Ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες του Αλυζιακού για άνοδο μετά την ήττα 3-4 εντός έδρας από το Πανοχθιακό.


Ήττα που ψαλιδίζει σημαντικά τις ελπίδες του Αλυζιακού για άνοδο στην Α' κατηγορία ήταν αυτή της Κυριακής με 3-4 από το Πανοχθιακό. Σε ένα παιχνίδι εκπληκτικό με εναλλαγές συναισθημάτων αλλά με τελικό χαμένο την ομάδα μας η οποία πλήρωσε την πολύ κακή αμυντική της λειτουργία. Η ομάδα μας έπαθε ότι ακριβώς και με τη Πάλαιρο, στα 15 πρώτα λεπτά βρέθηκε να χάνει με 2-0. Απόλυτος αιφνιδιασμός σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπου η νίκη ήταν το μοναδικό ζητούμενο. Μέχρι το 35ο λεπτό περίπου ο Αλυζιακός πραγματικά πελαγοδρομούσε και από καθαρή τύχη δεν έγινε το 3-0 ή και το 4-0 ακόμα.
Από το σημείο εκείνο και έπειτα η ομάδα άρχισε λίγο να συνέρχεται, παίρνοντας τον νευραλγικό χώρο του κέντρου οι επισκέψεις στα καρέ των Οχθίων ήταν πλέον πιο συχνές. Σε μία από αυτές ο Άρης Αποστολάκης με κοντινό σουτ μείωσε σε 2-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες ότι όπως με τη Πάλαιρο θα έχουμε ολική ανατροπή. Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο 2ο ημίχρονο όλοι περίμεναν την μεγάλη αντεπίθεση του Αλυζιακού για την ανατροπή. Αντ' αυτού πάλι ο Αλυζιακός ήταν χαλαρός και χωρίς νεύρο ενώ ο Πανοχθιακός μπήκε πάλι δυνατά στο παιχνίδι και στο 51ο λεπτό περίπου έκανε με διαγώνιο πλασέ το 1-3. Μείωση του σκορ για τον Αλυζιακό αμέσως μετά από δέκα λεπτά και ελπίδες άρχισαν να γεννιούνται και πάλι, όμως η κάκιστη αμυντική λειτουργία της ομάδας την πρόδωσε πάλι και στο 74ο λεπτό περίπου έγινε το 2-4 με εκπληκτικό αριστερό σουτ του 15χρονου Γιώργου Βακράκου, από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών της εστίας του Σακουφάκη.



Εκεί φάνηκε ότι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Η ομάδα μας με μία τελευταία αναλαμπή από το Βασίλη Παλμπά μείωσε σε 3-4 με κοντινή κεφαλιά και τα έδωσε όλα στα υπόλοιπα λίγα λεπτά τουλάχιστον για την ισοπαλία. Ο Βασίλης Παλμπάς συνεχίζει ακάθεκτος το προσωπικό σερί- ρεσιτάλ σκοραρίσματος. Θα μπορούσε ο Αλυζιακός να καταφέρει την ισοφάριση αν δινόταν το πέναλτι στις καθυστερήσεις, μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες από πλευρά Αλυζιακού.
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα το όνειρο της ανόδου απομακρύνθηκε και τα πράγματα γίνανε αρκετά δύσκολα, όχι όμως ακατόρθωτα. Μένουν επτά αγωνιστικές ακόμη και 21 βαθμοί να διεκδικηθούν. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Τίποτα δεν χάθηκε.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.

13 σχόλια:

  1. σαν φιλαθλος θελω να κανω δυο παρατηρησεις.η ομαδα εχει προπονητη.......... διοτι αν υπηρχε προπονητης θα εδινε οδηγιες στον τερματοφυλακα να καθοταν στα γκολποστου και ας πηγαινε μολις τελειωνε ο αγωνας να μαζεψη ραδικια,δευτερον.η φυλοξενουμενη ομαδα μολις προηγηθηκε με 0-1 παικτης του αλιζιακου εφτυσε μπροστα στον διαιτητη τον αντιπαλο του.(μεγαλο σφαλμα αυτο)θελω να δωσω και συγχαρητηρια στους περισοτερους παικτες του αλυζιακου για το ηθος τους και την φιλοξενια μπραβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ρωτήσουμε τερματοφύλακα και προπονητή, που του είπε να παίζει; ποιανού ήταν το λάθος τελικά ;

      Διαγραφή
    2. Οι παίκτες ακολουθούν οδηγίες του προπονητή (σε τακτική,θέση κ.λ.π.) ακόμη και αν ξέρουν ότι είναι λανθασμένες.

      Κοινό μυστικό.

      Διαγραφή
    3. μαζεψη?
      φυλοξενουμενη?
      αλιζιακου?
      περισοτερους?
      χαχαχαχαχαχα
      σιγχαροιτηρυα κε σαι σαινα:Ρ

      Διαγραφή
  2. παικτης του Αλυζιακου εφτυσε αντιπαλο?! αυτες οι συμπεριφορες αγαπητοι μου ειναι πρωτογνωρες οχι μονο για τον Αλυζιακο αλλα και για τον Μυτικα. Ως φιλαθλος και ως Μυτικιωτης με ενδιαφερει να υπαρχει μια ομαδα που να απασχολει τα νεα παιδια αλλα και βγαζει ενα ηθος αν δεν μπορειτε να το κανετε αυτο να το κλεισετε το μαγαζι Φιλε Γκουρα ξερω οτι δινεις μεγαλη μαχη για ατην ομαδα αλλα αν αληθευει το παραπανω που αναφερει ο φιλος προσωπικα δεν προκειται να ξαναενισχυσω οικονομικα την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και στο βιντεο με τα γκολ του αγωνα φενεται καθαρα .το φτυσιμο του παικτη του μυτικα προς τον αντιπαλο.κριμα και ειναι νεο παιδι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΠΙΣΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΛΑΘΗ ΟΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ;ΕΧΕΟ ΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΙΚΤΩΝ.ΑΥΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ.ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΑΤΟΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατομικά λάθη; όχι..... θα έλεγα ομαδικά.
      Περισσότερο ομαδικά δεν γινότανε.

      Διαγραφή
  5. φιλε 1246 τοτε τι τον θελουμε τον προπονητη.
    μηπως δε χρειαζεται και ο προεδρος να κοουτσαρει την ομαδα?
    Παντως οι αγωνες κερδιζονται στο γηπεδο και οχι στα καφενεια, μπλογκ η δικαστηρια.
    προσγηωθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ρίξε μία ματιά στο πάγκο και δες ποιους παίκτες βλέπεις αν βλέπεις. Ο Αλυζιακός έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό παικτών που αυτοί παίζουν συνέχεια σε συγκεκριμένες θέσεις. Μιλάς λες και υπάρχει κανένα ρόστερ 20-25 παικτών και ζητάς από το προπονητή να ανακατέψει τη τράπουλα και να κάνει κοουτσάρισμα. Άμα ξέρεις εσύ προπονητή να κάνει κοουτσάρισμα με 13 παίκτες πες τον. Αν βλέπεις αγώνες της ομάδας πάντα ο Αλυζιακός παίζει με ένα σχήμα. Στις νίκες μέχρι τώρα όλα πηγαίναν καλά ενώ στην ήττα φταίει το σχήμα; Υπάρχουν ακόμα 7 αγώνες και πρέπει όλοι να τα δώσουν όλα. Πρέπει και οι παίκτες τουλάχιστον μία μέρα πριν τον αγώνα να είναι σωστοί και έτοιμοι ξεκούραστοι να αγωνιστούν την άλλη μέρα. Είναι το μόνο που απαιτείς από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

      Διαγραφή
    2. Φίλε 1:23 μ.μ. έχεις δίκιο. 'Ομως ας μην χρυσώνουμε το χάπι. Η ήττα είναι πάντα ήττα.
      Αντί να μαλώνετε και να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον (ποιός φταίει για τούτο και για το άλλο, είναι έτσι το σχήμα και άλλα κουφά) καλό είναι να συντονιστείτε σαν ομάδα και να παίξετε ποδόσφαιρο. Τα άλλα άστα.

      Διαγραφή
  6. Μη διαμαρτύρεστε παιδιά. Έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι η ομάδα έχει 13 παίχτες. Μια χαρά τα πάμε. Ας χάνουμε και κανένα παιχνίδι δεν πειράζει. Άλλωστε πως θα κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας. Μια χαρά είμαστε. Αν ήμασταν περισσότεροι θα υπήρχαν και επιλογές και γκρίνια (γιατί δεν με έβαλες εμένα και έβαλες τον άλλον κλπ κλπ). Οπότε τώρα παίζουν όλοι και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Αλυζιακός uber alles.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως παιχτης της ομαδας, στην προετοιμασια και λιγο αργοτερα ειδα 20 παιδια τουλαχιστον. Μερικοι απο αυτους εφυγαν απο την ομαδα. Τους λογους τους ξερουν ολοι οσοι ασχολουνται με την ομαδα. Τα μικρα παιδια δεν ξαναπατησαν στο γηπεδο. Στις προπονησεις οι παιχτες τσακωνονται μεταξυ τους συχνα-πυκνα. Κι αν δεν το πιστευεται ρωτηστε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Γιατί? Γιατι αυτοι που ειναι υπευθυνοι για την πειθαρχια στην ομαδα στεκονται μονο στα λογια και δεν κανουν πραξη ΤΙΠΟΤΑ. Θυζιαζουν τα παντα στο βωμο της ανοδου και του προσωπικου συμφεροντως. Για αυτο το λογο παιζουμε παντα οι ιδιοι. Γιατι εφοσον θες παση θυσια τη νικη, δεν προκειται να αφησεις εξω τον παιχταρα και να βαλεις μεσα τον 15χρονο. Και αμπαλος να ειναι ο 15χρονος πρεπει να παιξει, γιατι ερχεται για προπονηση, προσπαθει και ειναι και Μυτικιωτης. Και στην τελικη εγω δεν θελω να ανεβω και να παιζω στον Αστακο. Γιατι οποιος πιστευει οτι θα φτιαχτει γηπεδο με χορτο στο Μυτικα ειναι γελασμενος. Μην στεκεστε μονη στην εικονα που εχει η ομαδα την Κυριακη. Μεσολαβουν εξι ολοκληρες μερες στις οποιες οι παιχτες συζητανε (οχι μονο στα καφενια, αλλα και στα σπιτια τους ακομα και με τις οικογενειες τους), λυπουνται η χαιρονται, αναλογα με την κατασταση στην ομαδα μα πανω απ' ολα ονειρευονται εναν Αλυζιακο ΟΜΑΔΑ, μακρια απο προσωπικα συμφεροντα, εναν Αλυζιακο που θα ειναι παραδειγμα ηθικης.
    Υ.Γ. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.

    Γιαννης Χατζαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.