Νέος Πρόεδρος του Α.Ο. Αλυζιακού ο Λευτέρης Κατσαούνης.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη μας ανάρτηση (δείτε εδώ), στην ομάδα του χωριού μας τον Αλυζιακό είχε δημιουργηθεί θέμα αντικατάστασης Προέδρου, μιας και ο Θοδωρής Λιβιτσάνης (Γκούρας), αναγκαστικά από τον Σεπτέμβρη μετακομίζει στην Κρήτη, λόγω μετάθεσης (είναι υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας).
Μετά από πολλές συζητήσεις, διεργασίες και ζυμώσεις, νέος Πρόεδρος του Α.Ο. Αλυζιακού αναλαμβάνει ο Λευτέρης Κατσαούνης.
Με μεγάλη πείρα στα του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ως ευρισκόμενος χρόνια στο κουρμπέτι μέσα από διάφορες θέσεις στο Δ.Σ. του Αλυζιακού, ο Λευτέρης Κατσαούνης καλείται να ηγηθεί της πορείας του Α.Ο. Αλυζιακού την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Του ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.