Τάσος Κατσιπάνος: «Κατεβαίνω υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ξηρομέρου».


ΤΙΘΕΜΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
Την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Κατσιπάνος.
Να σημειωθεί ότι ο Αναστάσιος Κατσιπάνος ο οποίος κατάγεται από τις Φυτείες, είναι ο δεύτερος μέχρι στιγμής υποψήφιος Δήμαρχος που έχει ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του αυτή, μετά τον Αστακιώτη επιχειρηματία Κώστα Γαλάνη.
Στη δήλωσή του ο Αναστάσιος Κατσιπάνος αναφέρει:
Διαβάζοντας το άρθρο του ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS το οποίο αναδημοσιεύτηκε και στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕWS, έμεινα έκπληκτος και λυπήθηκα μ’ αυτή τη δημοσίευση, γιατί θα μπορούσα να ερωτηθώ πριν γίνουν οι διάφορες εικασίες.
Επίσης ουδέποτε σκέφτηκα η υποψηφιότητα μου να καλυφθεί από μια πολιτική ομπρέλα. Ο συνδυασμός μου είναι ένας ΚΑΘΑΡΟΣ συνδυασμός με υποψηφιότητες από όλους τους πολιτικούς χώρους και ανοιχτός σε κάθε ανεξάρτητο δημότη......
Αυτό θα το διαπιστώσετε μόλις μάθετε τα παλικάρια που με στηρίζουν τα οποία δεν θα αργήσουν να ανακοινωθούν ως υποψήφιοι.

Υ.Γ: ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
- ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΗΛ. 6932528815

23 σχόλια:

  1. καλη επιτυχια Τασο. εσυ τουλαχιστον εισαι αυθεντικος, ειδες τα στραβα και γρηγορα διαχωρησες τη θεση σου και εφυγες. ουτε μισολογα ουτε αλλα λογια να αγαπιομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τασο ανδεν μπης στο συστημα κατι μπορεις να κανεις.Γιατι οιαλλοι πεζουν το "ολα τρυγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιστευω οτι για εμας τους δημοτες ειναι καλο να εχουμε ενα πολυπαραταξιακο δημοτικο συμβουλιο.
    αυτο εξασφαλιζει σε μεγαλυτερο βαθμο την καλη λειτουργια και αποτρεπει τις λαμογιες και ο τασος κατσιπανος πρεπει να ειναι και στο νεο δημοτικο συμβουλιο γιατι δεν κανει στραβα ματια και τα λεει τσουβαλατα και σταρατα οπως τα καταλαβαινει χωρις στρογγυλεματα και σαβουαρ βιβρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ;
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να συμπληρώσω κάτι επιπλέον αγαπητέ 3.24? Ότι όλη αυτή η "καθοδολογία" υποψηφίων, ευνοεί αυτόν τον άνθρωπο στον οποίο αναφέρεσαι. Και κάτι ακόμα. Παιδιά μην βιάζεστε γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά. Εννοώ ότι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι πολλοί. Υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που θα βρούν?!!!!

      Διαγραφή
    2. αγαπητέ 5.48μ.μ πράγματι χρειάζεται για να είναι ολοκληρωμενο ένα ψηφοδέλτιο τουλάχιστον 100 ατομα για κάθε υποψήφιο δήμαρχο( και απαραιτητα το 1/3; σε καθε τοπικο να ειναι γυναίκες )και που επιθυμεί ο υποψηφιος δήμαρχος να διεκδικήσει το δήμο κι όχι να είναι υποψήφιος ...για υποψήφιος και στην καλύτερη ως αρχηγός να εκλεγεί μόνον δημοτικός σύμβουλος. Γιαυτό επιβάλεται και ΣΕΙΣ που είστε στην "εξέδρα" και κρίνετε τους πάντες , να θέσετε τον εαυτό σας στην κρίση των συμπολιτών μας.Διαφορετικά ΝΑΙ θα είναι αυτός που υπενίσεσθε οτι είναι "ανύπαρκτος" . Θέλει "αρετή και τόλμη η ελευθερία " μας αναφέρει ο Κάλβος και, ο θυμόσοφος λαός μας, λέει: "ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα" .

      Διαγραφή
    3. Τώρα το να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα στο μπλόγκ δε λέει γιατί καταλαβαίνεις, θα μπούνε κι άλλοι στην κουβέντα θα λέμε ο καθένας τα δικά του και και και...... Και μάλλον ούτε εγώ θα σε πείσω για το θέμα της υποψηφιότητας, ούτε κι εσύ εμένα. Το μόνο που θέλω να σου πω για αυτό το θέμα (επειδή με πλησιάζουν τα τελευταία χρόνια για συμμετοχή μου σε συνδυασμό) είναι ότι ο καθένας από εμάς θα πρέπει να αντιληφθεί και το ρόλο του. Οπότε ή ηγείσαι ενός συνδυασμού ή συμμετέχεις σε έναν συνδυασμό υπό έναν ηγέτη. Δεν νομίζω για τον εαυτό μου ούτε ότι μπορώ ούτε ότι θέλω να το παίξω ηγέτης. Δεν πρέπει όμως να με εμπνεύσει κάποιος για να συμμετάσχω κάπου? Εάν κάποιος κρίνει ότι εγώ μπορώ να συμμετέχω κάπου (επειδή μου ζητάει να τον ακολουθήσω) θα πρέπει κι εγώ να αξιολογήσω εάν αυτός ο άνθρωπος πρεσβεύει κάτι για μένα, για την κοινωνία, για τούς ανθρώπους τούς οποίους συναναστρέφομαι (όχι επαγγελματικά, αλλά κοινωνικά και φιλικά). Κοίτα θα τραβήξει πολύ αυτή η κουβέντα και δεν μου αρέσει να την κάνω από το μπλόγκ. Δεν έρχεσαι κατά το Μύτικα να κανονίσουμε και τίποτα ουζάκια τώρα που είναι Πάσχα να το φχαριστηθούμε κιόλας? Λέει και για θερμοκρασίες καλοκαιρινές, οπότε καλά θα περάσουμε. Κι άμα πιούμε και πολύ, κάθεσαι και στο Μύτικα να σουβλίσουμε και το αρνί και θα περάσουμε σούπερ. Καλή Ανάσταση αγαπητέ.

      Διαγραφή
    4. Δεν είναι απαραίτητο να ηγείσθε για να φανείτε χρήσιμος στον τόπο σας όπως επιθυμείτε να φέρνονται οι σημερινοί διοικούντες τα του Δήμου Ξηρομέρου. Μπορείτε να κατέβετε και ως υποψήφιος σύμβουλος στον όποιον υποψήφιο δήμαρχο τον οποίον εσείς κρίνετε οτι είναι ο καλύτερος ή τέλος πάντων έχει τα καλύτερα για σας στοιχεία απ΄ ότι θα έχουν κάποιοι άλλοι.Και απ΄ αυτη τη θέση θα είστε , φρονώ, ωφέλιμος. Δεν βλέπω όμως να επιθυμείτε κάν ούτε να είστε υποψήφιος. Σας αρέσει πολύ απ΄ ότι φαίνεται η "εξέδρα" κι όχι το "τερέν του γηπέδου" . Και αυτό επισημαίνω φίλτατε και τίποτα άλλο. Δηλ. την εύκολη κριτική που κάνουμε ΟΛΟΙ μας (έξω απ΄το χορό ξέρουμε πολλά τραγούδια...). Οσο για την πρόσκηση σας στο Μύτικα σας ευχαριστω πολύ. Προτιμώ όμως τον Αστακό που τον ξέρω πολύ καλά τόσα χρόνια. Εξ άλλου δεν έχω συνηθίσει ,τους φίλους και γνωστούς μου απ τον όμορφο Μύτικα να έρχονται για ούζα κ.λπ και στον Αστακό , παρά ...μόνον στο Μύτικα. Καλό πάσχα να έχετε και καλή Ανάσταση στα προβλήματα που μαστίζουν τον κόσμο ( ανεργία, απολύσεις, μνημόνια κ.λπ ). Κι όσο για τις δημοτικές εκλογές έχουμε 15 μήνες ακόμη και μέχρι τότε ποιος ζεί και ποιος πεθαίνει...που λέει κι ολαός μας.

      Διαγραφή
    5. Αν ξαναδιαβάσετε τι γράφω θα δείτε πολύ καλά ότι έχετε καταλάβει εντελώς μα εντελώς λάθος. Ποτέ δεν ήμουν της εξέδρας. Και όποτε τέλος πάντων ήμουνα της εξέδρας δεν ήμουνα του όχλου. Παρακαλώ πολύ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράφω παραπάνω προσεκτικά. Γράφω κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχετε καταλάβει. Προσέξτε ότι κάπου αναρωτιέμαι για κάτι, υπάρχει ερωτηματικό (αγγλικό ας το πούμε). Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να το διαβάσετε για άλλη μία φορά. Γιατί το ζουμί από ότι έγραψα βρίσκεται εκεί. Μην αμφισβητείτε λοιπόν τις προθέσεις μου (αλλά και του οποιουδήποτε άλλου) για συμμετοχή σε κάποιο σχήμα. Απλά αν σας ικανοποιούν εσάς αυτές οι υποψηφιότητες, ως ηγετικές (γιατί κάποιος θα πρέπει να ηγηθεί ενός συνδυασμού, αυτή την έννοια έχει το ηγετικός που γράφω), γιατί θα πρέπει να ικανοποιούν κι εμένα? (προσέξτε βάζω πάλι ερωτηματικό) Όσο για την πρόσκληση για τα ούζα (ή τις μπύρες τέλος πάντων ή έστω τον καφέ) το εννοώ πραγματικά. Δεν το έγραψα με καμία μα καμία διάθεση ειρωνείας ή πειράγματος ή οτιδήποτε άλλο. Αν έβγαλε μια τέτοια διάθεση η πρόσκλησή μου πραγματικά ζητάω συγγνώμη. Όσο για το 15μηνο διάστημα μέχρι τις εκλογές έχετε απόλυτο δίκιο. Ποιός ζεί ποιός πεθαίνει. Κι αν έχουμε και τίποτα εκλογές εθνικές στο μεσοδιάστημα, πολλοί από αυτούς που τρίβονται τώρα θα ψάχνουν για δουλειά μετά (ασχέτως αποτελέσματος, παντού υπάρχουν τέτοιοι).
      Υ.Γ. Εάν αυτό ενδιαφέρει τούς υποψηφίους δημάρχους, ΔΕΝ έχω σόϊ. Όλοι κι όλοι είμαστε σκάρτη μούτζα (κυριολεκτώ).

      Καλή Ανάσταση και εύχομαι να βρούμε το πραγματικό νόημα της Ανάστασης του κυρίου μέσα μας. Γιατί εάν πρόκειται να ξαναζήσω μνημόνια άστο καλύτερα, να μας μείνουνε και τα κεριά για κανένα γάλα.

      Διαγραφή
    6. (Μπλόγκερ είναι συμπληρωματικό σε αυτό που έστειλα πριν λίγο. Οπότε θα σε παρακαλούσα να βάλεις δεύτερο αυτό το σχόλιο.) Και συγγνώμη κάτι συμπληρωματικό. Δεν θέλω κάποιον υποψήφιο που τέλος πάντων έχει τα καλύτερα για μένα στοιχεία απ' ότι θα έχουν κάποιοι άλλοι. Είμαι 42. Και η θεωρία της σχετικότητας έχει αρχίσει και αμφισβητείται με το πείραμα του CERN.

      Διαγραφή
    7. οβερ φίλτατε 4.57μ.μ. ομως αν δεν ασχοληθείτε εσείς που λέτε - κι το πιστευω- οτι δεν έχετε σόϊ , δεν ασχοληθω κι εγώ που δεν έχω κι εγω σόϊ ή και να έχω δεν με στηρίζουν ..., μοιραία φοβάμαι οτι θα ξανα είναι αυτοί που ΟΛΟΙ μας σήμερα τους θεωρούμε αδαείς περί των θεμάτων ΟΤΑ. Προσωπικά εγώ τους θεωρώ . Οσο για τα ουζα στο Μύτικα , δυστυχώς φίλτατε εσείς οι του Μύτικα δεν ξεμυτίζετε πέρα απ΄ τον "Βουρό". Δεν ξέρω γιατί , αλλά αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.Ουτε κάν στα γύρω χωριά σας ,παρόλο που η ενδοχώρα της ΑΛΥΖΙΑΣ είναι ο οικονομικός τροφός σας. Καλή Ανάσταση να έχετε.Και θα το δείς οτι το "βουκολιό" θα λειτουργήσει ακριβώς με τα ίδια κριτήρια που λειτουργεί μια ζωή. Τι μου δίνεις ;;; Να σου δώσω !! Το χρήμα φίλε μου σταύρωσε τον Χριστό....

      Διαγραφή
    8. Μιλάς με το λάθος άνθρωπο για τούς λάθος λόγους. Το ποιός πάει στα γύρω χωριά κλπ κλπ άστο καλύτερα. Το ποιός ξεμυτάει πέρα απ το βορό και που πάει και που χαλάει κι από που ζούνε κάποια μαγαζιά γύρω γύρω άστο κι αυτό. Θα χάσεις αν ανοίξεις μαζί μου τέτοια κουβέντα. Γι αυτό Καλή Ανάσταση κι όσο για την πρόσκληση ισχύει πάντοτε.

      Διαγραφή
    9. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 12.32Μ.Μ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ . ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ (μιλάω στον πληθυντικό) ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ(ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ -ΠΥΚΝΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...

      Διαγραφή
    10. Εάν ήταν να τα εκλάβω όλα προσωπικά δεν θα μίλαγα με άνθρωπο. Και το πρόβλημα είναι ότι ψάχνω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Πάντως την πρόσκληση την αρνήθηκες εσύ, όχι εγώ. Και άκομψα. Με κάθε καλή διάθεση. Τέλος.

      Διαγραφή
  5. καλη επιτυχια στον τασο κατσιπανο. αυθεντικος ντομπρος με ενσημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλη επιτυχια στον τασο κατσιπανο. αυθεντικος ντομπρος με ενσημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω σας λεγω χριστιανοι κανενα ψηφο δε θα παρω
    και δημαρχος θα εκλεγω οταν δω το χριστο φανταρο.
    το νερομενο ουζο μου θα πινω εκει στο φαρο
    αφου σε ολους ταζετε ...ακομα και στο χαρο.
    παρτε τα ψηφαλακια σας με τα καλαμια αερα
    και ησυχους αφηστε μας και πατε παρα περα.
    καλο πασχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε αδελφέ για ποια πρόσκληση μιλάμε ; αφου δεν γνωρίζω ποιος είσαι αλλα ούτε και σύ ποιος ειμαι εγω. Αν π.χ με προσκαλούσε ο φίλος μου ο Γ.Πουρνάρας και ήξερα πράγματι οτι είναι ο Γιώργος ή κάποιος άλλος φίλος που να τον ξέρω θα ερχόμουν. Αλλα και τωρα μπορεί να έρθω ..οι μερες θα είναι πολλές . Ποιον όμως θα αναζητήσω να ποιουμε τα ούζα ; Μην είσαι τοσο παραπονιάρης....Εκτιμώ την προσπάθεια σου να ομιλείς με άνθρωπο ..που σήμερα στο φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης, της ηθικής παρακμής και της αλλοτρίωσης των πάντων , το να ομιλείς ανθρώπινα είναι σπάνιο είδος .Δες την ανάρτηση που έχει κάνει το φιλόξενο μπλοκ του ΜΥΤΙΚΑ εδω και 3-4 μέρες και που αναφέρει για τις παράτυπες και παράνομες απευθείας αναθέσεις !!! Μια παρέμβαση μονο έχει γίνει απ τους συνδημότες μας . Δεν τους ενδιαφέρει φαίνεται οι τοοόσες παρατυπίες - "παρανομίες" που γίνονται , γιατί απλά και αυτοί άθελα τους ή ηθελημένα είναι γρανάζια του συστήματος της λογικής :Μάσα - Μπούκα κ.λπ. Ειλικρινά αν γνωρισω ποιος είστε σου υπόσχομαι θα πιούμε τα ούζα. Καλη Λαμπρή να έχετε και καλή Ανάσταση σε ΟΛΟΥΣ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AXOΣ ΒΑΡΥΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ
    ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΤΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ
    ΜΗΔΕ Ο ΛΥΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΔΕ Ο ΑΡΕΤΑΚΙΑΣ
    Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΜΠΑΙΡΑΚΙΑ
    Ο ΤΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΨΩ ΤΟ ΜΠΟΙ
    ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΑ ΒΑΡΙΑ...
    ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΑΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε 1136 αμα προκειται να ψηφησουμε υποψηφιους απο ενα κομα που εχει μαυρη τρυπα 115 εκ ευρω και ο πρωην προεδρος του κανει τουρισμο (σιοσιαλ διεθνη το λενε) 200.00 ευρω με τους κολητους του στη Κοστα Ρικα , και μετα ζηταει επιδοτηση απ το κρατικο προυπολογσμο δλδ απο εμας ολους, η δανεια εκατ. απο τις κρατικες τραπεζες -δανεικα και αγυριστα- παλι εμεις θα τα πληρωσουμε.Απ την αλλη κοβειακομα και 10 ευρω απ τα φαρμακα των γεροντων, ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΡΕΜΙΣΤΟΥΝΕ ΟΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟς ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ.
    ΖΗΤΩ Ο ΤΑΣΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγνώμη διάβασα καλά? Ο "ανεξάρτητος" και "υπερκομματικός" αυτός κύριος αναγόρευσε τη Χρυσή Αυγή σε ρυθμιστή των δημοτικών εκλογών, κλείνοντάς της πονηρά το ματάκι?

    Αν είναι ένα απλό lapsus linguae, ας το διορθώσει (το "αν η Χρυσή Αυγή με στηρίξει θα είμαι ο επόμενος δήμαρχος"). Διαφορετικά να διορθώσει στο κείμενό του τη φράση "ΚΑΘΑΡΟΣ συνδυασμός" σε "ΚΑΘΑΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ συνδυασμός" και τη φράση "τα παλικάρια που με στηρίζουν" σε "τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες που με στηρίζουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο Τασος εργαζοντανε και δε ΛΟΥΦΑΡΙΖΕ οπως κανουν καποιοι λατινομαθεις, τοσα χρονια εδω τριγυρω που κολησαν στον ιεροφαντη της κοματοκρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντα υπήρχαν φασίστες στον τόπο μας... Απλά τόσα χρόνια κρύβονταν γιατί ντρέπονταν... Τώρα προφασιζόμενοι τη διαφθορά των άλλων κομμάτων προβάλλουν τη μισανθρωπιά τους ως ελπίδα για την ευημερία του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.