Κλουβί ιχθυοτροφείου περιπλανώμενο στην θάλασσα το κότσαρε ψαράς μέχρι τον Μύτικα.


Κλουβί ιχθυοτροφείου, το οποίο πιθανόν δεν είχε ασφαλιστεί σωστά από τους ιδιοκτήτες του και με την τελευταία κακοκαιρία έφυγε μεσοπελαγής, περισυνέλεξε Μυτικώτης ψαράς και το κότσαρε και το έφερε στην παραλία δίπλα στο λιμάνι του Μύτικα, όπου και το έδεσε.
Το κλουβί το είδαν και άλλοι ψαράδες στην περιοχή «Χαλάσματα» στον Κάλαμο και πιθανόν θα ήταν στην θάλασσα για ημέρες και για νύχτες, και το νύχτες είναι αυτό που φοβίζει γιατί όλοι καταλαβαίνουμε την επικινδυνότητα που συνεπάγεται αυτό.
Ο Μυτικιώτης που το κότσαρε ενημέρωσε το λιμενικό αλλά και πολλοί πολίτες επίσης.

3 σχόλια:

 1. Αυτό το παλιοκλουβί είναι ακόμα στο λιμάνι. Ρε Πρόεδρε πήρες κανένα Λιμεναρχείο τηλέφωνο? Οι ευαίσθητοι ιχθυοκαλλιεργητές, δεν αναζήτησαν το κλουβί τους? Τι στο καλό γίνεται με την πάρτη τους? Το μεγαλείο της αλητείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μας το έστειλαν για να μας προετοιμάσουν ψυχολογικά για τα πολλά που πρόκειται να έρθουν.
  Κοιμηθείτε Μυτικιώτες.
  Παίξτε τις πρέφες σας, τα στοιχήματα σας, κάντε τα καρναβάλια σας δείτε τα ποδόσφαιρα και τα μπάσκετ σας και για το χωριό σας θα κανονίσουν άλλοι.
  Εσείς θα σηκώσετε την επανάσταση στα καφενεία μετά, αφού όλα θα έχουν γίνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρε φίλε 3:51, γιατί δεν "έρχεσαι" να μας ξυπνήσεις...

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.