Αντιιμπεριαλιστική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Πρεσβεία του Ισραήλ.



ΨΗΦΙΣΜΑ THΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ-ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
Όλοι εμείς, εκπρόσωποι από αγωνιστικούς φορείς του ελληνικού αντιιμπεριαλιστικού-εργατικού-φιλειρηνικού κινήματος, που βρεθήκαμε σήμερα Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2012, στις 12 το μεσημέρι στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, για να καταδικάσουμε τα νέα εγκλήματα του Ισραήλ και να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στον Παλαιστινιακό λαό, τονίζουμε:
Τέρμα στην ισραηλινή ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού. Καταδικάζουμε το νέο έγκλημα του Ισραήλ στη Γάζα που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 160 ανθρώπους, ανάμεσα τους δεκάδες παιδιά. Είμαστε σε επαγρύπνηση γιατί γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε και έχει άμεση σχέση με τις επεμβάσεις που προωθούνται στην περιοχή σε βάρος των λαών του Ιράν και της Συρίας. Στέλνουμε μήνυμα ανυπακοής στους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ καθώς και άλλων κρατών της περιοχής που στήριξαν πολύπλευρα το Ισραήλ στο εγκληματικό του έργο. Καταδικάζουμε τα ελληνικά πολιτικά κόμματα που επιβάλλουν τη στρατιωτική συνεργασία με το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ και όσους που την ίδια στιγμή εμφανίζονται ως “υποστηρικτές των συμφερόντων των λαών”, συναντιούνται παράλληλα, πίσω από την πλάτη τους, με τον Ισραηλινό Πρόεδρο, Πέρεζ. 
Απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και του εποικισμού, την αποχώρηση όλων των εποίκων από τα κατεχόμενα εδάφη, την κατεδάφιση του τείχους της ντροπής και τον τερματισμό του αποκλεισμού των Παλαιστινίων, στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ, την επιστροφή των προσφύγων.
Απαιτούμε, επίσης, τον τερματισμό της ελληνοισραηλινής στρατιωτικής συμφωνίας. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο λαό της Παλαιστίνης που αγωνίζεται για βιώσιμο και κυρίαρχο κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. 
  • ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΗΠΑ-ΕΕ
  • ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 
ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ:
· Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ)
· Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ)
· Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ)
· Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)
· Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ)
· Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ)
· Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Π.Α.Σ.ΕΒΕ).   

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή ρε λεβέντες, το Ισραήλ πρέπει να λέει και ευχαριστώ οταν εκτοξεύονται ρουκέτες στο εδαφός του ή οταν έχει θύματα;

    ΠΕΡΚΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τους νεκρους ισραηλινους ουτε λεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να πατε και εξω απο την κινεζικη πρεσβεια, ή μπηπως η κατοχη του Θιβετ σας αφηνει αδιαφορους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.