Μεγάλη και σημαντική νίκη για τον Αλυζιακό με 2-0 εναντίον του Άρη Λεπενούς.


Μία αγωνιστική πολύ καθοριστική ήταν η 22η. Τη θεωρούμε πολύ καθοριστική όχι τόσο για την αναμενόμενη νίκη του Αλυζιακού επί του Άρη Λεπενούς, αλλά για την απρόσμενη ήττα της Αναγέννησης Στάνου από τον Αετό. Ο συνδυασμός των συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, έβαλε τον Αλυζιακό πολύ δυνατά ξανά στο παιχνίδι της ανόδου στην Α' κατηγορία.
Στα του αγώνα τώρα, ένα εύκολο απόγευμα είχε στο γήπεδο του σήμερα ο Αλυζιακός. Η ομάδα του Άρη Λεπενούς δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του τερματοφύλακα Βασίλη Σακουφάκη και η ομάδα του Μύτικα, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει πήρε σχετικά εύκολα το τρίποντο.



Στο πρώτο ημίχρονο από τη αρχή του παιχνιδιού ο Αλυζιακός πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεζε για το γκολ χωρίς, όμως να δημιουργούνται οι κλασικές φάσεις στην εστία του Άρη Λεπενούς. Συχνές επισκέψεις στα καρέ της αντίπαλης ομάδας και φαινόταν ότι το γκολ αργά ή γρήγορα ερχόταν. Το πέτυχε τελικά ο Σωτήρης Αποστολάκης (ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του γηπέδου κατά τη γνώμη μας), στο 30ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια δεξιά όπως έκανε επίθεση η ομάδα του Μύτικα. Το ημίχρονο έληξε με τον Αλυζιακό να χάνει και άλλες ευκαιρίες για γκολ.



Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρελαντί ρυθμό, πιέζοντας για το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως και πάλι να έχουμε τις καθαρές κλασικές ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν και η ομάδα προς το τέλος φύλαξε περισσότερο τα νώτα της αν και όπως προείπαμε η ομάδα την Λεπενούς ήταν τελείως ακίνδυνη. Όμως στο ποδόσφαιρο με το σκορ στο εύθραυστο 1-0 όπως πολύ καλά γνωρίζουμε δεν είναι καθόλου δύσκολο σε μία ανύποπτη φάση, σε μία στραβοκλωτσιά που λέμε να γίνει το 1-1 και να τρέχεις. Η ομάδα μας τελικά καθάρισε το ματς στο 88ο λεπτό με υπέροχο πλασέ του Σπύρου Κατσαούνη που είχε μπει αλλαγή.
Η 22η αγωνιστική αποδείχτηκε πολύ ευνοϊκή για την ομάδα μας και πλέον ο στόχος της ανόδου φαντάζει εφικτός. Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τη Κανδήλα στο γήπεδο του Αη Γιώργη, ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα παλιά, που είμαστε σίγουροι ότι πολλοί φίλαθλοι θα βρεθούν στο γήπεδο για να το παρακολουθήσουν. Εμείς που είμαστε λίγο μεγαλύτεροι θυμόμαστε εκπληκτικά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, κυρίως στα καλοκαιρινά τουρνουά. Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.