Θέσεις κοινωφελούς εργασίας 7μηνης σύμβασης στο Νομό μας.

Στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συν χρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) – Σύλλογοι κ.λ.π., που επιλέχθηκαν κατόπιν συγκριτικής αξιολόγησης, ως δικαιούχοι του Προγράμματος που αφορά τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».
Για τον Νομό μας βγήκε μία προκήρυξη, η Κ.Ο.Χ.Π 4701/1/2013, με 42 προκηρυσσόμενες θέσεις, σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ, με δικαιούχο την Μ.Κ.Ο. ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ, για εργασία 7μηνης απασχόλησης σε κοινωφελείς δράσεις στους επιλεγμένους Δήμους, με μηνιαίες αποδοχές 625 € (και ασφαλιστική κάλυψη).
Για τον Δήμο Ξηρομέρου προκηρύχτηκαν 2 θέσεις. Το Blog μας γνωρίζοντας την εκρηκτική κατάσταση της ανεργίας, ειδικά στους νέους συνανθρώπους μας και την αγωνία με την οποία περιμένουν την έναρξη των συγκεκριμένων προγραμμάτων εργασίας, ανεβάζει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για διευκόλυνση τους.

Προκήρυξη.

Έντυπο αίτησης.

Οδηγίες συμπλήρωσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.