Απαραίτητες εξηγήσεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.


Με αφορμή σχόλιο αναγνώστη μας αλλά και πολλά άλλα που δέχομαι, πάνω στην απόφαση μου σαν διαχειριστής του Blog, για λόγους αρχής να κάνω «αναστολή» στην λειτουργία του όσον αφορά το θέμα των δημοτικών εκλογών μέχρι την 25η Μαΐου, αναρτώντας μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις των συνδυασμών και των υποψηφίων τους, με απενεργοποιημένα τα ανώνυμα σχόλια και δεχόμενο μόνο επώνυμα. Επίσης να δέχομαι πλέον μόνο η επώνυμη αρθρογραφία με θέμα τις δημοτικές εκλογές θα πω δύο πράγματα:
1) Παρότι και εμένα η θέληση μου ήταν να συνεχίσω όπως πριν να δέχομαι και να αναρτώ και ανώνυμα σχόλια και αρθρογραφία, πείτε μου εσείς με ποιο τρόπο, όντας υποψήφιος με ένα συνδυασμό, θα πείσω τον οποιοδήποτε ότι τα ανώνυμα σχόλια τα φιλτράρω σωστά και δεν τα κατευθύνω προς όφελος του συνδυασμού μου; Άρα τελικά πιστεύω ότι πράττω το σωστό.
2) Ισχύει αυτό που έγκαιρα εδώ και δύο μήνες είπα και ανακοίνωσα και το έχω τηρήσει απαρέγκλητα για όλους τους συνδυασμούς και υποψηφίους και το οποίο το ξαναθυμίζω παρακάτω. Με ευθύνη του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο πολίτης», οι οποίοι με σχετικό τους e-mail μου είπαν ότι δεν ξαναστέλνουν δελτίο τύπου, δεν αναρτάτε υλικό από τον συγκεκριμένο συνδυασμό. Βέβαια αργότερα μου έστειλαν άλλο e-mail που μου ζητούσαν να βάλω μόνιμα στο Blog το νέο site του συνδυασμού τους εκτός από το Blog, κάτι το οποίο το έκανα. Στην διάθεση τους αν αλλάξουν γνώμη, το Blog να προβάλει κανονικά τον συνδυασμό. Δεν τίθεται κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το κείμενο που βάλαμε πριν δύο μήνες.
Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση πλησιάζουν και νιώθουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε από τώρα μερικά πράγματα. Διαπιστώνουμε ήδη ότι η μάχη στο Δήμο Ξηρομέρου έχει αρχίζει να ανάβει και καλό είναι να διατυπώσουμε από τώρα που είναι νωρίς την θέση μας.
Το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έχει κατά νου να προβάλει χωρίς αποκλεισμούς και ισότιμα όλους τους συνδυασμούς. Οτιδήποτε υλικό σταλεί από τους υποψηφίους για το Δήμο Ξηρομέρου θα αναρτάται πάραυτα. Επίσης θα προσπαθούμε να αναδημοσιεύουμε ότι υλικό αναρτάται ή δημοσιεύεται σε άλλα μέσα και αφορούν τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ξηρομέρου.
Αν δείτε κάποιον συνδυασμό να προβάλλεται περισσότερο, θα είναι πολύ απλά γιατί στέλνει περισσότερο υλικό προβολής και για κανένα άλλο λόγο. Αν κάποιοι δεν στέλνουν υλικό, λογικό είναι να μην έχουν την ανάλογη προβολή των θέσεων τους και γι αυτό δεν θα ευθυνόμαστε εμείς.
Αν κάποιοι έχουν επιλέξει να προωθήσουν με άλλους τρόπους την υποψηφιότητα τους, δηλαδή τον παλιό τρόπο πόρτα-πόρτα, τηλέφωνο-τηλέφωνο, τραπεζώματα και κεράσματα, δικαίωμα τους, αλλά μην ζητάνε τον λόγο από το Blog για την μη προβολή τους. Αν δεν στείλουν υλικό πως θα μπορέσουμε να προβάλλουμε τις θέσεις τους;
Καλό λοιπόν θα είναι όλοι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι να οργανώσουν αυτό το κομμάτι της προβολής τους στα τοπικά μέσα. Εμείς αναμένουμε τα κείμενα με τις θέσεις-προτάσεις-παρεμβάσεις τους, το φωτογραφικό υλικό τους ή και τα βιντεάκια τους να τα αναρτήσουμε για να προβάλουμε τις υποψηφιότητες τους και να ενημερώσουμε όσον το δυνατό καλύτερα τους συνδημότες μας.
Επίσης και μεμονωμένοι δημότες μπορούν να αρθογραφήσουν, επώνυμα ή ανώνυμα για οποιοδήποτε θέμα, με ενεργοποιημένα τα σχόλια ή απενεργοποιημένα αν θέλουν, εννοείται βέβαια τηρώντας τους κανόνες ευπρέπειας και συμπεριφοράς.
Για κάποιους καλοθελητές μάλλον χρειάζεται να τονίσουμε καθαρά ότι, εννοείται βέβαια ότι όλα αυτά είναι δωρεάν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.