Απόφαση Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου για το πρόβλημα της επάρκειας νερού στο Αρχοντοχώρι.


Όλοι γνωρίζουμε το μεγάλο πρόβλημα υδροδότησης που έχει το Αρχοντοχώρι τους καλοκαιρινούς μήνες (δείτε εδώ). Ένα πρόβλημα που δεν είναι τωρινό αλλά εδώ και αρκετά χρόνια κάθε καλοκαίρι οι κάτοικοι του Αρχοντοχωρίου πραγματικά δεινοπαθούν και επιστρατεύουν κουβάδες, στάμνες, φορητές δεξαμενές, εμφιαλωμένα για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν το νερό τους για οικιακή χρήση.
Πολλές δημοτικές αρχές πέρασαν, βαρύγδουπες υποσχέσεις για οριστική λύση του προβλήματος δόθηκαν, έργα έγιναν και χρήματα σπαταλήθηκαν, μέχρι και εγκαίνια παρουσία Περιφερειάρχη έγιναν στο Αρχοντοχώρι όπως μας ενημέρωσε κάτοικος αναγνώστης του Blog μας.
Στο δια ταύτα. Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο στις 11/3 πάρθηκε σχετική απόφαση με στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος της επάρκειας του νερού στο Αρχοντοχώρι. Εμείς σας την παρουσιάζουμε και ελπίζουμε το καλοκαίρι να μην χρειαστεί να λέμε πάλι για το ίδιο θέμα.


2 σχόλια:

  1. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η αντιπολίτευση διαφωνεί ότι το Αρχοντοχώρι χρειάζεται άλλη πηγή υδροδότησης; Θεωρεί ότι η υπάρχουσα κατάσταση είναι ικανοποιητική; Γιατί δεν ψήφισε την απόφαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO EIX LYSEI TO PROVLIMA MAS TOSA XRONIA O ARETAKHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.