Επιδημία αλαλίας... Άγνωστη η αιτία και ερευνάται.


Επιδημία αλαλίας έχει πέσει στους αιρετούς του Δήμου Ξηρομέρου σε σχέση με το θέμα του αμαρτωλού χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών, το χωροταξικό Γερουλάνου όπως όχι άδικα το αποκαλούν όλοι. Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης, αντιπολίτευσης και ανεξάρτητοι, Πρόεδροι Τ.Κ. λαρώσαν όλοι!!! Εξαίρεση αποτελούν ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Βότσης που πήρε καθαρή θέση, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα Κώστας Τζάλας με την καθαρή απόφαση που πήρε προχτές και την παρουσία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Λευκάδας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βάρνακα Βασίλης Πολύζος, με την παρουσία του και αυτός στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Λευκάδας. Όλοι οι άλλοι μούγκα στην στρούγκα....
Γιατί ρε παιδιά τόση αφωνία; Τι σας κλείνει το στόμα; Για κάποιους ξέρουμε τι τους εμποδίζει, αλλά για κάποιους άλλους πραγματικά αναρωτιόμαστε. Ψηφιστήκατε και εκλεγήκατε για να υπηρετήσετε τα συμφέροντα των δημοτών... Το θυμάστε;;;

Ο παραπολιτικός

16 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΘΕΣΗ Κ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΩΣ ΟΜΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣ. ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΨΗΦΙΣΜΑ

    Το Δ.Σ. του Δήμου Ξηρομέρου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την ψήφιση του χωροταξικού Σχεδίου για τις ιχθυοκαλλιέργειες, χωρίς την έγκριση του και χωρίς να ερωτηθούν οι Τοπικές Κοινωνίες αλλά με την λογική του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε».

    Καταγγέλλει

    α) Τον τρόπο που έγινε η σύνταξη της μελέτης, που κατά πληροφορίες και δημοσιεύματα ,
    συντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους ιχθυοκαλλιεργητές.
    β) Τον χρόνο και τον τρόπο που υπεγράφη η εν λόγω Κ.Υ.Α., από τους συναρμόδιους
    Υπουργούς και η δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. στις 4/11/2011, η οποία
    - έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τους παράκτιους αλιείς.
    - τινάζει στον αέρα κατ’ εξοχήν τουριστικές περιοχές της χώρας, με την χωροθέτηση Π.Α.Υ.
    σε μισθωμένες εκτάσεις 100 θαλασσίων στρεμμάτων, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μίγμα
    θαλάσσιων νεκροταφείων με ταυτόχρονο αποκλεισμό κάθε άλλης παραγωγικής
    και οικονομικής δραστηριότητας.
    Ο κίνδυνος είναι ορατός για:
    - τα ευαίσθητα οικοσυστήματα και τη λειτουργία τους.
    - τη διαχείριση του υδάτινου δυναμικού της χώρας.
    - την υποβάθμιση κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος που διαθέτει η χώρα.
    - την ανάπτυξη κάθε μορφής εναλλακτικών δράσεων τουρισμού σε όλα τα οικοσυστήματα.

    Ζητάει
    α) Την ανάκληση της εν λόγω Κ.Υ.Α. περί του χωροταξικού Σχεδίου για τις ιχθυοκαλλιέργειες.

    β) Νέο σαφές σχέδιο χωροταξικής ανάπτυξης των ιχθυοκαλλιεργειών που θα ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε μου
    Πράγματι αυτό το ψήφισμα υπάρχει. Όμως να συμπληρώσω και τα εξής:
    1. Μετά από ένα μήνα δώθηκε συγχώνευση-επέκταση 200 στρεμμάτων από το Δημοτικό Συμβούλιο με τους ψήφους της αντιπολίτευσης, γιατί 3 της συμπολίτευσης ψήφισαν κατά καθώς και ένας ανεξάρτητος προερχόμενος από την συμπολίτευση μένοντας πιστοί στο παραπάνω ψήφισμα. Υπάρχουν τα πρακτικά τι είπαν στο συμβούλιο και υπάρχουν και αυτά που είπαν έξω σε εμάς τον κόσμο για την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά σας.
    2. Εδώ και μέρες πήρε το αυτί σας για την επικείμενη εγκατάσταση κλουβιών και για κάποια επιτροπή αγώνα κατοίκων; Μία εκδήλωση συμπάθειας, συμπαράστασης, στήριξης;
    3. Εδώ και μέρες πήρε το αυτί σας για μία διαδήλωση κατοίκων στο Βαθιλιμνιό; Μία εκδήλωση συμπάθειας, συμπαράστασης, στήριξης, παρουσίας;
    4. Εδώ και μέρες πήρε το αυτί σας για μία παράσταση κατοίκων στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην Λευκάδα; Μία εκδήλωση συμπάθειας, συμπαράστασης, στήριξης, παρουσίας;
    Αλλά ξέχασα έχετε πάρει ψήφισμα εσείς..... Καθίστε λοιπόν και κλώστετο!!! Ευτυχώς ο κόσμος καταλαβαίνει. Άλλωστε η παντελής σας απουσία συζητιέται από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπληρώνω ότι δεν αναφέρομαι στην δημοτική αρχή αλλά σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, συμπολίτευσης, αντιπολίτευσης και ανεξάρτητους. Αδράνεια.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ?? ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ??? ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η Τ.Κ ΜΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ?

      Διαγραφή
  3. Παλιά μας τέχνη κόσκινο! Βγήκαν τώρα στα κεραμίδια αυτοί που όταν κάποιοι άλλοι φώναζαν πριν ακόμα ψηφιστεί η περιβόητη ΚΥΑ και ζητάνε και τα ρέστα! Πότε θα ξυπνήσει επιτέλους αυτός ο παραπλανημένος και υπνωτισμένος από την πλασματική ευημερία που του πουλούσαν τόσα χρόνια αυτοί που ψήφιζε; Πότε θα αποφασίσει επιτέλους ότι προτεραιότητα έχει το γενικό συμφέρον γιατι εκεί εντάσσεται και το ατομικό του; Πότε θα στείλει στο σπίτι τους όλους αυτούς που τους ξέρει πολύ καλά και γνωρίζει ότι είναι βδέλες στο σβέρκο του και θα φέρει τους ικανούς και ανιδιοτελείς που δεν υπόσχονται άκριτα, τους οποίους πάλι ξέρει ποιοι είναι, αλλά δεν τον αφήνει να τους αναδείξει ο φθόνος, η οικογενειοκρατία και η μετριοκρατία που έχει επιβάλει το κλάμπ των επαγγελματιών της πολιτικής; Κρίμα για όλους μας! Κύριως όμως για τα παιδιά και τα εγγόνια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΩΝ ΚΛΟΥΒΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΟΚΟΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ.ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ? ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ? ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ Η ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ? ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΒΑΡΟ Η ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς που ψηφίσατε την ''συγχώνευση'' απαντήστε μας ποιες μονάδες συγχωνευτήκαν και πόσα στρέμματα ήταν; Δώσατε 200 στρέμματα για ''συγχώνευση''. Απαντήστε μας....
      Νομίζετε ότι ζούμε σε άλλη χώρα εμείς; Σε όλη την Ελλάδα αυτό γίνεται.

      Διαγραφή
  5. Τα ψηφίσματα και οι αποφάσεις είναι άνευ ουσίας.
    Το θέμα είναι τι γίνεται στο παρασκήνιο απο τους ανθρώπους που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε πρόσωπα και πράγματα στην κεντρική εξουσία των Αθηνών.
    Πιέζουν προς στην σωστή κατεύθυνση;

    Μυτικιοτεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EXEIS ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΟΝ Ο ΞΕΛΟΛΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΑ ΠΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΤΕ; ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΥΝΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΜΟΤΕΡΑΚΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΑ ΛΙΟΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΤΡΟΒΙΑ ΔΕΝ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ; ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΑΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΟΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;; ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΝΑΤΕ; ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πολλά έχεις δίκιο, αλλά η λογική τού αφού "έχεις δεχτεί αυτά δέξου τα όλα" δεν περπατάει με την λογική αλλά με τους ιχθυοκλλιεργητές, το 'πιασες το υποννοουμενο;

      Διαγραφή
    2. Περιμενουμε να μας δειξετε φωτογραφιες απο τουριστικα μερη με ιχθυοτροφεια διπλα. κατοπιν προτεινω κλουβια παντου. σαντορινη, ροδο, μυκονο, ελουντα κ.α. αυτο θα λυσει το οικονομικο προβλημα της ελλαδας τουρισμος με πρωτογενη τομεα μαζι.
      κατοπιν εσεις πατε για το νομπελ οικονομιας και εμεις οι καλαμσανοι πλεον για μπανιο στο βαθιλιμνιο!!!!
      καλα μας κανετε και μας δουλευετε, εμεις φταιμε.
      ολα οσα ειπατε για το μυτικα ετσι ειναι. τα σκατα πανε στην θαλασσα και δεν κοβουν αποδειξεις οπως σχεδον γινεται σε πολλα τουειστικα μερη στην ελλαδα.
      το μεγαλυτερο οργιο φοροδιαφυγης γίνεται σαντορινη και μυκονο αλλα τους πρεπει ιχθυοτροφεια.
      επισης σε ολη την ελλαδα υπαρχουν και καποιοι επενδυτες μαιμου που τσακωσαν τα κοινοτικα χρηματα επενδυσαν δηθεν και μετα η επενδυση τους εκλεισε και ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα.

      Διαγραφή
    3. 5,33 είσαι απολαυστικός. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι. Τα είπες όλα.

      Διαγραφή
    4. Ρε φίλε πάντα τα ίδια απαντάς στο τέλος. Έχεις καταντήσει σαν το ΚΚΕ. Άλλαξέ το λίγο. Βάλε φετούλα, ελίτσες που λέει και ο Τζιμάκος, να το πάρει και ο μικρομεσαίος ο πελάτης. Να καταλάβει τι θέλεις να πείς, αυτό είναι το νόημα, με καταλαβαίνεις? Άσε την παπαγαλία με τον ακριβότερο Μύτικα από τη Λευκάδα κλπ κλπ κλπ κλπ. Για τα μοτεράκια και τα λιόσματα δεν έχεις και άδικο. Ειδικά για τα λιόσματα. Γιατί για τούς βόθρους πολλά μπορούμε να πούμε. Και για κάποιον άχρηστο δήμαρχο. Που όταν τελείωνε ο βιολογικός σε Αστακό και Πάλαιρο εμείς το είχαμε χάσει το τραίνο και μιλάγαμε για το που θα αδειάζει τούς βόθρους παράνομα το βυτίο του δήμου, αλλά από το οποίο όλοι βολευόμαστε και πιθανότατα να αδειάζεις κι εσύ το δικό σου βόθρο. Και για τα λιοτρίβια είναι θέμα χρόνου η λειτουργία τους σαν διφασικά (ή τριφασικά, δεν τα ξέρω καλά). Με αναστολή είμαστε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και είναι σίγουρο πως τουλάχιστον ένα από τα ελαιτριβεία την έχει έτοιμη την υποδομή. Τουλάχιτον ένα. Που σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένοι σε δεξαμενή συλλογής των λιοσμάτων (υγρά και στερεά) τα οποία στη συνέχεια θα αποτελούν την πρώτη ύλη για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Κοινώς το πρόβλημα λύνεται σιγά σιγά. Και με το βιολογικό πάλι λύνεται. Ευτυχώς ενδιαφέρεται μια ψυχή γι αυτόν τον τόπο. Σεμνά, μεθοδικά και αθόρυβα. Το δικό σου το πρόβλημα μπορείς να μου πείς πως θα το λύσουμε? Εκεί είναι που δεν βρίσκω απάντηση. Εάν μου βρείς λύση θα πάω και θα κάνω μπάνιο στα κλουβιά κάθε μέρα. Χωρίς στολή. Και αυτή την καραμέλα περί ακρίβειας στο Μύτικα σε σχέση με τη Λευκάδα άστην καλύτερα. Εκτίθεσαι.

      Διαγραφή
  8. ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ 1.31 ΠΟΛΛΗ ΣΩΣΤΟΣ .ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΞΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4.52 διάβασε παρεπιπτόντως και την επιστολή των αλλοδαπών επισκεπτών στο Μύτικα. Εάν δεν σου την έχουν μεταφράσει (που δεν το πιστεύω) να σου πώ μόνο ότι την προσπάθεια τοποθέτησης κλουβιών στην περιοχή την παρομοιάζουν στον Έλληνα πρωθυπουργό με την τοποθέτηση κλουβιών στο Κάπρι ή στην Γαλλική Ριβιέρα (Cote D Azur). Που σημαίνει ότι αυτά καλό είναι βεβαίως να τα παίρνουμε όλοι υπόψη (που κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να κάνουμε το χωριό μας οίκο ανοχής, για να μην το κόψει και ο διαχειριστής) αλλά ακόμα περισσότερο εσύ που επιμένεις σε κάτι το οποίο γνωρίζεις πολύ καλά ότι είναι λάθος. ΤΟΣΟ ψηλά την έχουν την περιοχή κάποιοι άνθρωποι. Εσύ γιατί εξακολουθείς και προσπαθείς να την υποβαθμίζεις? Ποιό το όφελός σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.