Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του νομού η παιδική ομάδα της Αναγέννησης Αστακού.


Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρα 05:30 μ.μ., στο Μεσολόγγι και στο ενωσιακό γήπεδο Θ. ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ θα αγωνιστεί το παιδικό τμήμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ στα πλαίσια των τελικών του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣΝΑ.
Η μικρή ομάδα της Αναγέννησης κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να περάσει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του νομού και να καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (η μεγαλύτερη ακαδημία της Ελλάδας ) στον έναν από τους δυο ημιτελικούς του final four. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να παραστούν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της ομάδας μας και να την ενισχύσουν στη δύσκολη αυτή μάχη.

Εκ της Διοίκησης του Συλλόγου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.