Βαριά ήττα με 4-1 για τον Αλυζιακό. Νίκη με 5-0 για την Κανδήλα. Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική και για τους δύο.


Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε η ομάδα του Αλυζιακού από την Κατούνα στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σε αυτό τον αγώνα ανέτοιμη και παρότι ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 15ο λεπτό περίπου, με τον Άρη Αποστολάκη, δεν κατάφερε να αποκρούσει την έντονη επιθετικότητα της ομάδας της Κατούνας. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και να κυνηγήσει ότι καλύτερο, αλλά το 4-1 ήρθε στο 72ο λεπτό να τελειώσει κάθε προσπάθεια.
Η ομάδα της Κανδήλας σαρωτική, νίκησε με 5-0 τον Άρη Λεπενούς. Η αδιάφορη ομάδα της Λεπενούς δεν παρουσίασε καμία αντίσταση στην αποφασισμένη για την νίκη Κανδήλα, η οποία από το πρώτο λεπτό έδειξε τις άγριες διαθέσεις της μετατρέποντας τον αγώνα σε τυπική διαδικασία.
Τα σπουδαία και για τις δύο ομάδες της περιοχής μας είναι την 26η και τελευταία αγωνιστική. Για τον Αλυζιακό το ενδιαφέρον εστιάζεται μόνο στο δικό του παιχνίδι. Παίζει με τη δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα της Στάνου εκτός έδρας. Με νίκη παίρνει το εισιτήριο για το μπαράζ ανόδου ή την απ' ευθείας άνοδο στην Α' κατηγορία, αν ο Άρης Αιτωλικού δεν πέσει από την Δ' κατηγόρια στην Α' ερασιτεχνική. Νίκη και μόνο νίκη το ζητούμενο για τον Αλυζιακό μέσα στη δύσκολη έδρα της Στάνου. Εμείς πιστεύουμε ότι αν η ομάδα πάει συγκεντρωμένη με το καλύτερο δυνατό υλικό να παίξει αυτό τον ένα αγώνα, θα πάρει την νίκη και την άνοδο.


Για την Κανδήλα τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Με 23 βαθμούς η Κανδήλα παίζει με τον Ακαρνανικό Φυτειών που έχει 21. Ουσιαστικά η Κανδήλα παίζει για δύο αποτελέσματα, για την ισοπαλία και για την νίκη. Με ένα από τα δύο αποτελέσματα παίρνει την κατηγορία χωρίς να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα του αγώνα Μοναστηράκι-Κατούνα. Με ήττα από τις Φυτείες η Κανδήλα μένει πίσω από τις Φυτείες και σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να μην νικήσει το Μοναστηράκι την Κατούνα, γιατί τότε το Μοναστηράκι θα πάει στους 23 βαθμούς, όμοια με την Κανδήλα αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων μεταξύ τους. Στο πρώτο γύρο 3-1 νίκησε η Κανδήλα στην έδρα της και στο δεύτερο γύρο 3-0 το Μοναστηράκι στη δικιά του. Μόνο σε αυτή τη περίπτωση, δηλαδή της ήττας της Κανδήλας και νίκης του Μοναστηρακίου, έχουμε τον υποβιβασμό της Κανδήλας.
Εμείς ευχόμαστε και στις δύο ομάδες της περιοχής μας καλή επιτυχία. Μπορούν και οι δύο να πετύχουν τους στόχους τους. Ο σοβαρός και συγκεντρωμένος Μύτικας μπορεί να πάρει την πολυπόθητη νίκη και η Κανδήλα με την δυνατή έδρα, το κόσμο που θα πλημμυρίσει το γήπεδο και το πάθος των παικτών της μπορεί να πάρει τη νίκη και στη χειρότερη την ισοπαλία.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.

38 σχόλια:

  1. ειναι σιγουρο οτι αν μεινει κατηγορια ο Αρης Αιτωλικου και βγει ο Μυτικας 2ος δεν θα παίξουμε μπαραζ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι τελικά οι δευτεραθλητές θα παίξουν μπαράζ ανόδου. Υπάρχει σχετική σημερινή ανακοίνωση στο site της ΕΠΣΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κανδήλα πρέπει να κοιτάξει μόνο το δικό της παιχνίδι. Το άλλο είναι ξερό άσσος. Η Κατούνα θα κατέβει με αναπληρωματικούς. Η ομάδα των Φυτειών είναι σε παρατεταμένη φόρμα και θα έρθει για το διπλό και έχει την ομάδα για να το κάνει εύκολα. Εδώ και πολύ καιρό έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια σωτηρίας και εκεί που ήταν καταδικασμένοι έχουν φτάσει την τελευταία αγωνιστική στη πηγή για να πιουν νερό. Το πιστεύουν και η αλήθεια είναι ότι μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. K kala tha kanoun tha pane na spasoun ta podia tou se ena paixnidi poy einai adiaforoi k oi allou paizoun th kathgoria tous.oso gia tis futies olo paixnidia zhtage k se emas sto mutika.

      Διαγραφή
  4. poia forma mwre exei h fyteies parakalaei tis omades na pernei ta paixnidia opws egine k sto mytika alo pou den to edwse o mytikas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. as erthoun na pioun sthn kandila nero 2.37 ala sthn kandila vrysh den yparxei mono lava ap to hfaistio pou tha ekragh thn kyriakh ,,,,oso an mporoun tha to doume kyriakh konth giorth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ερώτημα: Κερδίζουν οι Φυτείες την Κυριακή την Κανδήλα. Ταυτόχρονα κερδίζει και το Μοναστηράκι (αλήθεια με ποιόν παίζει?). Πάει κι αυτό στους 23 με την Κανδήλα. Τι σενάριο παίζει τότε? Ποιά ομάδα έχει το πλεονέκτημα αποφυγής του άμεσου υποβιβασμού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υποβιβάζεται η Κανδήλα. Διάβασε προσεκτικά παραπάνω και τα λέει όλα και γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oi futeies file m exoun varia fanela k tha nikisoun k tha exoun k th diaitisia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ela kandila na doume poso varia eine ......ax ti sas perimenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Exoume thn omada k tha sas nikisoume k mesa sth kandula.allwste oi paiktes paizoun mpala k oxi o kosmos.eimaste kaluterh omada k tha to deite th kuriakh

      Διαγραφή
    2. akarnanikos reee erxomaste

      Διαγραφή
  10. Αυτο το θεμα με τη διαιτισια πρεπει να το προσεξουμε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό είναι ο Αλυζιακός να πάει να παίξει ένα ωραίο παιχνίδι και να πάρει στην καλύτερη ένα Χ και να μείνει στην κατηγορία και η Κανδήλα να παίξει καλύτερα από ότι με τον Αλυζιακό για να κερδίσει και να μείνει στην κατηγορία. Ο στόχος πρέπει αν είναι ο ίδιος και για τούς δύο. Παραμονή στην κατηγορία. Τι την θέλει ο Αλυζιακός την Α' κατηγορία? Δεν έχουμε που να βάλουμε τον κ... μας, για βόλτες στον Αστακό είμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το παιχδιδι στην κατουνα ηταν πολοι ηρεμο παρολου πουδεν το περιμενα και εχουν καλοι ομαδα'''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nai hsuxo htan dn egine to paramikro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΙΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε φιλε σε φοβηθηκαμε,εχουμε παιξει σε χειροτερες εδρες

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΕΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Κ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Η μπαλα παιζετε στο γηπεδο κ οχι εξω απο αυτο,δηλαδη αμα σας νικησουμε(που αυτο θα γινει)τι θα κανετε;

      Διαγραφή
    4. Φιλε 1.ο7 ελατε κανδηλα και θα δειτε τη θα πει κανδηλα..

      Διαγραφή
    5. Hremhse file sth kandula paizoume k oxi sto karaiskaki,tha sas riksoume kathgoria mesa sthn edra sas

      Διαγραφή
    6. ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ?ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ Κ ΦΑΓΑΤΕ 5 ΓΚΟΛ.ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?

      Διαγραφή
    7. φιλε 5.23 ελα στην καντηλα και θα δεις αν ειναι καραισκη και θα δεις αν περασεις θα κλαψουν μανουλεεεες...

      Διαγραφή
  15. Εχετε τν ομαδα 5.39 ε για αυτο παραλαγατε να σας δινουν παιχνιδια αυτη τν ομαδα εχετε ελα κανδηλα να δουμε τι ομαδα εχεις κ πως θα φυγεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ενα μπραβο στα παιδια απο την Κατουνα που εκαναν ενα καλο παιχνιδι μεσα στην εδρα τους και πηραν το παιχνιαδι αξια.. οπως και μπραβο αξιζουν τα παιδια απο τις Φυτειες που παλεψαν απο τους -11 (αν θυμαμαι καλα) και διεκδικουν την παραμονη τους. ο καλυτερος ας κερδιση ολα τα αλλα ειναι λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ MAD WOLVES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή γνωρίζω αρκετά παιδιά από κατουνα θα σας πω κατι,αυτοί εκει όπως όλοι μας γουστάρουν να παίζουν μπάλα,πανε να νικήσουν παντού.δεν εχουν αναπληρωματκους κ βασικούς.αν δείτε όλες τις ομάδες τις κέρδισαν έστω μια φορα.ειναι καλα παιδιά,όπως σε όλα τα χωριά είναι φίλοι κ συγγενείς οι περισσότεροι.αν τώρα την προηγούμενη ξενυχτισουν αλλάζει το πράμα ;).καλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως ι φανελα τον φιτιον ειναι βαρια.οι βαριες φανελες δεν βγενουν ζυτιανια εστο κ για ενα ποντο σε ολλα τα σωματια του ομιλου. ειναι καταντια να παρακαλας το αετο να τον κερδισεις 1-0 για να κρατισει ο αετος την διαφορα.3 ποντους σας εδωσε ι λεπενου.3 ποντους σας εδωσε το θυριο. μυτικα-οχθια παρακαλαγατε εστο κ για ενα ποντο.στην καανδηλα μασ ειπατε για το παιχνιδι εφωσων ειχαμε σοθει να σας το δοσουμε. πιστευουμε οι φιλαθλοι τον φιτειων μονο ντροπη νιοθουν κ διαβαζωντασ αυτο το κιμενο θα σκιβουν το κεφαλι.......εμεισ πιστευουμε οτι τα παιχνιδια παιζοντε στο γηπεδο εχουμε φοβερο κοσμο και θα σασ κερδισου στον αγονιστικο χορο.

      Διαγραφή
    2. κ οι φανελες της κανδηλας εχουν μερικεσ οκαδες βαρος την τιμισαν πεχτησ β εθνικις κ θα σινεχεισουν να την τιμανε ι πεχτες της

      Διαγραφή
  19. filarako ftanei h wra sas erxomaste aurio,tha sas riksoume kathgoria na to 8umaste auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εφτασε η μεγαλη μερα αυριο ελατε φιτιες να περασετε καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ama eixate sw8ei tha th voh8ousate tis futeies etsi dn einai;;;alla twra pou tha pesete eseis na doume ti wraia tha einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. σας περιμενουμε στα δερβενακια μαλον δεν εχετε καταλαβη που θα πεξετε εδω ειναι κολαση αοκ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.