Διπλή απάντηση υποψήφιου Δημάρχου κ. Αναστάσιου Κατσιπάνου στην Αντιδήμαρχο κ. Καραπάνου-Κολοβού Ευθυμία και στον υποψήφιο Δήμαρχο Βότση Γεράσιμο.


Κυρία Καραπάνου, ο κόσμος δεν λέει που πήγες και τι έκανες με τον ειδικό σύμβουλο σου και σύζυγό σου Χρήστο Κολοβό Στρατηγό. Το μόνο που θέλει να μάθει είναι το τι δεν κατάφερες εκεί που πήγες κατά τα λεγόμενα του Γεωργαλή.
Η γνώμη σου κυρ. Καραπάνου ποια είναι; Να φύγουν ή να μείνουν; Και που διαφωνείς με τα λεγόμενά μου; Πείτε στον κόσμο που ανήκουν οι ιχθυοκαλλιέργειες; Στον Δήμο Ξηρομέρου ή σε άλλο Δήμο;
Πείτε στον κόσμο κάτι ακόμη, εισπράττει κάτι ο Δήμος από αυτές τι επιχειρήσεις;
Σίγουρα όμως εισπράττει από τους κτηνοτρόφους.
Παθαίνει ζημιές η περιοχή ως προς τον τουρισμό;
Κατά τη γνώμη εμένα και του Κυρ. Βότση μετατρέψατε τον Δήμο Ξηρομέρου σε γραφείο ευρέσεως εργασίας. Μήπως διαφωνείς;
Για αυτό το θέμα ή για άλλο ήταν που σε έβριζε ο Δήμαρχος και ήθελε να σε διαγράψει από Αντιδήμαρχο…
Δεν έχεις καμία υποχρέωση που σε έκανα Αντιδήμαρχο και σε προστάτευα στις δύσκολες στιγμές που πέρναγες με τον Δήμαρχο; Ο Γιάννης ο Λύτρας δεν είχε πει στο συμβούλιο ότι όλα είναι παράνομα;
Το 2011 δεν ψηφίσαμε ομόφωνα να φύγουν; Εγώ το φωνάζω δυνατά να φύγουν, εσύ τι λες; Μπορείς να εξηγήσεις στον κόσμο τους χάρτες NATURA, ΖΩΝΕΣ, Α, Β ή π.χ. Α3 κλπ. Αν δεν μπορείς ρώτα τον Γεωργαλή που συνεργαστήκατε. Αυτός μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω από σένα…
Κλείνοντας, κάποια μέρα θα σε καλέσω να απαντήσεις για το χωριό μας για πράγματα που ξέρεις. Γιατί; Για τις ιχθυοκαλλιέργειες κατά τη γνώμη μου δεν γνωρίζεις τίποτα.
Όσον αφορά κύριε Βότση, εγώ είμαι δεξιός και υπερήφανος... Φασίστας και προοδευτικός είσαι ΕΣΥ…..
Είσαι ο μόνος που οχυρώνεται πίσω από κόμμα για να βγει σύμβουλος…. Αν έχεις τα κότσια ας δοκιμάσεις μόνος σου μακριά από το κόμμα σου το (ΚΚΕ).
Προς τους δημότες και δημότισσες του Δήμου Ξηρομέρου.
Για τις αλήθειες που έχω πει στα τρία χρόνια ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος περιμένω πρώτα την στήριξή σας και μετά με την ψήφο σας. 6932528815

4 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε τάσο που εβγαλες την κολοβού αντιδήμαρχο χαχαχαχα ενω βγήκε πρώτη στο χωριο σε ψήφους και εσύ 3ος και για λιγους ψηφους 4ος και δε θαβγαινες δημντικός συμβουλος. Οτι θελεις λες. Τωρα δε θα βγεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προχωρα τασο και μην μπαινεις σε διαλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΟΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που χάλασε η σεμπριά με το Γεωργαλή? Άϊτε και όλοι για την καρέκλα νοιάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.