Wi-fi πάπαλα για το Δήμο Ξηρομέρου.


Πηγή: http://kpxiromerou.blogspot.gr

Εκτός έμεινε ο Δήμος Ξηρομέρου από το δωρεάν WiFi γιατί δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου. Το θέμα το αναδεικνύει με δόση χιούμορ η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών και δυστυχώς είναι ακριβώς έτσι, και το είχαμε αναδείξει και εμείς στις 12 Μαρτίου με σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ).

2 σχόλια:

  1. δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου,τους λενε ελατε να σας δωσουμε και αυτοι στην κοσμαρα τους,αντε μετα να περιμενεις απο αυτους τους ανθρωπους να διεκδικησουν οταν αδιαφορουν για τα ετοιμα.Θελουν να αλλαξουν και τον τοπο,μαλλον θα τον βουλιαξουν και αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή η μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα. Να πούμε λοιπόν όλη την αλήθεια.
    1) Ελεύθερο wi-fi και μάλιστα με ονομαστική ταχύτητα 24mbps και πραγματική 16 Mbps παρέχεται δωρεάν από ιδιώτες σε όλα τα σημεία της παραλίας του Αστακού, και στον Μύτικα αλλά και σε πάρα πολλά σημεία των χωριών μας.
    2) Το συγκεκριμένο free wi-fi αφορά ανώτερη ταχύτητα 1 Mbps, σύνδεση 30 λεπτών και μετά νέα επανασύνδεση και δεν μπορείς να πας σε όποια ιστοσελίδα θες. Παράδειγμα δεν μπαίνει στο Taxisnet, δεν μπαίνει σε internet banking.
    3) Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του δωρεάν wi-fi για εμάς που ξέρουμε είναι άλλο ένα πρόγραμμα με χρήματα κοινοτικά που είναι σχεδιασμένο στο πόδι απλά για να απορροφήσουμε τα χρήματα και να παρουσιάσουμε ότι έχουμε ποσοστά απορροφιτικότητας. Υπάρχουν Δήμοι που και παλαιότερα έχουν υλοποιήσει σχετικά προγράμματα. Ρωτήστε να μάθετε το αποτέλεσμα. Με φτηνό εξοπλισμό εγκαταστήσαν wi-fi και ίσχυαν όλοι οι περιορισμοί που προανέφερα. Συντήρηση δεν υπήρχε με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και τα περισσότερα έχουν σταματήσει. Τα κοινοτικά λεφτά βέβαια σπαταλήθηκαν.

    Τελειώνοντας. Ελεύθερο wi-fi πλέον υπάρχει παντού και το έχουν παρέχει οι ιδιώτες με δικά τους έξοδα.
    Το ελε'υθερο wi-fi στην Ελλάδα είναι μία αμαρτωλή ιστορία κατασπατάλησης κοινοτικών χρημάτων για την οποία ιστορία αν υπήρχε σοβαρό κράτος θα έπρεπε κάποιοι να λογοδοτήσουν.

    Κοντινό παράδειγμα το wi-fi της αλυζίας για να μην μιλάω και αφηρημένα και να καταλαβαινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.