Παναγιώτης Στάϊκος: «Φίλε Τάκη ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή τύχη!!!».


Του Παναγιώτη Στάϊκου.

Το γεγονός ότι σε αυτές τις εκλογές δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, ουδόλως επηρεάζει τα αισθήματα χαράς και ικανοποίησης για την Υπουργοποίηση του εκλεκτού και πολύ αγαπητού συμπολίτη μας Δημήτρη Στρατούλη. Ο Δημήτρης Στρατούλης είναι ένας άνθρωπος με ξεχωριστό του ήθος και διακρίνεται για την σεμνότητα, εντιμότητα και απλότητά του. Μαχητής της ζωής και της πολιτικής από τα νεανικά του χρόνια. Από την εποχή που διαχωρίστηκε η Ενωμένη Αριστερά, είναι ενταγμένος στην Ανανεωτική Αριστερά, την οποία υπηρετεί με συνέπεια, αυταπάρνηση και δυναμισμό.
Με χειμαρρώδη πολιτικό λόγο, διακρίνεται για τον δυναμισμό και την παρρησία του, με τα οποία καταθέτει και υπερασπίζεται την άποψή του και τις κομματικές του θέσεις, χωρίς ποτέ να προσβάλει τον συνομιλητή του, γιατί τον διακρίνει μια έμφυτη ευγένεια.!!!
Έτσι είναι αγαπητός όχι μόνο στους υποστηρικτές του αλλά και αντιπάλους του. Πρέπει να τονιστεί, ότι είναι και άριστος οικογενειάρχης.!!!
Σίγουρα μεγάλη τιμή για τον Αστακό.


Εάν δεν κατέθετα αυτά τα λόγια ψυχής, θα ήμουν αχάριστος, αφού ο Τάκης με τον οποίο με συνδέει μια φιλία 40 ετών, ήταν δίπλα μου σε όλους τους εκλογικούς μου αγώνες και δράττομαι της ευκαιρίας να του εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου (παραθέτω δυο φωτογραφίες από το αρχείο μου σε προεκλογική μου ομιλία σε Ξενοδοχείο στη Αθήνα). 
Φίλε Τάκη ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή τύχη!!!

Υ.Γ.
Συνήθως τα πολιτικά πρόσωπα δεν συνειδητοποιούν, ότι έρχεται μια μέρα που δεν θα είναι στο πόστο τους. Φίλε Τάκη θα σου ευχηθώ, κάτι το οποίο αισθάνθηκα εγώ. Όταν θα έλθει η μέρα, κατά την οποία θα παραδώσεις το γραφείο σου και σου εύχομαι να αργήσει πολύ, να είσαι πιο χαρούμενος, ικανοποιημένος και ευτυχισμένος από την ημέρα που το παρέλαβες.!!!!
Με βαθειά εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς.

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 

6 σχόλια:

 1. Κι άν συμφωνώ κι άν διαφωνώ , πολιτικό πολιτισμό !
  ενεργοί απλοί πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Στρατούλης υπουργος της ελληνκής κυβέρνησης! αδιανόητο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εδώ ήταν ο Γιακουμάτος υπουργός.
   Ο Στρατούλης σε πείραξε?

   Διαγραφή
 3. ΝΑΙ στον πολιτικό πολιτισμό !
  ΟΧΙ στον πολιτικό ευτελισμό.
  ενεργοί απλοί πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολιτικό πολιτισμό ! με Σεβασμό σε : ήθη , έθιμα , παράδοση , θεσμό !
  ενεργοί απλοί πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν υπάρχει πολιτικός πολιτισμός. Τον πήρε ο Σαμαράς με το σαπούνι από το Μαξίμου. Πολιτικός Πολιτισμός σημαίνει γλύψιμο και κωλοτούμπα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.