Εθελοντική αιμοδοσία Συλλόγου Γυναικών Μύτικα.

Οι γιατροί του κλιμακίου αιμοληψίας του Νοσοκομείου Λευκάδας με την Ταμία του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα κα Νίκη Ταλαμάγκα.
Πραγματοποιήθηκε προχτές Κυριακή, 15/12/2013, η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Η αιμοληψία έγινε από κλιμάκιο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λευκάδας στο Κέντρο Υγείας Μύτικα. Ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα ευχαριστεί όσους προσέφεραν αίμα και αυτούς που προσήλθαν, αλλά για διάφορους λόγους δεν τους επετράπη η αιμοληψία. Επίσης ευχαριστεί τους γιατρούς του κλιμακίου αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λευκάδας.
Την διαχείριση των φιαλών αίματος κάνει τριμελής επιτροπή που έχει οριστεί για το σκοπό αυτό, ώστε να υπάρχει σωστή διαχείριση και χρησιμοποίηση του αποθέματος εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη.
Εμείς από μεριάς μας συγχαίρουμε τις γυναίκες για την πολύ καλή αυτή πρωτοβουλία που την έχουν καθιερώσει, ευχόμαστε την επόμενη φορά οι εθελοντές αιμοδότες να είναι περισσότεροι, και επ' ευκαιρία Χρόνια Πολλά σε όλους προπάντων με υγεία!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.