Φορολογικό ΚΕΠ Δήμου Ξηρομέρου: Όνειρο θερινής νυκτός.


Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών εγκρίθηκε η δημιουργία 63 Κέντρων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ). Θα λειτουργήσουν σε περιοχές όπου έχουν καταργηθεί ή καταργούνται οι πρώην ΔΟΥ. Στη περιοχή μας ΚΕΦ θα λειτουργήσουν στο Δήμο Αμφιλοχίας και στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και ο Δήμος Ξηρομέρου δεν συμπεριλαμβάνεται στον προγραμματισμό για ίδρυση ΚΕΦ. Η λίστα με τα υπό ίδρυση ΚΕΦ είναι εδώ.
Παρά λοιπόν το πρόσφατο ψήφισμα του Δήμου μας (δείτε εδώ) για την ανάγκη δημιουργίας ΚΕΦ, η περιοχή μας έμεινε απ' έξω. Είναι φανερό ότι οι γειτονικοί μας Δήμοι και αναφερόμαστε στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, ξέρουν να διεκδικούν και να κερδίζουν για τους δημότες τους. Το ερώτημα είναι, τι κάνει ο δικός μας Δήμος; Βγάζει μόνο ψηφίσματα; Διεκδικεί τα αιτήματα του κατόπιν εκεί που πρέπει και παίρνονται οι αποφάσεις ή απλά μένει στα ψηφίσματα και είμαστε όλοι καλά και αυτοί καλύτερα; Μακάρι να αλλάξει αυτό έστω και την τελευταία στιγμή αν και δεν το πιστεύουμε. Το πουλάκι πέταξε και όπως λέει και ένα δημοφιλές αυτή την εποχή τραγουδάκι, «το πουλάκι τσίου...».

6 σχόλια:

  1. Μήπως να θυμηθούμε πότε έκλεισε η ΔΟΥ Αστακού (και πότε πάρθηκε η απόφαση για να κλείσει) και πότε έβγαλε ψήφισμα ο Δήμος Ξηρομέρου? Ούτε αντανακλαστικά για να βγάλουν ένα ψήφισμα εγκαίρως δεν έχουν. Άσε που με το ψήφισμα μας περνάνε και για πολύ μεγάλους. Δεν λύνει θέματα το ψήφισμα. Οι πράξεις και οι ενέργειες λύνουν θέματα. Δεν πειράζει όμως. Θα κονομήσουν λεφτά τα πάρκινγκ του Αγρινίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια αναστατωση εχει προκληθει στο Δημαρχειο απο την αναρτηση σας. οι ανθρωποι δεν ηξεραν τιποτα και τους ξυπνησατε. αρχισαν τα τηλεφωνα να μαθουν τι εγινε. μπραβο και αν τελικα καταφερουν να γινει και στο Ξηρομερο ΚΕΦ διπλο μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KΕΦ ΕΓΙΝΑΝ ΟΣΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ . Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΕΦ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ......

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ρε φίλε έκανες την παρατήρηση που έπρεπε να γίνει. Βγαίνει ο καθένας και λέει ότι θέλει κι όπως τον βολεύει. Εδώ και τώρα να ποινικοποιηθεί η βλακεία καθώς και η πρόθεση να περνάς τον άλλον για βλάκα.

      Διαγραφή
  4. κύριοι του Δήμου τα εύσημα και τα μπράβο για τη διεκδίκηση του ΚΕΦ τα πήρατε και ορθώς, τον ψόγο της αποτυχίας γιατί τον αποποιήστε και τον λέτε λαικισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.