Η αντίστροφη μέτρηση για το 6ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι άρχισε.


Εκπληκτική η νέα αφίσα του 6ου Μυτικιώτικου Καρναβαλιού που θα διοργανώσει και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Ένα καρναβάλι που κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερο, ολοένα και πιο όμορφο.
Κανείς δεν έχει ξεχάσει το περυσινό καρναβάλι με το οποίο πραγματικά ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά. Εκπληκτική η καρναβαλική παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα (δείτε εδώ) και υπέροχη η καύση του Καρνάβαλου μέσα στην ήρεμη θάλασσα μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου (δείτε εδώ).
Όλοι οι επισκέπτες πέρυσι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις κάτι τι οποίο θα φανεί φέτος με τον αρκετό κόσμο που αναμένεται να συρρεύσει στο Μύτικα. Το μυστικό της επιτυχίας του..., το μεράκι, το κέφι και η χαρά των συμμετεχόντων. Μέσα στην καταθλιπτική ατμόσφαιρα των ημερών λόγω της οικονομικής κρίσης, μία νότα αισιοδοξίας, χωρίς υπερβολές, με το οικονομικό κόστος να το αναλαμβάνουν οι συμμετέχοντες, με ατελείωτο κέφι, εκπλήξεις, δώρα, διασκέδαση, πολύ μουσική και χορό!




Καινούργιες κατασκευές αρμάτων από το συνεργείο των δημιουργών που δουλεύει ακατάπαυστα, εντυπωσιακές στολές και καρναβαλιστές ποιο πολλοί από κάθε φορά πρόκειται να παρελάσουν και το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στη θάλασσα θα ολοκληρώσει το υπέροχο θέαμα.
Σας περιμένουμε όλους να έρθετε.




15 σχόλια:

  1. Μπραβο κοριτσια!
    Η αφισα ειναι υπεροχη καθως και οι εικονες απο την προετοιμασια.
    Οταν με το καλο τελειωσει και καει ο καρναβαλος καλο θα ειναι εκτος των εθελοντων να μας πληροφορησετε ποιοι συνεβαλαν οικονομικα ωστε να τους ευχαριστουμε.
    Αν αληθευει η πληροφορια οτι ετοιμαζετε αρμα με το κατωτατης σταθμης τουρκικο σηριαλ Σουλειμαν, τοτε σας παρακαλαμε να μη το παρελασετε και χαλασετε τη μερα.
    Κατα τα αλλα καλη επιτυχια και ολοι θα συμετασχουμε οπως παντα με καρδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - ΤΙ ΩΡΑΙΑ! ΤΙ ΚΑΛΑ!
    ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΟΧ! ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ
    ΝΑ ΡΑΨΩ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΩ.

    ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΑΚΙ ΘΑ ΝΤΥΘΩ
    ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΘΑ ΜΕΝΩ
    ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΜΟ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΧΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ

    -ΑΧ ΚΑΛΕ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ
    ΘΑ ΡΑΨΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΟΛΕΣ,
    ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ
    ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ.

    -ΣΟΥΤ!! ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ,
    ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ,
    ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑΝΑΙ
    ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΑ ΚΟΙΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ.ΟΛΟΙ ΑΣ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΙΟ,ΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΥΤΙΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΑΤΥΡΙΚΟ,ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΟ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ,Η ΕΞΙΨΩΣΗ,Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΚΙΣΤΟΥ,ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΣΗΡΙΑΛ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ. ΤΟ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείτε να αναφέρετε εκτός απ' τον τούρκο (που προσωπικά θεωρώ άστοχη επιλογή) τί άλλα θέματα υπάρχουν; Για να διαλέξουμε και να παραγγείλουμε στολές έγκαιρα!
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ.

      Διαγραφή
  6. Ρε Μπιλ δεν καταλαβαμε γιατι μας εκοψες το σχολιο μας στην αναρτηση του συλογου γυναικων 2.16.
    Που εισαι Καραισκακη που σκοτωθηκες για να κανουν "σατυρα και χιουμορ" με παρελαση στο καρναβαλο τουρκικης υποκουλτουρας .
    Δεν αξιζουμε τετοια σατυρα Μπιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάτιρα είναι ο λόγος που τονίζει και καυτηριάζει, με στοιχεία κωμικά και παραμορφωτικά,ελλατώματα και ατέλειες.Άρα 1.55 γιατί ...εξάπτεσαι;
      Υ.Γ. Όσο για την "υποκολτούρα" όλοι την ... παρακολουθούμε!!!

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΩΡΑ. ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ MAIL. ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ.

    ΠΡΟΣ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ
    ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ?
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΚΙΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕΤΕ?
    ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕΤΟ. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΙΑ "ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ" ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ.
    ΤΟ ΣΥΡΙΑΛ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ "ΣΑΤΥΡΙΚΟ" ΟΥΤΕ "ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ" ΟΥΤΕ "ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΟ". ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εις εκ των καρναβαλιστών!!!3 Μαρτίου 2013 στις 3:45 μ.μ.

      Πουθενά στην ανακοίνωση του Συλλόγου δεν αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο σήριαλ είναι "σατιρικό", "χιουμοριστικό", "περιπαιχτικό"(προσοχή στο τι διαβάζουμε)!Επειδή ειναι "κάκιστο" γι' αυτό επιβάλλεται να ...παρελάσει!!!
      Υ.Γ. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να μας ...συνεφέρετε!!!

      Διαγραφή
  8. Καρναβαλιστη 345 δες την αναρτηση 2.16 .οι χαρακτηρισμοι υπαρχουν και πηγαζουν απο την ιδια πηγη.
    τελος παντων μπορειτε να κανετε και λαθος επιλογες αλλα οταν σας επιχορηγει ο δημος δηλδ λεφτα των φορολογουμενων τοτε δεν δικαιουστε να προσβαλετε τους νεκρους της κυπρου με ξινες τουρκαλες στο χαρεμι και γουρλοματες τουρκους ηθοποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως τα καταφέρνουμε και πάντα βρίσκουμε γελοίους λόγους για ασήμαντα πράγματα για να τσακωθούμε ενας Θεός το ξέρει. Αναρωτιέμαι πως επιζεί αυτή η χώρα με τους κατοίκους που έχει. Παντως αν οπως μας ΛΕΜΕ η χώρα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση δεν θα έπρεπε να ασχολείται με τέτοιες μπούρδες. Μήπως είδατε και την Ανίτα σημερα;

      Διαγραφή
  9. Η χωρα εφτασε ως εδω φιλε μου γιατι καθ ενας φτιαχνει το μαγαζακι του, ενα σωματειο, ενα συλλογο, μια κινηση και λεει οτι θελει, με αυτο το καλυμα ταχα της συμετοχης κλπ κλπ.ενω ζηταει και εισπρατει και επιδοτησεις-δημοσιο χρημα.
    Τοσα χρονια τα φαγαμε στη μαπα.
    Ευτυχως που χαρις στο ιντερνετ και το μπλογκ του μυτικα ακουγονται και αλλες αποψεις εστω και αν δεν αρεσουν σε καποιους που εχουν μαθει στο αλαθητο.
    Ανιτα και τουρκικα σηριαλ τα ιδια πιλαφια ειναι. Υποτιμητικα για αυτους που συμετεχουν στο πρωτο και αυτους που βλεπουν τα δευτερα. Ας μη τα λουστουμε ολοι οι αλλοι.
    Καλη αποκρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα παρελασει και η Μερκελ. απαραδεκτο. κανενας σρβασμος σε μια γυναικα που ειναι στα 60 περιπου. ντροπη...
    καλα καποιοι εχουν χασει την μπαλα. για καρναβαλι μιλαμε και εχουν μπλεξει τα μπουτια τους με κρατικες επιδοτησεις, με μνημονια, με χρεοκοπιες, με την Κυπρο και δεν συμμαζευεται...
    χαλαρωστε ρε παιδια. μια καρναβαλικη παρελαση ειναι που γινεται με τα οικονομικα του συλλογου γυναικων. ποιες κρατικες επιδοτησεις και φουμαρα κοπανατε; με τα οικονομικα του συλλογου γινονται οι εκδηλωσεις.
    ξεφυγετε λιγο απο τη μιζερια των οικονομικών γιατί το μεγαλυτερο κακο που μας εχουν κανει οσοι μας εφτασαν εδω δεν είναι αυτο στη τσεπη μας αλλα στη διαθεση μας για τη ζωη...
    ελεος με τους μιζερους. μην ερθουν αν τους χαλα, μην το δουν μη συμμετεχουν.
    ας δουν Μπήλιω Τσουκαλά στο ΝΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΘΟΛΟΥΡΑ
    Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

    ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ
    ΣΤΗ ΖΩΗ ΒΑΛΤΕ ΧΑΡΑ
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ
    ΞΕΝΟΙΑΣΙΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΚΕΦΙ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ
    ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ

    ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.