Επίσκεψη της κας Νίκης Φούντα στον Αστακό.


Επίσκεψη πραγματοποίησε στον Αστακό, έδρα του Δήμου Ξηρομέρου, σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2013, η Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ κα.Νίκη Φούντα η οποία είχε συνάντηση με τους Αντιδημάρχους, κ. Ανδρέα Μαγγίνα και κα. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν προβλήματα και κεντρικά ζητήματα του Δήμου Ξηρομέρου όπως:
1. ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ
2. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
3. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
4. ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΤΑΚΟΥ.
5. ΣΦΑΓΕΙΑ
6. ΥΔΡΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΙΑΝΤΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
7. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
8. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ
9. ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. 
10. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΜΥΤΙΚΑ
11. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
12. ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ 
13. ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΌ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ 
14. ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, οι δύο Αντιδήμαρχοι ζήτησαν από την κα. Φούντα την στήριξη και συμπαράστασή της, ως Βουλευτής του Νομού μας και μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων.
Υ.Γ.: Για τα προβλήματα των Δημοτικών Ενοτήτων Αλυζίας και Φυτειών η κα .Φούντα ενημερώθηκε από τους κατά τόπους Αντιδημάρχους και Προέδρους των Τ.Κ των περιοχών αυτών, κατά την επίσκεψή της εκεί τις προηγούμενες ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟ
(grafeiotipouxiromerou@gmail.com)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.