Δήλωση υποψηφιότητας κ. Αλέξανδρου Γιώτη με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Αγαπητοί φίλοι Συνδημότες και Συνδημότισσες.
Θέλω κι εγώ, όπως κι εσείς, να δω το Ξηρόμερο να αλλάζει προς το καλύτερο! Θέλω, τα παιδιά μου, τα παιδιά μας, να είναι υπερήφανα για την ιδιαίτερη πατρίδα τους! Θέλω να ξεκινήσει μια νέα σελίδα στην ιστορία του Ξηρομέρου!
Είναι αλήθεια πως κατά το παρελθόν έγιναν λάθη και παραλήψεις. Κανένας άλλωστε δεν είναι τέλειος. Στην πορεία μαθαίνουμε από τα λάθη μας και με την θέληση και την αγάπη για τον τόπο μας γινόμαστε καλύτεροι .
Οι νέοι άνθρωποι που φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο της Κυρίας Ντίνας Κουμανδράκη Σαμαρά, καθώς και η πείρα που πλέον έχω αποκτήσει μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά, με οδηγούν στην πεποίθηση ότι ο συνδυασμός ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης είναι η καλύτερη επιλογή για τον τόπο μας.
Για τον λόγο αυτό , ζητώ την στήριξή σας στην υποψηφιότητά μου για Δημοτικός Σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές και σας διαβεβαιώνω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να αποδείξουμε ότι το Ξηρόμερο αλλάζει πραγματικά!
Γιατί όλοι μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλο, μπορούμε να κάνουμε το Ξηρόμερο έτσι όπως το ονειρευόμαστε!

Φιλικά

Γιώτης Αλέξανδρος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.