Ευχαριστήρια επιστολή.


Στις 14 Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα, διοργανώθηκε από την Πάσχου Αγγελική Σχολική Σύμβουλος 9ης Περ. Π.Ε. Αιτ/νίας επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Παραγωγή γραπτού λόγου», «Διαχείριση δύσκολων συμπεριφορών στο τυπικό Δ.Σ. Παρουσίαση μελέτες περίπτωσης». (δείτε εδώ).
Βασικός στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση των εκπ/κών σχετικά με τη φιλοσοφία και την πρακτική καθώς και την αξιοποίηση διδακτικών μεθόδων όπως, κειμενοκεντρική προσέγγιση του γραπτού λόγου και διδακτικές προσεγγίσεις για τη βελτίωση του γραπτού λόγου των μαθητών σύμφωνα με τις εθνικές προδιαγραφές των «Νέων Προγραμμάτων Σπουδών».
Ιδιαίτερα, θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου στην επιμορφώτρια της ημερίδας κ. Δρ Δημητρίου Αθανασία, Ψυχολόγος, Στέλεχος Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων Προαγωγής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας «Οδυσσέας», καθώς και στην Προϊσταμένη του Δημ. Σχολ. Βάρνακα κ. Γεωργοπούλου Μαρία, εκπ/κό κ. Μπέλλου Βασιλική και το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων του Δ.Σ. Βάρνακα, για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση της ημερίδας που μας παρείχαν στο σχολείο τους και τον Δ/ντή του Δ.Σ. Κανδήλας κ. Παπαναστάση Αλέξανδρο για την τεχνική υποστήριξη.
Πιστεύοντας πως κι εμείς βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι ώστε οι εκπαιδευτικοί να ευαισθητοποιηθούν ακόμη περισσότερο και να προσφέρουν το καλύτερο, μέσα από την ψυχή τους, στην προοπτική που δίνεται μέσα από την εφαρμογή προγραμμάτων του Νέου Σχολείου.
Σας ευχαριστώ όλους τόσο για τη φιλοξενία όσο και για την άψογη συμπεριφορά σας, απέναντι μου.

Η Σχολική Σύμβουλος 9ης Περιφέρειας Π.Ε. Αιτωλ/νίας.

Πάσχου Αγγελική.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην υλοποίηση της ημερίδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετο...βλέποντας σήμερα τις εικόνες της νεροποντής στην Αθήνα, το μυαλό μου πήγε στον Βάρνακα...δεν ξέρω γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.