Πλήρες εργαστήριο Πληροφορικής στο Δημοτικό Σχολείο Αστακού από το νομικό πρόσωπο του Δήμου.


Τηρώντας την υπόσχεση της η κ. Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά ως Πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου, παρέδωσε στο Δημοτικό Σχολείο Αστακού τον εξοπλισμό ενός πλήρους εργαστηρίου Πληροφορικής. Ο εξοπλισμός που αγοράστηκε από χρήματα του Δήμου και παραχωρήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο αποτελείται: Από δέκα ολοκαίνουργιους υπολογιστές τύπου Laptop, μάρκας Hewlett Packard τελευταίας τεχνολογίας, έναν έγχρωμο εκτυπωτή τεχνολογίας Laser, με δυνατότητα υψηλής ποιότητας εκτύπωσης, μάρκας Samsusng, ένα βιντεοπροβολέα τεχνολογίας DLP, υψηλής ανάλυσης, μάρκας Hitachi και ένα πανί προβολής πολύ καλής ποιότητας.
Ως γνωστό από πέρυσι το Δημοτικό Σχολείο Αστακού εντάχθηκε στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία Ενιαίου Αναμορφωμένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος (ΕΑΕΠ), με την Πληροφορική να εισάγεται σε όλες τις τάξεις. Όμως για να διδαχθεί το μάθημα της Πληροφορικής θα έπρεπε το σχολείο να διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο εργαστήριο Πληροφορικής, κάτι το οποίο το Δημοτικό Σχολείο Αστακού δεν διέθετε ως σήμερα και από το νέο σχολικό έτος θα είναι γεγονός.


Έτσι λοιπόν στις 11 Σεπτεμβρίου που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στο Δημοτικό Σχολείο Αστακού, τα πάνω από 200 παιδάκια θα βρεθούν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. Ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο εργαστήριο Πληροφορικής θα έχει αντικαταστήσει το πεπαλαιωμένο και με πολλές ελλείψεις περυσινό εργαστήριο.


Η ζωή αυτού του εργαστηρίου είναι κοντά στην δεκαετία και με πρόχειρους υπολογισμούς πάνω από 600 παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου Αστακού πρόκειται να εκπαιδευτούν σε αυτό το σύγχρονο εργαστήριο.



Καλό είναι ο Δήμος να έχει πάντα στις προτεραιότητες του τις σχολικές μονάδες, γιατί τόσο το Δημοτικό Σχολείο Αστακού αλλά και όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας έχουν πολλές ανάγκες και σίγουρα εκεί τα χρήματα πιάνουν τόπο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.