1.700 € για εργασία συντήρησης - επισκευής κλιματιστικών μηχανημάτων και 1.700 € για εργασία συντήρησης - επισκευής λεβητοστασίων των τριών παιδικών σταθμών του Δήμου Ξηρομέρου.


Με την απόφαση 21/2015 με τίτλο ''ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ'' και την απόφαση 23/2015 με τίτλο ''ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΩΝ'', το Νομικό Πρόσωπο διαθέτει ποσό 1.700 € σε βάρος του ΚΑ 10-6262.002 και 1.700 € σε βάρος του ΚΑ 10-6262.001 αντίστοιχα, για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών στους τρεις παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.
Για τις συγκεκριμένες εργασίες δεν θα μπούμε στον κόπο να σας παρουσιάσουμε στοιχεία κόστους που ισχύουν στην αγορά, γιατί η πλειοψηφία των συμπολιτών μας διαθέτουν κλιματιστικά και καυστήρα στην οικία τους και γνωρίζουν τι πληρώνουν κάθε χρόνο που απαιτείται η συντήρηση - επισκευή τους, είτε πρόκειται για μικρής έκτασης είτε πρόκειται για μεγάλης.
Δείτε εδώ την απόφαση 21/2015 και εδώ το συμφωνητικό με τον ανάδοχο.
Δείτε εδώ την απόφαση 23/2015 και εδώ το συμφωνητικό με τον ανάδοχο.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.