Διευρύνεται ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α).

Το υπό κατασκευή Blog του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α).
http://noma2013.blogspot.com
Εγγραφή νέων μελών πραγματοποιεί αυτή τη περίοδο ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α). Ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας ξεκίνησε την σύσταση του το 2010. Τα ιδρυτικά του μέλη είναι 35 τον αριθμό και έδωσαν τότε για συνδρομή 20 ευρώ. Ο Όμιλος ιδρύθηκε με την έγκριση του καταστατικού του από το Πρωτοδικείο Λευκάδας, αλλά ως σήμερα ήταν ανενεργός.
Αυτή τη στιγμή όμως βρίσκεται σε φάση ενεργοποίησης με εγγραφή νέων μελών και το καλοκαίρι που έρχεται θα πραγματοποιήσει τις πρώτες του δραστηριότητες. Η ετήσια συνδρομή για τα νέα μέλη είναι 20 ευρώ (όπως και για τα ιδρυτικά) και με το νέο έτος η ανανέωση εγγραφής για όλα τα μέλη θα είναι στα 20 ευρώ.
Για την εγγραφή σας κατεβάστε την αίτηση ηλεκτρονικά από το Blog του Ναυτικού Ομίλου, στην επιλογή «Έγγραφα» (δείτε εδώ) και συμπληρώστε την και δώστε την μαζί με τη συνδρομή των 20 ευρώ στο μέλος του Ν.Ο.Μ.Α. Σούλα Βασίλειο. Επίσης η αίτηση υπάρχει σε έντυπη μορφή στο κατάστημα της Ντίνας Λιβιτσάνη καθώς και στη καφετέρια Ακρογιάλι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.