Με την Ντίνα Σαμαρά κατεβαίνει υποψήφιος ο Πρόεδρος του Ακαρνανικού Φυτειών κ. Θεόδωρος Ρούτσης.Την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου στη δημοτική ενότητα Φυτειών με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» της Ντίνας Κουμανδράκη Σαμαρά, ανακοίνωσε ο πετυχημένος και δραστήριος Πρόεδρος του Ακαρνανικού Φυτειών Θεόδωρος Ρούτσης.
Ο Θεόδωρος Ρούτσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Φυτείες Ξηρομέρου, το Φεβρουάριο του 1956 και εργάζεται ως δικαστικός υπάλληλος στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου.
Αποφοιτώντας με άριστα από τις εγκύκλιες σπουδές του, σπουδάζει Εργοδηγός Μηχανολόγος στην Αθήνα, ενώ μετά το επιτυχημένο πέρας της φοίτησής του στη σχολή εργάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην γερμανοαγγλική εταιρεία Mannesmann.
Το Σεπτέμβριο του 1981 απασχολείται από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, εκεί όπου παραμένει και συνεχίζει να εργάζεται για δέκα ολόκληρα χρόνια.
Η μεγάλη αγάπη για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε, μεγάλωσε και απόκτησε όλα τα εφόδια για την αμείωτη δράση και το έντονο ενδιαφέρον του για τα κοινά τον γυρίζει πίσω στις Φυτείες και στο Αγρίνιο το 1992 ως δικαστικό υπάλληλο στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα.
Ως ανήσυχο πνεύμα ασχολείται με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα και δεν αργεί να συμβάλλει στα κοινά με την παρουσία του ως:
- Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Ακαρνανικός» του Δήμου Φυτειών.
- Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυτειών.
- Πρόεδρος του Οικολογικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου του Δήμου Φυτειών.
- Μέλος του ΔΣ Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου.
- Μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Οργάνωσης του Δήμου Αγρινίου, όπως και υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος.
Ο Θεόδωρος Ρούτσης θέτει υποψηφιότητα ως για δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου στη δημοτική ενότητα Φυτειών με τον συνδυασμό "ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης" της Ντίνας Κουμανδράκη Σαμαρά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.