Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Συνωστισμός για μία θέση στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ξηρομέρου.


Μεγάλη ζήτηση μαθαίνουμε ότι έχει από τους δημοτικούς συμβούλους μία θέση στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ξηρομέρου. Το Δ.Σ. του νέου Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου θα συγκροτηθεί στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής και η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να προκύψουν κόντρες και δυσαρέσκειες.
Μία ψυχή που ξέρει πρόσωπα και πράγματα μέσα στο Δημαρχείο λέει ότι είναι πολύ καλή περίπτωση να είσαι στο συγκεκριμένο Δ.Σ. και άσε που μπορεί να προκύψει ξώφαλτσα καμία αντιμισθία ή τίποτα οδοιπορικά.

1 σχόλιο:

  1. Οπως στην κοινωφελη ετσι και εδω θελουν να υπηρετησουν και να προσφερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.