Δυναμική η διαμαρτυρία στο Σαμάρι για το Κέντρο Υγείας Κατούνας.Εκατοντάδες ακόμα και ηλικιωμένοι κάτοικοι της Κατούνας και των γύρω χωριών συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στο κόμβο Σαμάρι (Εθνική οδός Αμφιλοχίας - Αγρινίου) ζητώντας την απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κατούνας.
Οι κάτοικοι ζήτησαν να γίνουν άμεσα οι ενέργειες για στελέχωση του Κέντρου Υγείας με ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να μπορεί να προσφέρει τα αυτονόητα για την προστασία της ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια αναστάτωση αφού το Κέντρο Υγείας που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους παραμένει κλειστό χωρίς γιατρούς, με εγκληματικές συνέπειες για τη ζωή, τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών.
Οι κάτοικοι έκλεισαν το δρόμο Αμφιλοχίας - Αγρινίου για 15 λεπτά συμβολικά, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το σύστημα υγείας που νοσεί βαρύτατα και στη Κατούνα. 
Παρόντες στη διαμαρτυρία ήταν ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης, ο Βουλευτής του Κ.Κ.Ε Νίκος Μωραΐτης, ο βουλευτής της Χρ. Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας Θύμιος Φερεντίνος, ο δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Χρήστος Κολοβός, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, κ.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.