Νίκη με 2-1 για τον Αλυζιακό εναντίον του Ακαρνανικού Θυρίου.


Νίκη με 2-1 είχαμε για τον Αλυζιακό στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ακαρνανικό Θυρίου μέσα στον Μύτικα στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Τ. Χαντζαρά κατάφερε να πάρει την νίκη δύσκολα, προσθέτοντας άλλους τρεις πόντους στο σακούλι της. Σε έναν αγώνα ο οποίος έγινε με ηλιόλουστο καιρό παρουσία σχετικά λίγων φιλάθλων, ο Αλυζιακός επιβλήθηκε εδραιώνοντας την θέση του στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η μορφή του αγώνα θα λέγαμε ότι ήταν η εικόνα των ημιχρόνων στο ανάποδο. Στο Α' ημίχρονο πλήρης κυριαρχία του Αλυζιακού και στο Β' ημίχρονο πλήρης κυριαρχία του Θύριου.
Στα αξιοσημείωτα, η αποστολή του Θύριου αποτελούνταν από μόνο 13 παίκτες, με 11 από αυτούς μικρής ηλικίας και τους 9 να παίζουν βασικοί. Νεανικότατη η ομάδα του Θύριου και δείχνει το δρόμο για το ποιος πρέπει να είναι ο σκοπός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Πάμε στις λεπτομέρειες του αγώνα.
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
Στο 1' λεπτό ωραίος συνδυασμός του Χ. Καρδή του Αλυζιακού με τον Α. Αποστολάκη ο οποίος κάνει το 1-0. Γκολ από τα αποδυτήρια για τον Αλυζιακό.
Στο 12' λεπτό όμορφη κάθετη πάσα από το Γ. Παπανικόλα του Αλυζιακού στον Α. Αποστολάκη που σε διπλό τετ α τετ δεν καταφέρνει να νικήσει τον τερματοφύλακα Καραΐσκο. Μεγάλη ευκαιρία.
Στο 15' λεπτό πανέμορφος συνδυασμός Γ. Παπανικόλα του Αλυζιακού, Χ. Καρδή και Α. Αποστολάκη, με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ και να κάνει το 2-0.
Στο 17' λεπτό πάσα του Δ. Σκαρογιάννη του Αλυζιακού στον Β. Ζαρκαδούλα, ο οποίος εξαπολύει δυνατό σουτ στην γωνία του τέρματος που αποκρούει εντυπωσιακά και σωτήρια ο τερματοφύλακας Καραΐσκος.
Στο 30' λεπτό ατομική ενέργεια του Χασάι του Θύριου, πολύ δύσκολη απόκρουση από τον τερματοφύλακα Β. Σακουφάκη.
Στο 41' λεπτό πάσα του Γ. Παπανικόλα του Αλυζιακού στον N. Λυγκώνη, ο οποίος δοκιμάζει το μακρινό σουτ εκτός περιοχής, λίγο άουτ.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
Στο 53' λεπτό λάθος του Ζ. Συργιάννη του Αλυζιακού (είχε μπει αλλαγή), παίρνει την μπάλα ο Χασάι και σουτάρει, αλλά αποκρούει με ετοιμότητα ο Β. Σακουφάκης.
Στο 62' λεπτό όμορφη επέλαση από αριστερά του Α. Αποστολάκη του Αλυζιακού, αλλά το σουτ του καταλήγει άουτ.
Στο 64' λεπτό καλό σουτ του Στράτου του Θύριου εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.
Στο 65' λεπτό όμως ο ίδιος παίκτης σε επέλαση του από αριστερά βγαίνει μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα Β. Σακουφάκη πλασάροντας με επιτυχία κάνοντας το 2-1.
Στο 66' λεπτό σέντρα από δεξιά, μόνος αφύλακτος μέσα στην περιοχή ο Στράτος του Θυρίου, στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 67' λεπτό σέντρα από αριστερά, πάλι ο Στράτος του Θυρίου αστοχεί στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ασφυκτική η πίεση για την ισοφάριση από το Θύριο.
Στο 69' λεπτό σέντρα από αριστερά ο Παλούκης του Θύριου, πάλι ο Στράτος αστοχεί για λίγο.
Στο 78' λεπτό έξυπνη πάσα του Δ. Γαρίδα του Αλυζιακού στον Δ. Σκαρογιάννη, ο οποίος σουτάρει έξω από την περιοχή, με τους αμυντικούς του Θύριου να διώχνουν τελευταία στιγμή πριν περάσει η μπάλα την γραμμή της εστίας.
Στο 91' λεπτό δυνατό σουτ του Χασάι εκτός περιοχής, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Β. Σακουφάκη, ο οποίος με τα ακροδάχτυλα ακούμπησε τόσο όσο χρειαζόταν για να μην πάει γκολ.
Ακολουθούν η βαθμολογία και όλα τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.