Η ποδοσφαιρική ομάδα του Αρχοντοχωρίου επιστρέφει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


Με μεγάλη χαρά μαθαίνουμε ότι από την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν επιστέφει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού Αιτ/νίας η ποδοσφαιρική ομάδα του Αρχοντοχωρίου. Γι όλους εμάς που είμαστε λίγο παλιοί και προλάβαμε την ομάδα του Αρχοντοχωρίου μόνο χαρά και ικανοποίηση μας φέρνει η συγκεκριμένη είδηση.
Προσωπικά δεν θυμάμαι άλλη ομάδα της περιοχής να έχει παίξει τόσο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Α' κατηγορία. Με παικταράδες, Νίκος Πολίτης, Σωτήρης Νικάκης (Τύρας) από Μύτικα, Γιώργος Λιοντάκης (Τσακνής), Μιχάλης Σκέντος, Παρασκευάς Παπαναστάσης (Ψαρέλιας), Νίκος Καϋμενάκης (Κρούτας), Σπύρος Καϋμενάκης από Αρχοντοχώρι και πολλούς ακόμα που πραγματικά δεν θυμάμαι τα ονόματα τους, προκαταβολικά συγνώμη γι αυτό, και μπορεί όποιος θυμάται να συμπληρώσει. Καλή επιτυχία λοιπόν στην ομάδα του Αρχοντοχωρίου.
Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο της απόφασης του Δήμου Ξηρομέρου, όπου παραχωρεί το γήπεδο του Αρχοντοχωρίου για χρήση στην ομάδα.


4 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑ...ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΚ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.. ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επειδή πλέον θα έχουμε σίγουρα μια ομάδα από τον Δήμος Αλυζίας η οποία θα παίζει τα σαββατοκύριακα εντός έδρας, καλό είναι σε συνεργασία με το μπλογκ αλλά και με ανακοινώσεις στα χωριά του Δήμου, οι ομάδες να γνωστοποιούν το πρόγραμμα των (εντός έδρας τουλάχιστον) παιχνιδιών τους, για να τις παρακολουθούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ξέχασες τον σούπερ αμυντικό Φρανκ Ράϊκαρτ του Αρχοντοχωρίου εκείνης της εποχής. Ποιόν λέγαμε έτσι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.