Διαπλάτυνση γεφυριών και διευθέτηση ομβρίων στον Μύτικα. Έργα που εξελίσσονται κανονικά.


Την περασμένη Παρασκευή κάναμε τον κόπο να επισκεφτούμε επί τόπου τα δύο έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στο Μύτικα. Στο σημείο των έργων συναντήσαμε και ανθρώπους του Δήμου, την Αντιδήμαρχο κα Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά και τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Ταμπάκη, που βρίσκονταν εκεί για να δουν την πρόοδο των έργων και να ενημερωθούν από τους εργολάβους.
Τα έργα για τα οποία σας μιλάμε είναι η διαπλάτυνση των γεφυριών στο Μύτικα αλλά και τα έργα συλλογής των ομβρίων που γίνονται σε μία περιοχή με πολύ μεγάλο πρόβλημα, όπως με παλαιότερη ανάρτηση μας (δείτε εδώ) είχαμε αναδείξει.
Και οι δύο εργολαβίες προχωράνε κανονικά και πολύ σύντομα τα δύο αυτά έργα θα τελειώσουν μαζί με την μικρή ταλαιπωρία που κάθε έργο στην φάση κατασκευής του δημιουργεί.





6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ...Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους βρεθηκε καποιος να αντικαταστασει τα γεφυρια που ειναι απ το 1930, οπως λενε οι παλιοι Μυτικιωτες-οσοι υπαρχουν ακομα- , στο "δρομο στα περιβολια".
    Ειναι μερος της ιστοριας του χωριου μας!! Οπως παει και η παλια σκαλωσια-δεν υπαρχει γνησιος Μυτικιωτης που να μην εριξε βουτια απ αυτη τη σκαλωσια- και μας εφεραν ενα μπαουλο στη θεση της που σκουζει.
    Ομως απο τις φωτογραφιες φαινεται οτι ακομα μια φορα γινονται δημοσια εργα με κακη, κακιστη ποιοτητα.
    Εγω δεν πηγα ακομα να τα δω αλλα απ τις φωτο φαινεται οτι οι πλακες καπου ακουμπανε.
    Αν ακουμπανε σε κρασπεδο τσιμεντου εχει καλως, ομως αν ακουμπανε στο χωμα τοτε θα εχουμε προβλημα.
    Οι σωληνες δεν ειναι προφυλαγμενες για τη περιπτωση υποχωρησις του χαλικια.
    Αν καποιος τα ειδε και μπορει να διευκινισει τα ανωτερω τον ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα όμβρια θα πω
    έστω και αργά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    Ειχε πολυ μεγαλο προβλημα σε εκεινο το σημειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ERGA GINONTE GIA TOUS PSIFOUS KAI OXI GIATI TA XRIAZETE O TOPOS KSYMNATE XORIANOI. TOSA XRONIA KYBERNANE TORA TA IDANE? KALA XRISTOUGENNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κακα εκει στο δημο στη καντηλα οταν σας κανουν καλοπστη κριτικη ολο απαντατε -----τα εργα ειναι παντα καλα ασ αφησουμε τι γκρινια.----
    Τι γρικνια ανθρωπε μου.στην ελλαδα ζουμε. Ωσ και το πρωην υπουργο Λιαπη πιασανε με αυτοκνητου χωρις πινακιδε ανασφαληστο , τι μου λες τωρα. Ουτε μιγα στο σπαθισας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.