Ψήφισμα συμπαράστασης Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας.

Η επίμαχη φωτογραφία.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Διεύθυνση: Δημοτικό Σχολείο Παλιαμπέλων Βόνιτσας Αιτ/νίας
Τ.Κ.: 30002 (Παλιάμπελα Αιτ/νίας)
Πληροφορίες: Μυλωνίδης Ευθύμιος

Τηλ.: 6945 937945, e-mail: syllogosd.nvonitsas@yahoo.gr

Το νεοσύστατο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας, μετά από ομόφωνη απόφαση της τακτικής Γ.Σ., δηλώνει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή του στη Νηπιαγωγό του 1ου Νηπιαγωγείου Νυδριού, καθώς και στους/στις συναδέλφους/συναδέλφισσες του Δημ. Σχολ. Νυδριού.
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων των εκπαιδευτικών να επιτελούν το εκπαιδευτικό τους έργο μέσα σε κλίμα ελευθερίας και δημοκρατίας.
Καταδικάζουμε την Ε.Δ.Ε. που προκλήθηκε μετά από την αβάσιμη καταγγελία του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής και με την σύμφωνη γνώμη του Δ/ντή Πρωτ/μιας Εκπ/σης Λευκάδας, καθώς και την ξενοφοβία και την επιχειρούμενη ιδεολογική τρομοκρατία των εκπαιδευτικών.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της Ε.Δ.Ε. της εκπ/κού καθώς και κάθε σχετική δίωξη εκπ/κών ανά την χώρα.


1 σχόλιο:

  1. Ρε λεβεντες συντεχνιαστες μη καλυπτεστε πισω απο τη χρυση αυγη.
    Για την ουσια του γεγονοτος εχετε κατι να πειτε?
    Και κανα παιδακι να κρεμαγανε εκι στο νυδρι οι συναδελφοι σας παλι λαδι θα τους βγαζατε.
    ελεος ποια με τις συντεχνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.