Σήμερα το βράδυ η χοροεσπερίδα του Α.Ο. Αλυζιακού στο κέντρο «OSTRELLA».


Την καθιερωμένη πασχαλιάτικη χοροεσπερίδα του κάνει και φέτος ο Α.Ο. Αλυζιακός. Απόψε το βράδυ στο κέντρο «OSTRELLA» θα έχουμε άλλη μία βραδιά με κέφι, χορό και ξεφάντωμα, όπως μας έχει συνηθίσει να κάνει κάθε φορά ο Αλυζιακός. Ας παραβρεθούμε λοιπόν όλοι να διασκεδάσουμε αλλά και να ενισχύσουμε οικονομικά την ομάδα του χωριού μας, που τόσες χαρές μας χάρισε φέτος με το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε και ας έχασε την άνοδο στην Α' κατηγορία στις λεπτομέρειες. Θα είμαστε όλοι εκεί απόψε....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.