Ευχαριστίες προς τον Αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Πανταζή για την προσωπική του χορηγεία στο Δημοτικό Κανδήλας.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι διδάσκοντες του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου κ. Πανταζή Απόστολο για την πολύτιμη προσφορά ενός φωτοτυπικού μηχανήματος προς το σχολείο.
Ο ρόλος αυτής της χορηγίας επ’ ωφελείας των μαθητών, ιδίως σε περιόδους κρίσης, έχει σπουδαία πρακτική αξία στην αναβάθμιση της διδασκαλίας.

7 σχόλια:

  1. Συμφωνεί ο κύριος Πανταζής , με τις απολύσεις εργαζομένων
    στους παιδικούς σταθμούς ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον κυριο πανταζη. Ολοι οι σχετικοι με την εκπαιδευση γνωριζουν ποσο απαραιτητο ειναι σε ενα σχολειο ενα λειτουργικο φωτοτυπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. --Ποια ειναι η αποστολη ! ενος "αρμοδιου " σε θεματα Παιδειας στα Σχολεια ;
    --Να ανεχεται και να αποδεχεται, απολυσεις εκπαιδευτικων ! στα Σχολεια !
    αλυζιανη στιχομυθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποιος να ενημερώσει τον σύλλογο οτι ο ´´απο μηχανής θεός ´´απεθανε,στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτε.
    Αν νομίζουν οτι υιοθετώντας πρακτικές τέτοιες αρματώνουν τα παιδιά για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της ζωης κανουν μεγαλο λαθος.Υπάρχουν κι αλλοι τρόποι για να καλυφθούν οι λειτουργικές δαπάνες του σχολειου.
    Αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για παράδειγμα αν μάθαιναν τα παιδιά στα σχολεία και στις ομάδες τις αθλητικές (ποδοσφαιρικές για την ακρίβεια) ότι έχει καταντήσει γελοίο κάθε χρόνο να βγάζουν ημερολόγια για να πάνε εκδρομή, να κάνουν συνεστιάσεις κάθε χρόνο για να πάνε εκδρομή και να πηγαίνουν στις ιχθυοκαλλιέργειες κάθε χρόνο για να τσοντάρουν ώστε να πάνε εκδρομή, ε τι περιμένετε. Προστέθηκε κι άλλος ένας. Μην μπερδεύετε όμως τη χορηγία λόγω της οικονομικής δυνατότητας που έχει κάποιος να κάνει και της "αφασίας" που μπορεί να πέσουμε επειδή βρήκαμε και κάνει χορηγίες (για τούς λόγους του, είτε είναι κοινωνικοί, είτε είναι ανθρωπιστικοί, είτε είναι φορολογικοί, είτε είναι ανταγωνιστικοί, είτε είναι για τα μαύρα μάτια). Ελπίζω το φωτοτυπικό να βγάζει φωτοτυπίες για το σχολείο και όχι για όλο το χωριό. Γιατί πολύ μάθανε στο τσάμπα και όποτε χαλάει το φωτοτυπικό του ΚΕΠ τα βάζουνε με τον (εκάστοτε) Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πρωτοβάθμια σχολικη επιτροπη έπρεπε να αγοράσει το φωτοτυπικό και ειχε χρήματα γι αυτο.
    Αντι να αγοράσει το φωτοτυπικό ενέταξε στα έργα το προαύλιο του δημοτικου αξίας 1000 ευρω.Πεταμενα λεφτά.Γιατι το προαύλιο έπρεπε να το αναλάβει ο δημος να το εκτελέσει.
    Ετσι εχουμε τον αντιδήμαρχο τον υπεύθυνο για τα σχολεια,να λύνει τα προβληματα με χορηγίες.
    Η συνεργασια του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στην αποθεωσή της,στο πρόσωπο του αντιδημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " Φτωχεια και Φιλαρεσκεια , ειναι δυο επικινδυνοι συμβουλοι " Ουγκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.