Σχετικά με την αφαίρεση παραθύρων από το ΚΕΠ του Δημαρχείου στον Αστακό.


Σχετικά με το περιστατικό που έγινε στο Δημαρχείο στον Αστακό (Εφημερίδα «Συνείδηση» και αναδημοσίευση από ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS, δείτε εδώ) θα θέλαμε να πούμε τα εξής. Εμείς το μάθαμε το ίδιο πρωί και πήραμε τηλέφωνο να ρωτήσουμε τι έγινε. Μάθαμε λοιπόν μέσα από το Δήμο, ότι ο άνθρωπος αυτός είχε πράγματι κάνει δουλειές στο Δημαρχείο (τοποθέτηση αλουμινίων), σαν μέρος εργολαβίας και ότι ο Δήμος είχε πληρώσει κανονικά τον εργολάβο και αυτός (ο εργολάβος) δεν είχε πληρώσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Όταν λοιπόν δόθηκαν οι διευκρινίσεις και υπήρξαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, κατάλαβε ότι ο Δήμος τελικά δεν του χρωστά, επανατοποθέτησε το παράθυρο και τη πόρτα στο ΚΕΠ του Αστακού την ίδια μέρα και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.
Αυτά ξέραμε σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε (και αν μας τα είπαν λάθος, σας τα λέμε και εμείς λάθος) και αυτός είναι και ο λόγος που δεν το βάλαμε το θέμα, γιατί τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν μία παρεξήγηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.