Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Αυλαία στις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Φωτογραφίες: Make Art.

Με μια καταπληκτική βραδιά, χθες 20 Αυγούστου, τελείωσαν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.
Μια βραδιά στην οποία παρουσιάστηκαν, κάποια ιατρικά - προληπτικά θέματα, από τον ιατρό κ. Δημ. Γουλέ. Ο κ. Νίκος Μακρής μας ανέπτυξε μία από τις μάστιγες της εποχής μας, την διχόνοια, και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία.
Τέλος ο αγαπητός μας φίλος και μουσικός κ. Γιώργος Μπλέτσας, μας ταξίδεψε σ’ένα μαγικό κόσμο, με οδηγό το φεγγάρι και τη συνοδεία της κιθάρας.

Μεγάλη η συμμετοχή των Αστακιωτών.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που προσήλθατε και συμμετείχατε στις εκδηλώσεις μας. Σας ευχαριστούμε ακόμη που μας στηρίζετε και μας δίνετε την δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ και θα προσπαθούμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για το καλύτερο του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε

Εκ του ΔΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.