Το γάντι του δημόσιου διαλόγου προς τους συνυποψηφίους του των άλλων συνδυασμών έριξε ο κ. Ηλίας Γεωργαλής.

 

Αν η προεκλογική εκστρατεία έχει ένα νόημα, αυτό είναι να ενημερωθεί ο πολίτης - ψηφοφόρος για την ποιότητα των προγραμμάτων, της γενικότερης συγκρότησης και της επάρκειας των υποψηφίων.
Με αυτή την έννοια και σε αυτή τη λογική, καλώ την κ. Κουμανδράκη - Σαμαρά και τον κ. Γαλούνη σε δημόσια ανοιχτή συζήτηση με όποιο τρόπο αυτοί επιθυμούν: στην τηλεόραση, ζωντανά στην παραλία του Αστακού, μέσω WebTV (που εύκολα μπορεί να οργανωθεί) ή με όποιο άλλο τρόπο αυτοί σκεφτούν. 
Όσον αφορά το συντονισμό της συζήτησης, προτείνω να αφεθεί σε έναν ή περισσότερους δημοσιογράφους κοινής αποδοχής. 
Ας απαντήσουν άμεσα και δημόσια αν αποδέχονται την πρόταση και είναι βέβαιο πως θα βρεθεί ο τρόπος.
Ευνόητο είναι πως στη συζήτηση, από τη μεριά μας, καλούνται να συνεισφέρουν με τις απόψεις τους και οι άλλοι επικεφαλής, ο κ. Βότσης και ο κ. Κατσιπάνος.
Όσο μας αφορά και όσο περνά από το χέρι μας, να είναι σίγουροι οι πολίτες του Ξηρομέρου ότι αυτές οι εκλογές δε θα γίνουν στα μουγκά, και οι κκ. Κουμανδράκη και Γαλούνης δε θα κρυφτούν. 
Το πρόγραμμα και οι θέσεις της «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» θα φτάσουν σε κάθε χωριό, σε κάθε σπίτι, σε κάθε πολίτη με όλα τα μέσα επικοινωνίας. 

Ηλίας Γεωργαλής

Επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.