Άρχισε αλλά δεν τελείωσε το κρίσιμο ματς Α.Ο. Κανδήλας - Ακαρνανικού Φυτειών.

Λίγο πριν τη σέντρα. Η ατμόσφαιρα απλά καυτή.
Όλη την περασμένη εβδομάδα ξέραμε ότι το ματς μεταξύ Κανδήλας και Φυτειών θα ήταν ένα παιχνίδι «ο θάνατος σου, η ζωή μου». Νίκη και ισοπαλία για την Κανδήλα ίσον σωτηρία και για τις Φυτείες υποβιβασμός. Νίκη για τις Φυτείες ίσον σωτηρία και για την Κανδήλα υποβιβασμός. Τα μηνύματα που παίρναμε όλη τη βδομάδα μέσω σχολίων στο Blog, μας έδειχναν ότι θα πηγαίναμε σε ένα πολύ δυνατό και πιθανώς επεισοδιακό παιχνίδι και πράγματι έτσι ακριβώς έγινε.
Σε ένα παιχνίδι που τελικά δεν τελείωσε, αναπόφευκτα έχουμε δύο μέρη, το αγωνιστικό και δυστυχώς αυτό των επεισοδίων. Θα αναφερθούμε και στα δύο με λίγα λόγια και παρουσιάζοντας αυτά που εμείς είδαμε βρισκόμενοι στο γήπεδο, πάντα με τη δική μας κρίση και άποψη.


Στα αγωνιστικά, ξέραμε ότι η Κανδήλα ουσιαστικά έπαιζε για δύο αποτελέσματα και οι Φυτείες μόνο για ένα. Αυτό ίσως είναι μία εξήγηση για την υπεροχή της ομάδας των Φυτειών μέχρι το 34ο λεπτό περίπου, όπου και με υπέροχο γυριστό φαλτσαριστό σουτ, από το ύψος της περιοχής οι Φυτείες άνοιξαν το σκορ. Μέχρι εκείνο λοιπόν το σημείο οι Φυτείες πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, έλεγχαν τον αγώνα και η ομάδα της Κανδήλας πρόσεχε τα νώτα της με σφιχτή άμυνα και η αλήθεια είναι ότι δεν κινδύνευε και ιδιαίτερα. Στο 34ο λεπτό όπως προείπαμε οι Φυτείες άνοιξαν το σκορ και μετά από αυτό το παιχνίδι άλλαξε κατά κάποιο τρόπο μορφή.

Η αγωνία και οι παλμοί του προπονητή σε ένα τέτοιο ματς απλά βρίσκονται στο κόκκινο.
Και από την άλλη πλευρά σε παρόμοια κατάσταση.
Φίλαθλοι πολλοί στο γήπεδο και ανάμεσά τους πολλοί συνδημότες μας από τις Φυτείες.  
Οι Φυτείες ανοίγουν το σκορ και οι παίκτες, ο πάγκος και ο προπονητής πανηγυρίζουν.
Η ομάδα της Κανδήλας με το σκορ εις βάρος της άρχισε πλέον να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθεί να πετύχει την ισοφάριση. Είχε κάποιες 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο.

Διακοπή του αγώνα στο 0-1. Ο προπονητής της Κανδήλας εντός αγωνιστικού χώρου απευθύνετε στο διαιτητή.
Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο.
Με το 0-1 λοιπόν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα από το πρώτο λεπτό άλλαξε ριζικά. Το γήπεδο πραγματικά έγειρε προς το τέρμα των Φυτειών και η ομάδα της Κανδήλας πίεζε για την ισοφάριση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Κόντρα στη ροή του αγώνα σε μία εκπληκτική αντεπίθεση του Ακαρνανικού στο 68ο λεπτό περίπου, έγινε το 0-2 και όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο θεώρησαν ότι το παιχνίδι τελείωσε και ότι πλέον απογοητευμένοι οι παίκτες της γηπεδούχου θα παραδοθούν.

Η ομάδα της Κανδήλας έχει μειώσει σε 1-2 και πάμε σε δραματικό φινάλε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Από αυτό το σημείο, πραγματικά παρακολουθήσαμε σχεδόν ένα μονότερμα προς τη πλευρά του τέρματος των Φυτειών. Οι παίκτες της Κανδήλας βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση και η μείωση του σκορ σε 1-2, με ωραίο σουτ έγινε στο 75ο λεπτό περίπου.

Μόνιμα στης επίθεση οι παίκτες της Κανδήλας ψάχνουν την ισοφάριση σε 2-2.
Όλα έδειχναν ότι θα πηγαίναμε σε ένα δραματικό φινάλε μιας και η κατηφόρα του γηπέδου συνέχιζε να υπάρχει και μάλιστα με μεγαλύτερη κλίση. Τα αχ ακουγόταν συνέχεια και η μπάλα παιζόταν λίγο έξω και μέσα στη περιοχή του τερματοφύλακα των Φυτειών. Με νύχια και με δόντια κρατούσαν το 1-2 οι παίκτες των Φυτειών, ώσπου στο 93ο λεπτό έγινε η καθοριστική φάση του αγώνα. Στημένη μπάλα στο ύψος και αριστερά της μεγάλης περιοχής, όπως έκανε επίθεση η Κανδήλα, αριστοτεχνικά χτυπημένο το φάουλ μέσα στη καρδιά της μικρής περιοχής και το 2-2 ήταν γεγονός, λυτρώνοντας τους γηπεδούχους μιας και ισοδυναμούσε με σωτηρία και καταδίκαζε τους φιλοξενούμενους σε υποβιβασμό. Σε αυτό το σημείο έγινε και η διακοπή του αγώνα, με ουσιαστικά να απομένει ελάχιστος χρόνος για να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής, πράγμα όμως που δυστυχώς δεν συνέβη ποτέ και το λόγο θα προσπαθήσουμε να σας τον περιγράψουμε παρακάτω, αλλά θα αφήσουμε να βγάλετε και μόνοι σας τα δικά σας συμπεράσματα βλέποντας το οπτικό υλικό.
Πάμε στο δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού τα επεισόδια. Θα προσπαθήσουμε να σας περιγράψουμε ότι ακριβώς είδαμε. Μέχρι το γκολ της ομάδας των Φυτειών δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, σίγουρα η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καυτή, σίγουρα η λεκτική βία είχε χτυπήσει κόκκινο αλλά δεν μπορείς να πεις ότι μέχρι εκείνη την στιγμή είχε συμβεί κάτι ιδιαίτερο, λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψη και τη σημασία του αγώνα.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να αναφέρουμε κάτι που γινόταν από το 1ο λεπτό του αγώνα μέχρι το σημείο της διακοπής στο 93ο λεπτό. Τις αμέτρητες κροτίδες εντός του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και οι 22 ποδοσφαιριστές, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, αυτός που πραγματικά πρέπει να τα είδε όλα, ήταν ο τερματοφύλακας των Φυτειών. Σε όλο σχεδόν τον αγώνα πίσω από το τέρμα του, αλλά και στην περιοχή του έσκαγαν κροτίδες, που επαναλαμβάνουμε ότι από αυτές κινδύνευαν και οι παίκτες τις Κανδήλας, γιατί όταν έχεις 22 παίκτες σε κίνηση, είναι πιθανόν στο σημείο που έχει πέσει η κροτίδα να βρεθεί οποιοσδήποτε παίκτης από τις δύο ομάδες και να χτυπήσει. Απαράδεκτες ενέργειες και για εμάς πιο απαράδεκτος ο διαιτητής, που άφησε αυτό το πράγμα να συμβαίνει, ξαναλέμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με μία αυστηρή προειδοποίηση και με την επέμβαση των παραγόντων της Κανδήλας, πιστεύουμε ότι αυτή η απαράδεκτη κατάσταση θα μπορούσε να σταματήσει.
Στο πρώτο γκολ των Φυτειών είχαμε τη πρώτη ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα. Κροτίδες, βεγγαλικά αλλά η επέμβαση των παραγόντων της Κανδήλας ηρέμησε γρήγορα τα πράγματα και το παιχνίδι ξανα ξεκίνησε αμέσως.
Στο δεύτερο γκολ των Φυτειών είχαμε μαζική εισβολή οπαδών πίσω από το τέρμα των Φυτειών, ρίψεις κροτίδων και βεγγαλικών, το εγκληματικό ρίψεις, ευτυχώς λίγων πετρών, προς το πάγκο των φιλοξενουμένων και ακόμα χειρότερα ελαφρείς προπηλακισμούς παικτών των Φυτειών και ιδίως του τερματοφύλακα. Η διακοπή κράτησε περίπου 10 λεπτά μέχρι να πειστούν οι οπαδοί της γηπεδούχου να αποχωρήσουν από το γήπεδο και να ξαναρχίσει ο αγώνας.
Και πάμε στο τέλος όταν η Κανδήλα ισοφάρισε σε 2-2. Εκεί είχαμε πάλι μαζική εισβολή οπαδών στο γήπεδο από το σημείο πίσω από την εστία των Φυτειών, αλλά και από άλλα σημεία του γηπέδου. Μέσα σε πανζουρλισμό πανηγυρισμών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και κροτίδων πρέπει να πέσανε κάποιες ψιλές στο κέντρο του γηπέδου κατά άλλους φιλάθλους και λίγο χοντρές. Η ομάδα των Φυτειών αμέσως αποχώρησε από το γήπεδο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, διαμαρτυρόμενη για όλα όσα λάμβαναν χώρα στο γήπεδο και καταγγέλλοντας βία και τρομοκρατία.
Σε μία στιγμή παίκτες των Φυτειών βγήκαν από τα αποδυτήρια μεταφέροντας συμπαίκτη τους σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και τον επιβίβασαν σε ι.χ. αυτοκίνητο για μεταφορά του σε Νοσοκομείο. Επίσης φίλαθλοι στο γήπεδο μιλούσαν και για δεύτερο παίκτη των Φυτειών τραυματία, εμείς δεν είδαμε είναι η αλήθεια κάποιον.
Θέλουμε εδώ να πούμε ότι σε όλο αυτό το χαμό είδαμε παίκτες της Κανδήλας, μετά τους πανηγυρισμούς, να προσπαθούν να συγκρατήσουν και να απωθήσουν τους οπαδούς που είχαν εισβάλει στο γήπεδο.
Οι τελευταίες πληροφορίες μας μιλάνε για επιβαρυντικό φύλλο αγώνα για τη γηπεδούχο ομάδα της Κανδήλας. Λήξη του αγώνα δεν σφυρίχτηκε ποτέ μιας και η ομάδα των Φυτειών αποσύρθηκε αμέσως στα αποδυτήρια με την έναρξη των επεισοδίων. Ο διαιτητής παρέμενε στο γήπεδο, το ίδιο και η ομάδα της Κανδήλας. Η τύχη του αγώνα αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα και άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις μιλάνε για σίγουρη κατακύρωση του αγώνα στις Φυτείες με 3-0. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι μία τέτοια απόφαση θα είναι άδικη μόνο για τους ποδοσφαιριστές της Κανδήλας και για κανέναν άλλο. Τα παιδιά της Κανδήλας τα έδωσαν όλα. Έτρεξαν, ίδρωσαν και γύρισαν ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο και όταν το πέτυχαν, κάποιοι τους στέρησαν τη χαρά να το πανηγυρίσουν. Οι παίκτες των δύο ομάδων σε όλο τον αγώνα δεν έδωσαν ούτε ένα δικαίωμα ή για να είμαστε σωστοί, εμείς δεν αντιληφθήκαμε τίποτα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Πραγματικά κρίμα για όλα όσα συνέβηκαν..... Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο ρε παιδιά..... Ο νόμος της ζούγκλας στο ποδόσφαιρο...
Ακολουθούν δύο βίντεο για να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματα σας. Για να βλέπετε καθαρά βάλτε ποιότητα 480p.


Το βίντεο της διακοπής στο 0-2.


Το βίντεο του τέρματος του 2-2 της Κανδήλας, τα επεισόδια και η διακοπή του αγώνα. Παίκτης των Φυτειών μεταφέρεται από συμπαίκτες του και επιβιβάζεται σε ι.χ. για το Νοσοκομείο.

Περιμένουμε τα σχόλια σας (εννοείται κόσμια για να αναρτηθούν) και την δική σας άποψη για τα του αγώνα. Μπορεί κάτι εμείς να μην το λέμε όπως έγινε και να είναι κάπως αλλιώς ή και να μας διέφυγαν κάποια πράγματα τα οποία περιμένουμε να τα αναφέρετε εσείς.

79 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΕΤΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΜΑΖΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΩΝ 'ΦΙΛΑΘΛΩΝ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O AKARNANIKOS EINAI MEGALI OMADA ME ISTORIA STO ERASITEXNIKO PODOSFERO OSO KAI 7 XRONIA STIN D ETHNIKI.PANTA PERNI AYTO POY THELI.......

      Διαγραφή
    2. O AKARNANIKOS EINAI MEGALI OMADA STO ERASITEXNIKO STEREOMA OSO KAI ME TIN PAROYSIATOY 7 XRONIA STIN D ETHNIKI. PANTA PERNEI AYTO POY THELEI

      Διαγραφή
  2. Όπως τα γράφεις είναι. Απλά του διαιτητή το ματς του "ξέφυγε" με τα εξωαγωνιστικά. Τη λεκτική βία εγώ την βγάζω στην άκρη. Αν και δε φταίει σε τίποτα η μανούλα του καθενός. Τέλος πάντων. Αλλά όταν από το σύνθημα "Εδώ θα γίνει ο τάφος σας" (λεκτική βία) φτάνουμε σε ρίψεις κροτίδων, πετρών, μπουκαλιών κλπ εντός του αγωνιστικού χώρου και τελικά και σε εισβολή, τότε έχουμε πραγματική βία. Ας καθορίσει η ομοσπονδία τι εστί ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς μια σπουδαία εμφάνιση της ομάδας της Κανδήλας και ένα δίκαιο αποτέλεσμα παραμονής (μη σου πω ότι η Κανδήλα έπρεπε να βάλει 4 τεμάχια για πλάκα) την κατέστρεψαν κάποιοι "τύποι" ανεγκέφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζωώδη κατάσταση, ολη η Ελλάδα ενα μεγάλο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παίκτες της Κανδήλας κέρδισαν την κατηγορία και μερικοί οπαδοί της φαίνεται ότι θα την υποβιβάσουν. Τι να πούμε. Απλά λυπηρά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή και αίσχος. Είναι αυτό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μωρέ; Για μία μπάλα με αέρα θα σκοτωθούν δύο χωριά μεταξύ τους; Κάποιοι θα πρέπει να ντρέπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι με καμια απ τις δυο ομαδες. ενα μπραβο και στις δυο ομαδες για την προσπαθεια τους καταρχην. η βια ξεκινησε οταν παιχτης απο τις φυτειες εκανε χειρονομια στους φιλαθλους,ημουν μπροστα και το δα.. ο παιχτης που λενε οτι χτυπηθηκε μπηκε περπατωντας στα αποδυτηρια και μετα απο πεντε λεπτα βγηκε χτυπημενος,αλλωστε φαινετε και στο βιντεο,ποιος τον χτυπησε? οι δικοι του? αν οντως χτυπηθηκε ευχομαι περαστικα στο παιδι και να μην ειναι τιποτα σοβαρο. διακοπη αγωνα εγινε γιατι οι παιχτες φυγανε απο το γηπεδο μετα το 2-2 (βιντεο υπαρχει) οσο για τα υπολοιπα ειναι κριμα για οπουδηποτε γινονται τετοια πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. opoios exei kalutero visma tha parei k to paixnidi auto na kserete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η αληθεια ειναι οτι οι φιλαθλοι της Κανδηλας ηταν απαραδεκτοι. Αλλα γιατι οι παιχτες των Φυτειων δεν ηρθαν στο γηπεδο για να συνεχιστει το ματσ ;τι θα πει φοβοταν ; ελαχιστος χρονος ειχε μεινει και αυτο το εκαναν γιατι τους βολευε για να μην πεσουν κατηγορια. 93 λεπτο ... οσο για τον ημηλιποθημο ολος τηχαιος λυποθημησε οταν τελειωσε ( για τις φυτειες) το ματσ. αφου στο ποδι βαρεσε τι επαθε ετσι ξαφνικα ; οσο για τους φιλαθλους ειπαμε ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι λίγο λάθος φίλε. Οι περισσότεροι φίλαθλοι είδαν τον αγώνα ήσυχα μαζί με τους πολλούς φιλάθλους από τις Φυτείες. Αυτοί που ήταν απαράδεκτοι έχουν ονοματεπώνυμο και είναι γύρω στα 40-50 άτομα.

      Διαγραφή
    2. 4-5 ατομα ηταν γιατι οι αλλοι ηταν μικροι και παρασυρονταν.εχεις δικιο. συγνωμη δεν εννοουσα ολους τους φιλαθλους της Κανδηλας...

      Διαγραφή
  9. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι μία τέτοια απόφαση θα είναι άδικη μόνο για τους ποδοσφαιριστές της Κανδήλας και για κανέναν άλλο.

    κριμα για τους παικτες, ολοι οι αλλοι και ειδικα οι ταραξιες δεν εχουν δικαιωμα να πουν μιλια, μιλια, μιλια. δεν θελουμε την αποψη τους, δεν θελουμε τιποτα απο αυτους. τους ειδαμε, τους ακουσαμε και τους θαυμασαμε και εμεις που ειμασταν στο γηπεδο αλλα και ολοι οσοι τους βλεπουν στα βιντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. na sas poume kapoia pragmata k sto mytikas press k se olous tous anagnostes k tha poume alitheies..nai men o termatofulakas twn futeiwn efage kapoies psiles sth deuterh diakopi tou agwna.alla gt den leei kaneis oti se olon ton agwna ekane asemnes xeironomies pros tou opadous mas gia na tous prokalesei?opws episis paikths twn futeiwn epelekse na kanei zestama mprosta stous opadous mas gia na prokalesei k autos enw exei diathesimo olo to gipedo na paei allou... episis o paikths twn fiteiwn pou "diakomistike" sto kentro ygeias ..se poio kentro ugeias re?auto p den exei giatro?k pou xtupise?gt den mas lene oti xtupise apo thn porta twn apoditiriwn?
    ena allo twra,pote akoustike sunthima edw tha ginei o tafos sas?????pote..nai brisan manades oikogeneies k oti allo fantazeste alla oxi to sugkekrimeno sunthima..
    den epikrotoume tipota apo tous hooliganismous pou eginan alla oi upervoles den exou xwro se blogs pou o kosmos diavazei k mathainei thn alitheia..as pesoume kathgoria.oi futeies twra omws den tha ksanapoun tis koubentes p elegan-exoume paiksei k se kaliteres edres...
    mad wolves
    mimis lygkonis dimitris vardis(ravanakias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pes ta re mimi pou lee oti sto video fenete poios ton xthphse eno barese monos tou

      Διαγραφή
  11. sto fullo agwna tha mas pei kanenas ti egrapse o diaithths;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. olo psemata grafete. poios xtipise ton paixti tis maxalas..??? kannenas. monos tou kolpa ola. ypoptos o rolos tou blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου το Blog δεν έγραψε πουθενά ότι τον παίκτη των Φυτειών τον κτύπησε κάποιος. Αυτό που λέμε είναι ότι είδαμε ένα παίκτη να τον βγάζουν από τα αποδυτήρια και να τον μεταφέρουν σε αυτοκίνητο, ότι φαίνεται στο βίντεο δηλαδή. Μάθε να διαβάζεις λοιπόν. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τοίχο στα αποδυτήρια όπως καταλαβαίνεις ούτε εμείς μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν θέατρο ή πότε χτυπήθηκε αν χτυπήθηκε. Διάβασε καλύτερα τι λέμε.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ? ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ....ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ.

      Διαγραφή
  13. dn einai sigouro oti ton agwna ton phran oi futeies mono auto tha sas pw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pos tha to paroyn ton agona oi fitie? esy ton eides oti exei lipothimisi ? h to ekane psemata pow to grafeis??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το κείμενο έχει ως εξής.

    Σε μία στιγμή παίκτες των Φυτειών βγήκαν από τα αποδυτήρια μεταφέροντας συμπαίκτη τους σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και τον επιβίβασαν σε ι.χ. αυτοκίνητο για μεταφορά του σε Νοσοκομείο.

    Αυτή η εικόνα δεν φαίνεται και στο βίντεο; Πες μου πως θες να την περιγράψω να το βάλω όπως μου πεις εσύ. Να πω έναν το πάνε σαν σακί τρεις άλλοι; Πες μου πως να το πω. Αν κάνει ψέματα ή αλήθεια μπορώ να το ξέρω ρε φίλε 3:43; Στο βίντεο ακούγεται φίλαθλος να λέει ''να κάνει πως τον βάρεσαν και τώρα θα πάει στη Βόνιτσα και θα μηδενιστεί η Κανδήλα', το ακους; Δεν το έχω βάλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνετε νομίζω όλοι ότι αυτό που λέει αυτός ο κύριος το λέει με τόση ειρωνεία πού όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι φίλαθλος της κανδήλας και διακρίνετε και το πρόσωπο του...

      Διαγραφή
  16. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ , ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-2 ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ
    ΜΕΤΑ ΕΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
    ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΣΥ-
    ΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΚΑΝΔΥΛΑ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΓΗ-
    ΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΟΣ.ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕςΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΣΝΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
    ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι δευτερη φορα που οι φιλαθλοι μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο μπηκαν για να πανηγυρισουν... κανεις δεν εβλαψε κανεναν... φαινεται και στο video που αποχωρουν απο το γηπεδο μονοι τους....
    οσο για το λιποθημο να μην σχολιασω καλυτερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΟΧΛΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ? ΕΒΑΛΑΝ ΔΥΟ ΓΚΟΛ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ.ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΡΟΤΙΔΩΝ ΠΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΙΤΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-2 ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ Η ΚΑΝΔΗΛΑ.ΙΣΩΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 1-2, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ 2-2 ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ. ΜΥΑΛΟ ΜΗΔΕΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 10ΛΕΠΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ "ΟΠΑΔΟΙ" ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ....ΩΧ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΡΕ, ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. eseis sth maxala exete kanei xeirotera k oloi ta xeroume,k sas lew mh xereste akoma giati opws ematha phgate panhgurizontas x8es sth maxala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τελικα ο διαιτητις τι εγραψε?οποιοσ ξερει να μας πει για να καταλαωοθμε κ μην γραφει ο καθενας οτι θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φύλλο αγώνος μιλάει για διακοπή του παιχνιδιού.

      Διαγραφή
  23. otan fagan to deytero goal oi fyteies den xseran ti ftaiei o dhaithths oi filatloi ......meta tous ftegan ola gt pisteua oti to kerdisane ,,,molis fagan to goal arxisan nosokomia theatrika pragmata ,,,gt den feugan sto 0-2 pou mpikan mesa oi filatloi????gt ?a noikagan gia ayto den efigan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. to fylo agwnos egrafe oti ypirxe eisvoli filatlon sto 60 an thimame kala k oti diakopike 10 lepta,,k petousan dakrigwna fwtovolides k petres oi ghpedouxoi ...episis elege oti sto 87-89 otan isofarise h kandila mpikan filatloi me apilitikes diatheseis eisvaros ton pextwn k genikotera toy termatofilaka fyteiwn...o agwnas diakopi kathws oi pextes ton fyteiwn arnithikan na sunexisoun fovoumenoi thn prwsopiki tous akerewtita...episis katopin omologias toy arghgou fyteiwn ston dhaithth xwris aytos na dei kati xtypithike pexths ton fyteiwn k diakomistike sto kentro ygeias ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. to teleutauio pou les xwris na dei o diaititis to egrapse;;;an to egrapse xwris na to dei einai eglima,an o agwnas diakophke gia auto to logo tote ton xanoun oi futeies k h kandula tha timwrh8ei h edra tous k prostimo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παιδια ο παιχτης δεν χτυπηθηκε, ημουν μπροστα, βγηκε απο τα αποδυτηρια εφοσον ηταν μεσα κανενα 5λεπτο,οι δικοι τον χτυπησαν? επισης οταν εβγαιναν οι παιχτες απο το γηπεδο το παιδι με το αυτοκινητο πηγε και το πηρε και το εφερε μπροστα και περιμενε, μαλλον ειναι μαντης οτι καποιος θα χτυπηθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τώρα οι μαχαλιοτες θα βαλουν τον βουλευτή που είναι από εκεί για να πάρουν τον αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ola ayta poy eginan einai aparadekta..k gia ola fysika ftaiei o diaititis poy epetepsai na ginei o agonas kato apo aytes tis synthikes..den mpori apo to proto lepto na peftoyn krotides stin perioxi tou termatofilaka ton fyteion k na paizete paixnidi....kaoia pragmata prepei na allaxoyn..to podosfairo aizete sto gipedo k aloimono an kathe omada poy epefte oi den anevene katoigoria erixne xilo...krima....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. auto me to autokinhto fenete kathara sto video oti perimene eksw sto ghpedo,ta eixan kanonismena kseroun autoi olo tetoia kanane k palia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΜΕ ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΟΦΑΡΙΖΟΝΤΑΝ Ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ 1-2.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΦΩΝΑΞΕ- ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ? Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΡΟΤΙΔΑ Η ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΗΡΕΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν το παιχνιδι εληγε στο 1-2 ολοι οσοι ηταν στο γηπεδο μα ολοι ξερουν τι θα ακολουθουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τιμωρηθεί η ομάδα της κανδήλας, μην αυταπατάστε κύριοι, ο αγώνας διεκόπει διότι οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδος δεν ξαναγύρισαν στον αγωνιστικό χώρο, καταδικαστέα και τα επεισόδεια των γηπεδούχων αλλά δεν τρώμε κουτόχορτο με τους ξαφνικούς τραυματισμούς... απλά οι φυτείες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί που μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ , είμαι ουδέτερος αλλά κάποια πράγματα δεν κολάνε, Δ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν οι παίχτες των Φυτειών δεν γύρισαν στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής οφείλει να ληξει το ματσ υπέρ της Κανδήλας. Αν το ματσ το διέκοψε από μόνος του , τότε η Κανδήλα βρίσκεται στην δύσκολη θέση.

      Διαγραφή
  33. nai eseis giati dn phgate sta apoduturia omws sto 0-2 giati dn mas les;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο τερματοφυλακας ομως προκαλουσε με χειρονομιες κ βρισιες 100ατομα γτ ειχε σκοπο να μπουν μεσα να διακοπη ο αγωνας να παρει το παιχνιδι στα χαρτια .,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ετσι ειναι ακριβως!!! με 0-2 να θελεις να διακοπει το παιχνιδι.

      Διαγραφή
  35. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 0-3
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΥΟ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗ-
    ΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΣΥΝ ΤΙΜΩΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑ-
    ΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΟΣ.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙ-
    ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΕ-
    ΠΕΙΕΣ .Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΕΡΑΝ
    ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΕΚΟΠΗ ΔΙΟΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
    ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. δεν θα συνεβαινε τιποτα και αν ελειγε 1-2.το παιχνιδι το χαλασε στο τελος ο διαιτητης και οι παραγοντες της κανδηλας οι ασχετοι που λενε πως ασχολουνται χρονια με το ποδοσφαιρο.σε αυτο το δευτερο βιντεο που υπαρχει καταγραφη την αληθεια του αγωνα.αγωνιστικα πολυ καθαρος αγωνας απο τους παικτες των δυο ομαδων συνχαρητηρια.τωρα αν επεσε μια κλωτσια ενα σποξιμο αυτα γινοντε.οι παικτες παιρνουν αριστα ολοι τουςκαι μπραβο τους.τωρα λογου ποιο μεγαΛης εμπειριας της φιλοξενουμενης ομαδας καταφερε να βγαλη μεσα απο τα αποδητηρια εναν ηθοποιο παικτη να κανη τον πεθαμενο ενω οταν μπηκε μαζι με τους συμπαικτες του ηταν υγιης και περπατωντας κανονικα μπηκε στα αποδητηρια και μετα απο λιγο βλεπουμε να τον βγαζουν τεσσερης και ελειπε ο παπας.....μονο με την παρουσια αυτου του βιντεο δεν μπορουν να τιμωρησουν την γηπεδουχο ομαδα αφου ο διαιτητης μεχρι το 93 λεπτο δεν δεν ειχε διακοψη τον αγωνα.επισης δεν βλεπω πουθενα αστυνομια και γι'αυτο φταιη η γηπεδουχος ομαδα΄.τωρα για τους φιλαθλους της γηπεδουχου ομαδας τους θεωρω το λιγοτερο ΗΛΙΘΙΟΥΣ να ισοβαριζει η ομαδα στο 93 λεπτο και αυτοι να μπαινουν στο γηπεδο οχι για να κανουν φασαρια αλλα κακο στην ομαδα τους.αν υπηρχε αστυνομια και παρατηρουσε εναν η δυο θα σταματουσαν και οι απαραδεκτες κροτιδες και τελος αυτοι οι μεγαλοπαραγοντες του συλογου να πανε να πνιγουνε ολοι τους αλλου οι μαγκιες και μερικοι αλλοι κακο κανατε στην ομαδα.εγω θελω να παρω την οικογενεια μου και να περασω ενα απογευμα οραιω στον αγιωργη και οχι να με σκοτωσετε με τις πετρες ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...τελος να βαλετε εναν καλο δικηγορο και θα δικαιοθητε γιατι ο διαιτητης δεν διαικοψε τον αγωνα οταν επρεπε και επρεπε να τιμωρηθειτε.τωρα με το γραμμα του νομου εχετε δικιο και ας τους πετσοκοψαταν με τις πετρεςκαθ'ολη την διαρκεια του αγωναααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. στο πρωτο βιντεο ξερετε γιατι ολοι εχουν παει απο τη πανω πλευρα του γηπεδου; γιατι τα καλοπαιδα εκσφαιδονιζουν πετρες που σκανε στο κεντρο του γηπεδου. ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. magkes ta polla logia einai ftwxeia.....h apofash ths epsna tha vgei se mia wra giayto loipon hremhste.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Επικοινωνήσαμε με τα γραφεία της ΕΠΣΝΑ και σας ενημερώνουμε ότι σήμερα σε λίγη ώρα θα συνεδριάσει η πειθαρχική επιτροπή. Ανάμεσα στα θέματα που έχει, θα ασχοληθεί και με τον πρόσφατο αγώνα Α.Ο. Κανδήλας-Ακαρνανικός Φυτειών. Απόφαση δεν αναμένεται σήμερα. Η απόφαση θα βγει την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. H FILOKSENIA THS OMADOS THS KANDHLAS HTAN APARADEKTH....LYPAMAI GIA TOUS PODOSFAIRISTES POU HTAN APSOGOI.....EIMAI PODOSFAIRISTHS THS OMADOS TOU AKARNANIKOU KAI LYPAMAI GIA TOUS FILA8LOUS....TO MONO POU EXW NA DHLWSW EINAI OTI PHGAINONTAS NA KSEXWRISW APO TON KAVGA TON SYMPAIXTH MOU EFAGA KATI PSILES....AYTO TO GNWRIZOUN OLOI OI PODOSFAIRISTES THS KANDHLAS KAI SYGKEKRIMENA O PODOSFAIRISTHS ME TON ARI8MO FANELAS 9.... LYPAMAI GIA OLA OSA EGINAN....DEN THA KSEXASW POTE AYTO TO DRAMATIKO PAIXNIDI AGWNISTIKA GIATI DEN MPOREI KANEIS POU HTAN EKTOS GHPEDOU THN ENTASH TO PA8OS KAI THN AGWNIA TOU KA8E PODOSFAIRISTH....SYGXARITHRIA STOUS PODOSFAIRISTES THS KANDHLAS POU ANETREPSAN TO SKOR.... ALLA THELW NA PW KAI ENA MEGALO MPRAVO STOUS PITSIRIKADES TOU AKARNANIKOU POU AANTISTA8HKAN KATW APO AYTES TIS ANTIKSOES SYN8HKES.... ELPIZW NA DIKAIW8EI O KALYTEROS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυς φιλε 12.27 εκει στην μαχαλα κανετε καλητερα τα παλια που οποια ομαδα ερχονταν μεσα εκει κανατε χηροτερα...

      Διαγραφή
  41. εσεις που λετε θα κατακειρωθει υπερ των φυτειων γιατι ειστε τοσο σιγουροι? εχετε στενες επαφες με την επσνα κυριοι? δεν μπορει να γινει αυτο τοσο ανετα, ΑΛΙΜΟΝΟ μετα ολες οι αμαδες θα επικαλουντε βια και θα κλεινοντε στα αποδυτηρια τους και θα πανε 1-2 στο νοσοκομειο οτι δηθεν ζαλιζονται και θα παιρνουν τον αγωνα.
    με λιγα λογια θα γινετε ενα πρωταθλημα μπαχαλο, αν σας ταζουν απο την επσνα τετοια ειστε γελασμενοι τοσο αυτοι οσο και εσεις, ο θεος αγαπα τον κλεφτη αλλα αγαπα και τον νυκοκοιρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EISAI TYFLOS...TO PODOSFAIRO DEN GYRIZEI PISW,ALLA PAEI MPROSTA...OYTE ESY THES NA PAIZETAI AGWNAS ME AYTES TIS SYNTHIKES...AN EXEIS OMADA THA KATALABEIS...MAKARI NA MHN SOY TYXOYN TETOIA PERISTATIKA.EINAI KATADIKASTEA APO OLH THN PODOSFAIRIKH AITWLOKARNANIKH OIKOGENEIA...

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΙΤ/ΝΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;EXOYME TO XEIROTERO PODOSFAIRO STHN ELLADA ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

      Διαγραφή
  42. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

    Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 2-4-2013, ομόφωνα κάλεσε σε έγγραφη απολογία μέχρι την 8-4-2013, τα σωματεία ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ, ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ και ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ, καθώς και τον εκπρόσωπο του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Μανιάτη Δημήτριο και τον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ Καρτσακλή Θωμά, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μετα ολες οι ομαδες θα επικαλουνται βια

    δηλαδη δεν υπηρχε βια; κροτιδες, πετρες, καπνογονα, φωτοβολιδες, κλωτσιες και μπουνιες τι ειναι λουλουδια;

    η επσνα πρεπει να κοψει το βηχα αυτων που εχουν το θρασοσ να λενε και για αδικια αν τιμωρηθουν. πρεπει να περασει το μηνυμα οτι δεν επιτρεπεται για να σε νικησω θα κανω το γηπεδο ζουγκλα και δεν θα φυγεισ απο εδω αν δεν πετυχω το σκοπο μου. αυτο εγινε στο γηπεδο της κανδηλασ. ολοι αυτοι οι αγριοι αυτο μας λεγανε με τη συμπεριφορα τουσ. εδω θα χασετε η δεν θα φυγετε και το ελεγαν και σε εμασ αλλα και στους διαιτητεσ. αν ο διαιτητησ ηταν σωστοσ και δικαιοσ το ματσ θα επρεπε να το ληξει με διακοπη στο 1 λεπτο. τολμουσε; αντι να γραφετε εδω ζητηστε συγνωμη και η δικαιοσυνη ειναι να χασετε τον αγωνα για να μαθετε να ειστε ανθρωποι και δεν αναφερομαι σε ολουσ. ντροπη σε καποιους ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εγω δεν είμαι ούτε απο κανδηλα ούτε απο μαχαλα αλλά δεν ειναι μυστικό πως στην κανδηλα ανέκαθεν ένα παιχνίδι ξεκινά το πρωί και τελειώνει το βράδυ και επειδή δεν έχει προβολείς προτείνω να ξεκινάει όταν σκάει μύτη ο ήλιος. Ο διαιτητής ειναι για γέλια που αφήνει να διεξάγεται τέτοιο παιχνίδι εκτός και αν ειναι πιασμενος.Θελω κάποιοι που ξέρουν να μου απαντήσουν πόσες φορές έχει τιμωρηθεί η κανδηλα για ανάλογα επεισόδια? ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai exeis dikio mono sthn kandhla ginontai auta..dikigoros eisai file h dhmosiografos?ante pies kana kafe re

      Διαγραφή
  45. Το θεμα ειναι σε ποιον θα κατακυρωθει ο αγωνας ή οτι ειματε μια κοινωνια καρτσαπλιαδων? ερωτηση κανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο αγώνας θα έπρεπε να είχε διακοπεί από την στιγμή Που Οι κροτίδες και τα καπνογόνα έπεφταν βροχή στον τερματοφύλακας των φυτειών... Ήμουν πίσω από το τέρμα και δεν είδα καμία χειρονομία από τον τερματοφύλακα των φυτειών.... Επίδει έκανε κάποιες αποκρούσεις και δεν άφηνε να μπει η μπάλα ήταν και ο κακός την υποθέσεις... Αυτό ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως πηγες σε αλλον αγωνε εσυ φιλε μου??? η θες να σου στειλουμε το βιντεο?

      Διαγραφή
  47. pou eisoun re file 9.34 piso apo to terna ekane xironomies kai evrize eidhka sto proto eimhrxono an sou po ts vrisies den tha to valh to blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε παιδιά ακούω για της βρισιές αν παίζαμε στη μαχαλα η φιλάθλη ΘΑ ήταν με το σης και με το σας δηλαδή έλεος κατηγορία παίζαμε τη θα κάναν η φιλάθλη και ο παίχτης Π λιποθύμησε. Έλεος μάλλον από την μυροδια από της καλτσες λιποθύμησε και όχι από ξύλο μπράβο στους παίχτες κανδυλα Π γυρίσαμε σε 20 λεπτά παιχνίδι ζωής και θανάτου. Και κάτι ακόμα στο παιχνίδι ΟΣΦΠ- ΠΑΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗ που εκεί φάγανε όχι ξύλο η παίχτες του ΠΑΟ όχι βρισιές όχι καπνογόνα απλά ΚΟΛΑΣΗ..αλλα αλλα μάγκες δεν είδα κανένα παιχνίδι να το πήρε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στα χαρτιά αυτά μάγκες μιλάνε από μόνα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρε Admin επέτρεψε σε παρακαλώ πάρα πολύ τις βρισιές!Τι έχουμε χούντα;Να θέλουμε να βρίσουμε και να μην μπορούμε...
    ΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Καλύτερα Γ ρε...Θα πάρουμε πρωτάθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μην βάζετε εισαγωγικά γιατί τα θεωρεί κώδικα html και ότι έχει μέσα στα εισαγωγικά απλά σβήνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. me to fullo agwna pou diavasa to phre h maxala to paixnidi sta xartia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΝΟΔΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. bash ths logikhs logw twn traymatismwn merikoi apo tous podosfairistes tha ypovaloun mhnysh kata agnwstou pou shmainei akoma pio varia timwria gia thn aok....kai oso gia ton filo apo panw nai men oi agwnes pairnontai mesa sto ghpedo alla oxi se tetoies syn8hkes....se ka8e fash eisvolh twn opadwn......lypamai tous paixtes kai oxi tous fila8lous....krima.. tha timwrei8ete gia tous 10 anegkefalous kai dikaiws panta....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. φιλοι απο την Μαχαλα μπορει να νασται μικρη εσεις που γραφετε και μαλλον δεν θυμαστε πως ανεβηκατε στην Δ Εθνικη.. τυνχανη να εχω δει πολλους αγωνες δικους σας μιας και εχω πολλους φιλους απο κει.. ναι εγιναν επεισοδια αλλα και εσεις ηρθατε με σχεδιο και καλο μαλιστα.ντροπη στους μεν για τα επεισοδια αν και οι παιχτες ηταν κυριοι και ντροπη στους δεν για τον θυασο που κατεβασε και ενα μεγαλο μπραβο στο παιδι με το αυτοκινητο που προβλεψε το θεατρο του συμπαιχτη του και ειχε ετοιμο το αυτοκινητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε φίλε έξυπνε... Αν είχαμε σχέδιο θα φεύγαμε μόλις μπήκε ο ο τύπος Που επιτέθηκε και χτύπησε τον τερματοφύλακα μας... Εκεί θα μπορούσανε να είχαν τελειώσει όλα... Αν βασικά ξέρεις τους νόμους του ποδοσφαίρου...και θυμίζωότι το σκορ ήταν 0-2....

      Διαγραφή
    2. να μην εκανε χειρονομιες,αρα τα θελε ο κ.... του.

      Διαγραφή
  56. Αν τιμωρηθουμε στν κανδηλα το σταυρο σας μν ξαναπεξουμε γτ μετα οντως θα υπαρξει πραγματικο ξυλο οχι ψευτικο γτ στις φυτειες δν φωρατε παντελονια κ παιζετε θεατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΕΒΟΥΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ Κ ΟΥΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Α.Ο.ΚΑΝΔΗΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.