Στην Βουλή των Εφήβων ο μαθητής της Β' Λυκείου Μύτικα Χρύσανθος Χριστονίκος.

Ο Χρύσανθος με τον πατέρα του Νίκο.
Για μία πολύ τιμητική διάκριση για τον μαθητή Χρύσανθο Χριστονίκο της Β' Λυκείου και κατά επέκταση για το Γενικό Λύκειο Μύτικα, μας ενημέρωσε ο Λυκειάρχης κ. Νίκος Πολίτης. Ο Χρύσανθος είναι μεταξύ των έξι μαθητών που επιλέχτηκαν από τον νομό Αιτ/νίας για συμμετοχή στη σύνοδο της Βουλής των Εφήβων που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου και θα διαρκέσει τρεις ημέρες.
Άριστος μαθητής, άριστος αθλητής και πάρα πολύ καλός χαρακτήρας ο Χρύσανθος. Εμείς του ευχόμαστε και εις ανώτερα και να τον χαίρονται οι γονείς του, οι συγγενείς του και οι φίλοι του.

3 σχόλια:

 1. Νίκο,Κατερίνα συγχαρητήρια για το Χρυσανθο.
  Θα υπέγραφα με το όνομα μου,αλλά δε θελω να φανεί ως κολακείας και έτσι το αποφεύγω.
  Πάντα τέτοια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο, Συγχαρητήρια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Χρύσανθος είναι σταθερή αξία για όλους μας
  Πάντα τετοια αγόρι μου
  Συγχαρητηρια σε εσένα και στην οικογενεια σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.