Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Καταπληκτική η παράσταση από την θεατρική ομάδα του κ. Λάμπρου Πιτσούλια.


Φωτογραφίες: Make Art.

Μια καταπληκτική παράσταση απόλαυσε ο κόσμος του Αστακού στις 16/8/2015 στην αίθουσα του Δημαρχείου.
Η θεατρική ομάδα του κ. Λάμπρου Πιτσούλια παρουσίασε το έργο «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Έργο με απαιτήσεις, έργο που παίχτηκε στο παρελθόν από καταξιωμένους ηθοποιούς. Κι όμως τα παιδιά του κ. Λάμπρου κατάφεραν να αποδώσουν άριστα τον ρόλο τους και να μιλήσουν στην καρδιά μας.
Είμαστε περήφανοι σαν σύλλογος και σαν φορέας της θεατρικής ομάδας και ευχόμαστε στον κ. Λάμπρο Πιτσούλια και στην ομάδα του, να συνεχίσουν να παράγουν με την ίδια θέληση, παραστάσεις που θα εξυψώνουν τον πολιτισμό του τόπου μας.

Εκ του ΔΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.