Δήλωση υποψηφιότητας κ. Κώστα Τριποτσέρη με το συνδυασμό το «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Συνδημότες και Συνδημότισσες.
Πάντα πίστευα ότι κάθε πολίτης πρέπει να είναι ενεργός, να συμμετέχει στα κοινά και ο καθένας με τις δυνάμεις του να βάζει ένα λιθαράκι στον αγώνα για την προκοπή αυτού του τόπου.
Στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά, στηρίζοντας το συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ –ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», με υποψήφια Δήμαρχο την κ. Ντίνα Κουμανδράκη - Σαμαρά. Θεωρώ ότι η κ. Ντίνα Σαμαρά έχει τη διάθεση, την εμπειρία και τις ικανότητες να αλλάξει τα πράγματα στον τόπο μας και πλαισιωμένη από κατάλληλους συνεργάτες μπορεί να τα καταφέρει.
Είναι καιρός μακριά από προσωπικές πολιτικές και από τα πάρε δώσε τόσων χρόνων να φτιάξουμε ένα Δήμο που θα είναι δίπλα στον πολίτη και στην καθημερινότητα του, που θα αναβαθμίσει τις υποδομές στον τόπο μας, το περιβάλλον, τον πολιτισμό.

Φιλικά
Κώστας Τριποτσέρης

Καθηγητής Φυσικός
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος
Παναγούλας Δήμου Ξηρομέρου

2 σχόλια:

  1. Συμμαθητή και φίλε Κωστά καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο για την ποιότητα της υποψηφιότητας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.