Ενημέρωση σχετικά με την απόφαση της πειθαρχικής της ΕΠΣΝΑ για τον επεισοδιακό αγώνα Α.Ο. Κανδήλας-Ακαρνανικός Φυτειών.


Μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Κανδήλας μας έστειλε την παρακάτω ενημέρωση γιατί πάρα πολλοί ρωτούν τι γίνεται και δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση για την τύχη του αγώνα. Τον ευχαριστούμε πολύ.
Εκδικάστηκε χτες 1 η ώρα. Η απόφαση θα βγει περίπου σε μια εβδομάδα, οι πιθανότητες είναι 50-50. Ο διαιτητής στις ερωτήσεις που του τέθηκαν είπε ότι: «περίμενα στο κέντρο του γηπέδου 4 λεπτά με τους παίχτες της Κανδήλας, η ομάδα του Ακαρνανικού δεν προσήλθε, τότε κάλεσα τους αρχηγούς και ο αρχηγός των Φυτειών είπε ότι φοβόμαστε για τη σωματική μας ακεραιότητα, δεν βγαίνουμε, ένας παίχτης μας έφυγε για το Κέντρο Υγείας, μετά από αυτό διέκοψα τον αγώνα».
Σε ερώτηση αν μπορούσε να συνεχίσει το 1 λεπτό που απέμεινε απάντησε: «ναι μπορούσα, εγώ δεν είχα πρόβλημα να συνεχίσω, όπως δεν είχα πρόβλημα και κατά τη διάρκεια του αγώνα (εννοώ αγωνιστικά)». Αυτά είναι τα υπέρ.
Τα κατά της Κανδήλα είναι: «διέκοψα τον αγώνα στο 66 γιατί εισήλθαν φίλαθλοι στο γήπεδο, πέταγαν πέτρες και άλλα αντικείμενα. Στη δεύτερη διακοπή μετά την επίτευξη του γκολ οι παίχτες πανηγύριζαν, άλλα εισήλθαν πάλι φίλαθλοι στο γήπεδο και χτύπησαν τον τερματοφύλακα και άλλους παίχτες (δεν είδα ποιοι ήταν)».
Τα συμπεράσματα για την απόφαση δικά σας. Την τελική απόφαση θα τη μάθετε μάλλον όταν θα κάνετε μπάνια....., γιατί όποιο σωματείο τιμωρηθεί θα προσφύγει στην ΕΠΟ, οπότε καταλαβαίνετε.....ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ 

Δ.Σ. ΚΑΝΔΗΛΑΣ

9 σχόλια:

  1. "εννοώ αγωνιστικά". Έτσι είπε ο διαιτητής. Δεν ξέρω πως το ακούτε (ή το διαβάζετε), αλλά αυτή η απάντηση δεν είναι 100% στα υπέρ. Ο διαιτητής άλλωστε είπε και στο συμπληρωματικό φύλλο αγώνα πως το παιχνίδι αγωνιστικά δεν του δημιούργησε προβλήματα (μόνο 3 κίτρινες). Μάλλον βάζει και το κεφάλι του στον ντορβά γιατί, στα κατά, παραδέχεται ότι 2 φορές μπήκαν φίλαθλοι της Κανδήλας στο γήπεδο και αυτός συνέχισε το παιχνίδι ή δεν είχε πρόβλημα να συνεχίσει το παιχνίδι αγωνιστικά? Δεν ξέρω. Ας μιλήσουν και οι πιό έμπειροι στα πειθαρχικά. Για να το θέσουμε και σε μια πιό σωστή βάση το όλο ζήτημα ας κάνουμε μια υπόθεση. Κατακυρώνεται στην Κανδήλα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τι ποινή μπορεί να της επιβληθεί για τα επεισόδια και τις κροτίδες κλπ κλπ? Σίγουρα θα της επιβληθεί κάποια ποινή. Ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια διευκρινηση για το τι εννοω αγωνιστικα.Ειπε ο διαιτητης, εφοσον ειχε αδειασει το γηπεδο απο τους φιλαθλους που ειχαν εισελθει στον αγωνιστικο χωρο, το σκορ ηταν υπερ τους 2-2 αρα υποθετω οτι μπορουσε να συνεχιστει ο αγωνας και εγω δεν ειχα κανενα προβλημα,οπως και σε ολη τη διαρκεια του αγωνα <>.Η εδρα θα τιμωριθει σιγουρα, πιθανον 4 αγωνιστικες και πανω οπως σιγουρα θα υπαρχει και χρηματικο προσθημο.Το ζητουμενο ειναι ποιο σωματειο θα μηδενιστει και οι μειον βαθμοι για του χρονου.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ 9.25 σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση. Και άλλη μια διευκρίνηση (επειδή φαίνεται πως το κατέχεις το θέμα καλά). Όποιος μηδενιστεί παίρνει και μπόνους μείον βαθμούς ή είναι ανεξάρτητο? Θέλω να πω, υπάρχει περίπτωση η Κανδήλα (που μας ενδιαφέρει κιόλας) να ΜΗΝ μηδενιστεί, αλλά να της επιβληθεί τιμωρία μείον βαθμών (πέραν της τιμωρίας της έδρας και του χρηματικού προστίμου)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε 10:11 συμφωνα με το ΚΑΠ η ομαδα που θα τιμωριθει της αφαιρουνται 3 βαθμοι για το τρεχον ματς αρα υποβιβαζεται και 2 βαθμοι για το επομενο πρωταθλημα.Εδω τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα.Πρωτη φορα μου συμβαινει να σωζεται ομαδα στο τελευταιο λεπτο των καθυστερησεων του πρωταθληματος, να γινεται ενας χαμος στο γηπεδο,αλλοι να πανηγυριζουν,αλλοι να διαμαρτυρονται(φυτειες),αλλοι να προπηλακιζουν,αλλοι.....Δεν ξερω και εγω τι..? Εδω χρειαζεται ενας ψυχιατρος να μας τα εξηγησει,και δεν ξερω με τι σκεπτικο θα κρινει η πειθαρχικη επιτροπη.Σημασια εχει οτι αυτοι που τη πληρωνουν ειναι οι παιχτες και οσοι κινουνται γυρω απο αυτους.

      Διαγραφή
  3. Η ιδια ιστορια συνεβη σε αγωνα Β κατ. Αθηνας. Τελικα τυμωρηθηκε ο γηπεδουχος οχι με υποβιβασμο αλλα με αφαιρεση 6 βαθμων απο το νεο πρωταθλημα χρηματικο προστιμο και 3 αγωνιστικες κεκλισμενων των θυρων. Πιστευω το ιδιο θα συμβει και με την ομαδα του Α.Ο.Κ.και ετσι θα σωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sthn epo einai duskola ta pragmata k gia tis duo omades k thelei dikigoro k xrhma h upothesh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΑΒΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομίζω πως είναι δεσμευτικές οι αποφάσεις άλλης ΕΠΣ για το τι θα πράξει η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Μας συμφέρει βέβαια, αλλά διατηρώ επιφυλάξεις (αν και μιλάμε για Ελληνικούς θεσμούς και όργανα διοίκησης, οπότε....). Το θέμα είναι ένα. Το πολύ σε 5 μήνες θα ξέρουμε. Δηλαδή Αύγουστο. Σεπτέμβριο λογικά ξεκινάει το πρωτάθλημα, οπότε δεν θα κρατήσει και εσαεί η παράταση και οι προσφυγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πριν 2 χρονια η κατουνα ειχε φτασει μεχρι τν επο οταν ειχαν γινει τα εποισοδοια με το θερμο και ειχε βαλει τν γκαγκατση και ειχε ριξει λιγο τν τιμωρια και τσ εφυγαν πολλα λεφτα απο ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.