥ ΜΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ? ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ? ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ??
    ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ, Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ??? ΕΙΧΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΚΥ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ. ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟ ΚΥ ΜΥΤΙΚΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.